E24 > Økonomi

Sunday, 25 September, 03:28

E24 - 20 sep 22 kl. 20:15

Sliter med å oppnås klimamål. – Én løsning vil tvinge seg frem.

Verdens skipsflåte vurderer å senke farten. Det kan være den eneste måten å nå klimamålene på. Samtidig vil tiltaket vise seg på bunnlinjen..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slitermed å , oppnås, klimamålÉn , løsning, vil, tvinge, seg frem
Aftenposten - 20 sep 22 kl. 20:15

Sliter med å oppnås klimamål. – Én løsning vil tvinge seg frem.

Verdens skipsflåte vurderer å senke farten. Det kan være den eneste måten å nå klimamålene på..

Klartale - 14 sep 22 kl. 13:39

Fra mandag kan 1.800 nye lærere bli tatt ut i streik

Fra mandag kan altså 8.100 medlemmer av forbundet være i streik. Det samme er rundt 100 medlemmer av Skolenes landsforbund og Lektorlaget.

Klartale - 14 jul 22 kl. 12:52

SAS og pilotene er fortsatt ikke enig

Torsdag møttes SAS og pilotene igjen. De skal forhandle om nye avtaler. Pilotene mener avtalen er for dårlig.

NRK - 14 jun 22 kl. 07:21

NHO: Forvirring rundt regjeringens klimamål

Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO, anklager regjeringen for å skape forvirring rundt hva Norges klimamål for 2030 skal være. Norge har nemlig et klimamål som er meldt inn til FN i forbindelse med Parisavtalen, mens regjeringen har et enda mer ambisiøst mål i sin politiske plattform. Samtidig skal regjeringen ha gitt motstridende signaler om hvorvidt det siste målet skal inn i klimaloven eller ikke, noe NHO mener gjør det vanskelig for næringslivet å vite hva man styrer etter..

NRK - 22 aug 22 kl. 03:35

SV vil ha klimasvar fra Senterpartiet

Før SV skal forhandle med regjeringen om statsbudsjettet, vil klimatalsperson Lars Haltbrekken ha klart svar på Sps holdning til klimamålene og kvotekjøp. – Senterpartiet er nødt til å avklare sitt forhold til klimakrisen og de norske klimamålene, sier Haltbrekken til Klassekampen. Gjennom, Parisavtalen har Norge forpliktet seg til å kutte utslippene med 50 prosent innen 2030.

NRK - 22 aug 22 kl. 19:46

København klarer ikke klimamål

Ordføreren i København sier byen ikke vil nå målet om å bli verdens første CO₂-nøytrale hovedstad innen 2025. – Det er utrolig ergerlig at vi ikke når det i 2025. Det er jeg virkelig lei for, sier Sophie Hæstorp Andersen til kringkasteren DR.

NRK - 27 jun 22 kl. 10:15

NHO: Positivt at NFO ønsker løsning

NHO Luftfart ser positivt på at NFO signaliserer at de ønsker en løsning. Det sier Torbjørn Lothe, administrerande direktør i NHO Luftfart, i en uttalelse. – Hvis NFO er villig til å ta opp igjen forhandlingene på en konstruktiv måte med realistiske krav, er NHO Luftfart klar til å forhandle, sier Lothe.

Klartale - 20 sep 22 kl. 06:00

Forsker frykter barn kan få feil diagnose

– Jeg har forsket på språkvansker siden 1970-tallet, sier Maggie Snowling til en sal fylt av mennesker. Hun er på Perspektiv-konferansen. Den skjer på Thon Hotell Ullevaal i Oslo.

NRK - 24 maj 22 kl. 03:54

Meklingen: Vanskelig, men har tro på en løsning

Riksmekler Mats Ruland at meklingen i oppgjøret for stat og kommune er vanskelig, etter mange timer med forhandlinger. – Jeg håper vi skal klare å komme i mål. Pr.

NRK - 20 sep 22 kl. 12:23

Brenna: – Partene sitter med nøkkelen

– Det er mellom partene forhandlingene pågår, og det er de som vet både hva som skal til for å finne en løsning, og de som har ansvaret for å faktisk finne en løsning. Det sier kunnskapsminister Tonje Brenna til NRK om lærerstreiken. Regjeringen har et virkemiddel i tvungen lønnsnemd, men Brenna vil ikke svare på om det vurderes.

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Oda mener Meny-reklame bryter loven

Oda hevder Menys reklamebudskap om at de har størst utvalg på matvarer «rett og slett ikke stemmer». I august tok de saken til Forbrukertilsynet. Meny fremholder at de har dekning for budskapet..

E24 - 9 timer siden

Guoda Juonyte kjøpte bolig like før renten gikk opp.

Har du kjøpt din første bolig i løpet av de siste to årene? Da kan du slite fremover, mener økonom. Gouda (21) er likevel optimist..

E24 - 15 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag - jobber hardt for løsning

RIKSMEKLEREN (VG) Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - og møtes igjen søndag klokken 12. Riksmekleren roser partene for å jobbe konstruktivt for en løsning..

E24 - 15 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag

Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - møtes søndag klokken 12..

E24 - 11 timer siden

Rec Solar om strømstøtten: Holder fortsatt stengt

Rec Solar holder fortsatt stengt i Norge på grunn av dyr strøm, men møter forståelse fra de tillitsvalgte, til tross for permittering av flere hundre ansatte..

E24 - 14 timer siden

Lysbakken lover harde tak om statsbudsjettet

SV-leder Audun Lysbakken lover kamp i forhandlingene med regjeringen om statsbudsjettet – og advarer mot å tro at renteøkninger er eneste våpen mot inflasjon..

E24 - 14 timer siden

Lysbakken lover regjeringen harde tak på skatt og strøm

Regjeringen skal forhandle med SV om både strømstøtte og statsbudsjett i høst. SV-leder Audun Lysbakken lover kamp..

E24 - 14 timer siden

De nye, store strømforbrukerne

Store prosjekter i industri og oljebransjen vil kreve mye strøm, samtidig som det planlegges lite ny kraftutbygging. Se listen over de nye, store forbrukerne her..

E24 - 15 timer siden

Partene hver til sitt etter halvannen time

Lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. Flere av partene følte på presset før møtet..

E24 - 15 timer siden

Har gitt ekskonen enda en luksusbolig

Først fikk hun syv boliger på Konglungen i Asker. Nå har Kjell Inge Røkke gitt også en 850 kvadratmeter stor bolig ved Vigelandsparken til ekskonen Anne Grete Eidsvig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com