NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:42

NRK - 20 sep 22 kl. 12:45

Front mot front på Leknes

Politiet melder på Twitter at det har skjedd en front mot front-ulykke i rundkjøring E10/Sjøveien i Leknes. Politiet er på stedet og E10 og Sjøveien er stengt i begge retninger. Det meldes at det ikke er personskader og begge biler blir fraktet bort av bilberger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, E10Sjøveien, Leknes, E10, Sjøveien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frontmot , front, Leknes
NRK - 20 sep 22 kl. 12:38

Front mot front-ulykke på E10 i Nordland

Politiet har fått melding om en front mot front-ulykke i en rundkjøring på Leknes i Nordland. – Ukjent skadeomfang, skriver de på Twitter. Politiet er på stedet..

NRK - 10 maj 22 kl. 16:28

Front mot front i Naustdalstunnelen

Vest politidistrikt melder at det har skjedd en trafikkulykke inne i Naustdalstunnelen. To personbiler har kollidert front mot front, med ukjent skadeomfang. Nødetatane er på vei, og tunnelen er stengt..

Klartale - 06 jul 22 kl. 09:15

Nytt bråk kan bety slutten for Boris Johnson som statsminister

Rishi Sunak og Sajid Javid var to av de som sa de vil slutte. Sunak har vært finansminister. Javid har vært helseminister.

NRK - 08 jul 22 kl. 20:09

Front mot front i Steinkjer

Politiet har fått melding om front mot front-kollisjon mellom bobil og personbil på E6 i Steinkjer. Det melder politiet på Twitter. Nødetatene er på veg til stedet.

NRK - 14 sep 22 kl. 08:38

Front-mot-front-ulukke på Askøy

To bilar har vore involvert i ei front-mot-front-ulukke ved Florvåg på Askøy. Førarane er oppegåande og blir sett til av ambulanse på staden, melder politiet. Det er store materielle skadar, melder brannvesenet.

NRK - 16 sep 22 kl. 17:38

Front mot front i Alta

Det er uvisst skadegrad på de to personene som var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Leirbotnvann i Alta. To biler kolliderte front mot front. Redningshelikopter på vei.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:51

Saltfjellet stengt etter ulykke med to personbiler

Politiet rykker ut til en trafikkulykke på Saltfjellet der to kjøretøy har vært i en ulykke. Det er snakk om en front mot front-ulykke, med tre personer er involvert. Alle involverte i ulykken fraktes til sykehus med redningshelikopter.

NRK - 16 maj 22 kl. 22:10

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.

NRK - 04 aug 22 kl. 04:24

Politi tilkalt til utendørsfest i Lofoten

Over 100 mennesker er samlet til en utendørs fest i Henningsvær i Lofoten, og en politipatrulje har ikke klart å avslutte festen etter klager fra naboer på bråk. Politipatruljen kommer ingen vei med sitt forsøk på å dempe festen, skriver politiet i Nordland på Twitter. De har nå tilkalt forsterkninger fra Leknes for å stanse festen.

NRK - 16 maj 22 kl. 16:02

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 10 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 3 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.

NRK - 1 time siden

Rekkehusbrann slukket i Bergen

Brannen i et rekkehus på Bønes i Bergen lørdag kveld er slukket. Hele borekken ble evakuert. To personer fra den brennende boenheten ble hentet ned fra en balkong og evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com