NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:01

NRK - 20 sep 22 kl. 22:27

To mopedførere skadet etter kollisjon i Trondheim

To mopedførere skal være skadet etter å ha kollidert ved Strindheim i Trondheim tirsdag kveld. Skadeomfang er ukjent melder politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strindheim, Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To mopedførere, skadet, etter, kollisjoni , Trondheim
Klartale - 22 aug 22 kl. 12:12

Flere lærere i streik

Streiken blant lærerne startet før sommeren. Men den blir stadig utvidet. Mandag var lærere ved skoler i 14 kommuner og ti fylkeskommuner i streik.

NRK - 13 jun 22 kl. 22:07

Mopedførar alvorleg skada

Ein mopedførar er alvorleg skada etter ei trafikkulukke i Åmot, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Mopeden skal ha krasja med ein bil. Mopedføraren er frakta til sjukehus med luftambulanse..

NRK - 25 okt 22 kl. 08:23

Mopedfører til sykehus etter trafikkulykke

En mopedfører kjørte inn i en bil bakfra i Ringerike tirsdag morgen. – Mopedfører kjørt til Ringerike sykehus, fremstår ikke alvorlig skadd, skriver politiet på Twitter. Politiet oppretter sak, opplyser de..

NRK - 13 jun 22 kl. 23:19

Mopedførar døydde i ulukke

Mopedføraren som krasja med ein bil i Åmot i Modum døydde, bekreftar Arne Guddal i Sør-Øst politidistrikt til Drammens Tidende. Pårørande er varsla, opplyser Guddal til avisa. Mopedføraren blei frakta til sjukehus med luftambulanse..

NRK - 06 aug 23 kl. 17:17

To døde i politijakt i Frankrike

En mopedfører i tenårene og en voksen passasjer mistet livet i kollisjon i forbindelse med en politijakt i Frankrike søndag. Føreren av mopeden var en gutt på 16 år. De kolliderte med et annet kjøretøy da de flyktet fra en politipatrulje, og begge mistet livet, ifølge fransk politi.

Klartale - 02 sep 22 kl. 11:07

Flere lærere streiker fra neste uke

Flere lærere går ut i streik. 3.200 lærere i streik utvides med 300 nye lærere, hovedsakelig i Bærum.

Klartale - 17 aug 22 kl. 13:48

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

Klartale - 06 sep 22 kl. 08:33

Lærerstreiken treffer elever i Bærum

Lærerstreiken har vart siden 8. juni. Omtrent 3.

NRK - 10 maj 23 kl. 21:14

Mopedfører i elva – luftambulanse på stedet

En mopedfører som kjørte av veien og havnet i elva i Hægebostad i Agder får livreddende førstehjelp, skriver politiet på Twitter. Føreren ble dratt på land av andre personer som var der. Luftambulanse er på stedet, ifølge politiet..

NRK - 12 sep 23 kl. 23:38

Politiet: Mopedfører i ulykke i Lindesnes – er ikke bevisst

En mopedfører har vært i en ulykke i Lindesnes i Agder og er ifølge politiet ikke bevisst. Politiet fikk melding om ulykken klokka 23.15.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 10 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 15 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 15 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 15 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 30 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 1 time siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 1 time siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com