NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:48

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Person påkjørt i Bamble

En person skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt i Bamble. Fylkesvei 352 Sundbyveien er midlertidig stengt for trafikk. Nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bamble, Sundbyveien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person påkjørti , Bamble
NRK - 21 sep 22 kl. 08:56

Tenåring påkjørt i Bamble – Trolig ikke sett seg for

En tenåringsjente betegnes onsdag morgen fremdeles som alvorlig skadd etter at hun ble påkjørt i Bamble tirsdag kveld. Vitner har sagt at jenta løp ut i veien. – Det virker som at jenta har krysset veien og at det er dårlig opplyst akkurat der.

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Jente i tenårene alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt i Bamble

En jente i tenårene er kjørt til Telemark sykehus etter å ha blitt påkjørt ved Grasmyr i Bamble. Det er 70-sone på stedet og politiet beskriver ulykken som alvorlig. Jenta skal være alvorlig skadet.

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Jente i tenårene påkjørt i Bamble

En jente i tenårene er kjørt til Telemark sykehus etter å ha blitt påkjørt i Bamble. Jenta skal være alvorlig skadet. Fylkesvei 352 Sundbyveien er midlertidig stengt for trafikk ved Grasmyr..

VG - 16 aug 22 kl. 13:44

Kvinne i 60-årene anmeldt etter frontkollisjon i Bamble

Tirsdag har det væt en alvorlig trafikkulykke i Bamble. En kvinne i 60-årene skal ha kjørt over i motgående kjørefelt og kollidert..

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Alvorlig trafikkulykke i Bamble

Nødetatene rykker ut etter melding om en person som er blitt påkjørt i Bamble. Personen skal være alvorlig skadet, melder politiet..

NRK - 24 maj 22 kl. 15:55

Bamble har anmeldt eieren av syretanken

Bamble kommune har bestemt seg for å melde eieren av salpetersyretanken på Stathelle til politiet. Kommunalsjef for oppvekst Bjørg Rein sier at kommunen i dag har lever anmeldelsen. Lederen av bedriften som eier syretanken sier at han foreløpig ikke vil kommentere saken..

NRK - 05 jun 22 kl. 15:48

Melding om masseslagsmål i Bamble

Politiet rykker ut etter å ha fått meldinger om masseslagsmål i Krokshavn i Bamble, skriver politiet på Twitter..

NRK - 16 aug 22 kl. 13:17

Frontkollisjon i Bamble

To biler har frontkollidert på E18, inne i Høgenheitunnelen. i Bamble. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 16 aug 22 kl. 13:20

Flere personer fastklemt etter frontkollisjon i Bamble

Høgenheitunnelen i Bamble er stengt etter en trafikkulykke. Politiet melder at to biler har frontkollidert inne i tunnelen. Fire personer involvert, og flere er fastklemte, men bevisste.

VG - 16 aug 22 kl. 13:44

Flere fastklemt i trafikkulykke i Bamble - fire kritisk skadet

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Høgenheitunnelen i Bamble, hvor to biler har frontkollidert. Fire personer er kritisk skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 30 minutter siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 30 minutter siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com