Klartale > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:23

Klartale - 21 sep 22 kl. 12:58

Derfor skapte «kvinnehelse»-klinikken reaksjoner

Tre kjente kvinner kom med en nyhet forrige uke. De starter en skjønnhets-klinikk. Det er Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø som kom med nyheten.Klinikken heter Nomi Oslo. Etter de annonserte nyheten i mediene fikk de mange reaksjoner.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Pia Tjelta, Rudjord, Synnøve Skarbø, Nomi Oslo, Nelvik, NRK, Sørheim, Schibsted, Aftenposten, Kaveh Rashid, Dagbladet, Norske Kvinners Sanitetsforening, Tjelta, Sayed, Nomi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, skapte, kvinnehelse, klinikken, reaksjoner
NRK - 27 aug 22 kl. 15:05

Professor får pris for forsking på kvinnehelse

Kvinnehelse-forskingsprisen for 2021 blir tildelt professor Jorunn Sundgot Borgen. Ho får prisen for sitt forskingsarbeid på mellom anna eteforstyrringar. Sanitetskvinnene deler ut prisen på 100.

VG - 18 sep 22 kl. 16:17

Ikke dra kvinnehelse ned i søla!

Vi trenger flere behandlingssentre for ulike sider av kvinnehelse, men for å behandle sykdom, lidelser og plager, ikke for å gjøre kosmetiske behandlinger..

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra Nomi

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Hva er egentlig kvinnehelse? Her er noe av det vi vet er viktig.

Hva er egentlig kvinnehelse? Her er noe av det vi vet er viktig..

VG - Igår: 18:29

Tilbyr «Mommy makeover»-operasjoner til mødre - helseministeren opprørt

DRAMMEN (VG) Klinikken hevder operasjoner ofte er «nødvendig» for å få tilbake kvinnekroppen etter en fødsel. Helseminister Ingvild Kjerkol kaller tilbudet «uetisk» - men får klart svar fra klinikkeieren: Gjør mer for kvinnehelse selv..

NRK - 02 sep 22 kl. 04:38

Tre døde av mystisk lungesykdom i Argentina

Tre personer har dødd av en type lungebetennelse med ukjent opphav i Argentina, alle på samme klinikk. Ytterligere seks er syke. Ni personer i Tucumán-provinsen nordvest i landet har blitt syke med den mystiske luftveissykdommen, blant dem åtte ansatte ved den samme private klinikken, sa provinsens helseminister Luis Medina Ruiz torsdag.

NRK - 22 jun 22 kl. 11:42

Ti helseprosjekter får 150 millioner kroner

Ti helseprosjekter frå tilsammen 150 millioner kroner i støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet, skriver Forskningsrådet i en pressemelding. Prosjektene favner rundt tema som kvinnehelse, antimikrobiell resistens, persontilpasset forebygging, behandling og tjenester og global helse. Mer spesifikt skal de blant annet øke forståelsen av tarmbakteriers rolle hos anoreksipasienter, spredning av antimikrobiell resistens og psykisk helse blant minoritetsungdom, ifølge Forskningrådet..

VG - 15 sep 22 kl. 20:05

Kritiske til kjendistrioens nye klinikk: Kvinnehelse handler om mer enn utseende

Iselin Guttormsen er blant kjendisene som uttaler seg kritisk om den nye klinikksatsingen til Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord. Sistnevnte mener kritikken er bygget på feil premisser..

E24 - 15 sep 22 kl. 21:44

Kritiske til kjendistrioens nye klinikk: Kvinnehelse handler om mer enn utseende

Iselin Guttormsen er blant kjendisene som uttaler seg kritisk om den nye klinikksatsingen til Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord. Sistnevnte mener kritikken er bygget på feil premisser..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 12 timer siden

Mange gleder seg til å se Haaland

Lørdag er det klart for en ny runde med nasjonsligaen. Der skal Norge spille mot Slovenia.Det skjer på hjemmebanen til Slovenia.

Klartale - Igår: 17:03

Vil sette svart musikkhistorie på agendaen

Duoen Peace out to Revolution åpner årets feiring av svart historie i Norge. De åpner med en konsert. Det skal også være en historiefortelling.

Klartale - Igår: 14:52

Russere er livredde for å bli sendt i krigen

Det er travelt på grensa mellom Russland og Finland. Russere krysser grensa. Finland vurderer å stanse flere av dem.

Klartale - Igår: 13:36

Kaller inn partene i lærerstreiken

Fredag ble det kjent at Utdanningsforbundet tar ut 300 nye lærere i streik fra onsdag neste uke. Dermed vil antall lærere i streik øke til rundt 8.450.

Klartale - Igår: 13:04

Minst 61 mennesker druknet utenfor Syria

Båten gikk ned i Middelhavet torsdag. Det var utenfor kysten av den syriske byen Tartus. Over 150 migranter skal ha vært om bord.

Klartale - Igår: 11:17

Enda en siktet etter masseskyting i Oslo

To personer ble drept under masseskyting ved London pub i Oslo i juni. Flere ble skadet. En mann ble pågrepet under skytingen.

Klartale - Igår: 11:02

Dette er «moralpolitiet» i Iran

Mahsa Amini døde i Iran forrige uke. Hun ble arrestert av «moralpolitiet». De arresterte henne for å bruke hijab «feil».

Klartale - Igår: 10:12

Blir neppe ny frist for nasjonale prøver

– På flere skoler ser vi at det er vanskelig å få dette til. Det er kanskje mulig hvis elevene kommer tilbake denne uken, sier Frode Nilsen til avisa Bergens Tidende (BT). Han er skoledirektør i Bergen kommune.

Klartale - Igår: 09:28

Folkeavstemningen har startet

Det skal være folkeavstemning i fire områder i Ukraina. De skal stemme om de vil være en del av Russland.Alle områdene kontrollert av Russland.

Klartale - Igår: 08:57

Aldri før har Norge hatt flere milliardærer

– Samlet formue for Norges 400 rikeste er nå 1.884 milliarder kroner. Det sier Trygve Hegnar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com