NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:46

NRK - 20 sep 22 kl. 15:11

Politiet ønsker tips om våpentyveri i Lakselv

– Flere våpen er stjålet fra boligen, og dette er alvorlig, skriver politiet. Politiet ønsker tipsi forbindelse med tyveri av våpen fra en enebolig i Skoganvarreveien 237 i Lakselv. – Tyveriet har skjedd i tidsrommet mellom kl. 21.00 torsdag 15.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skoganvarreveien, Lakselv, E6, Karasjok

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, ønsker, tipsom , våpentyverii , Lakselv
NRK - 06 jul 22 kl. 15:42

Politiet har fått inn flere hundre tips om Oslo-skytingen

Politiet har fått inn om lag 200 tips i etterforskningen av Oslo-skytingen. Samtidig ønsker ikke politiet å kommentere innholdet i tipsene de har mottatt. – Vi har fått inn om lag 200 tips totalt, og etterforskningen forsetter med full styrke.

NRK - 27 sep 22 kl. 10:52

Ønsker tips om skadd mann

Politiet ønsker tips etter at en mann i 40-åra ble funnet bevisstløs på Bakklandet i Trondheim like etter midnatt. Politiet vil at folk som har sett eller hørt noe tar kontakt. Det samme gjelder for folk som kan ha video, for eksempel fra kamera i bil eller anna utstyr som dekker Nedre Bakklandet.

NRK - 31 aug 22 kl. 13:23

Flere bekymringsmeldinger om unge ekstremister

Politiet i Oslo har registrert en økning i antall bekymringsmeldinger knyttet radikalisering og voldelig ekstremisme blant unge under 18 år, skriver VG. – Om dette handler om økt bevissthet hos de som melder bekymringer eller om det faktisk er et tiltakende problem, har vi ikke grunnlag for å si noe om, sier Jane Bechmann Dahl ved Oslo-politiets avdeling som jobber med forebygging til avisen. Også Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) mottar mange tips.

NRK - 03 sep 22 kl. 17:07

Ønsker tips etter Sandaker-skyting

Ingen personer er så langt pågrepet etter skytingen mot en bil på Sandaker i Oslo fredag kveld. Vitner meldte fra om skytingen og politiet ønsker nå flere tips fra publikum i saken. – Vi ønsker at de som har vært i området, går inn på politiet.

Klartale - 26 jun 22 kl. 15:05

Tror ikke at siktede samarbeidet med noen

Hva skjedde natt til lørdag 25. juli? Hvem var hvor?

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 16 sep 22 kl. 06:00

Er det straffbart å dele en video med vold?

Sosiale medier er en stor del av hverdagen vår. Særlig hos barn og unge. Og bruken av sosiale medier kan være positivt.

Klartale - 12 maj 22 kl. 10:11

Lokalt politi fikk fem ganger flere tips om overgrep på nett i 2021

Helge Haugland er sjef for avdelingen i Kripos som jobber med overgrep på nett. Han sier til VG at de har fått ganske jevn mengde tips de siste årene. Men Kripos klarer å få gjort noe med flere av dem enn før.

Klartale - 29 jun 22 kl. 09:02

PST frykter nye angrep fra islamister og andre miljøer

Terrorfaren er forsatt høy i Norge. Angrepet i Oslo forrige lørdag regnes som et islamistisk terrorangrep. Og det kan komme flere, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

NRK - 05 jun 22 kl. 16:38

Får inn færre tips om Millehaugen

Politiinspektør Grete Metlid sier til NRK at de har fått inn færre tips om Millehaugen enn de første dagene i etterforskningen. – Men vi får fortsatt inn tips som vi må undersøke, men ingenting som har ført til noe videre utvikling i saken. Til VG sier Metlid at hun ber om at passasjerer på Norwegian-flyet som lettet fra Trondheim klokken 12.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 45 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 45 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com