NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:30

NRK - 20 sep 22 kl. 06:03

Ny rettsrunde i Tjøme-saken i desember

Korrupsjonssaken mot en tidligere byggesaksleder og en arkitekt på Tjøme skal behandles i Agder lagmannsrett i desember. Det bekrefter forsvarerne til de to. Arkitekten tegnet hus for byggesakslederen uten å ta betalt for det. Samtidig satt byggesakslederen og godkjente hyttesøknader fra arkitekten på Tjøme. De to ble dømt i tingretten og frifunnet i lagmannsretten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme, Agder, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny rettsrundei , Tjøme-sakeni , desember
NRK - 27 jun 22 kl. 15:12

Tjøme-saken: Frifinnelsen oppheves

Lagmannsrettens frifinnelse for grov korrupsjon i Tjøme-saken oppheves. Høyesterett er kommet til at lagmannsretten bygde på en uriktig lovtolkning. Saken skal behandles på nytt i lagmannsretten..

E24 - 27 jun 22 kl. 15:36

Frifinnelsen i Tjøme-korrupsjonssaken oppheves

Høyesterett har kommet fram til at lagmannsretten bygde sin frifinnelse for korrupsjon i Tjøme-saken på en uriktig lovtolkning. Dermed oppheves frifinnelsen..

NRK - 07 maj 22 kl. 02:31

Brann i fritidsbolig ved Tjøme

Nødetatene rykket ut til Tjøme etter melding om brann i en fritidsbolig natt til lørdag. Tre personer som befant seg i boligen kom seg og ble undersøkt av helsepersonell etter å ha pustet inn røyk. Brannvesenet har kontroll på brannen, opplyser vakthavende brannsjef Tor-Atle Jakobsen på Twitter..

NRK - 09 sep 22 kl. 12:16

Trondheim og Røros har fått samiske navn

Regjeringen fastsatte fredag nye samiske navn på Trondheim og Røros. Trondheim kommune får Tråanten tjïelte som samisk navn. Røros kommune får Rossen tjïelte som samisk navn..

VG - 20 sep 22 kl. 20:30

Ask Tjøm fra hjertepasient til verdenstoppen: – Det var ganske absurd

ÅRUNGEN (VG) For fire år siden ble han hjerteoperert i syv timer. Nå har Ask Jarl Tjøm (26) medaljeambisjoner i VM..

Aftenposten - 20 sep 22 kl. 20:30

Ask Tjøm fra hjertepasient til verdenstoppen: – Det var ganske absurd

ÅRUNGEN (VG) For fire år siden ble han hjerteoperert i syv timer. Nå har Ask Jarl Tjøm (26) medaljeambisjoner i VM..

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:06

Gjenopptakelseskommisjonen gjenåpner Vollen-drapssaken

Anna Kristin Gillebo Backlund ble drept da hun var på jobb i 2014. Hun jobbet som sosionom på en barneverns-institusjon. Hun ble kvalt til hun ble bevisstløs.

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:06

Gjenåpner saken etter drapet i Vollen

Anna Kristin Gillebo Backlund ble drept da hun var på jobb i 2014. Hun jobbet som sosionom på en barneverns-institusjon i Vollen i Asker. Hun ble kvalt til hun ble bevisstløs.

NRK - 09 maj 22 kl. 10:20

Erkjenner ikke straffskyld etter dødsulykken på Grorud

Mannen som er tiltalt for bildrap på en 13 år gammel gutt på Grorud i Oslo, nektet straffskyld da saken mot han startet i Oslo tingrett mandag. Ifølge tiltalen kjørte mannen i 30-årene uten førerkort, og var påvirket av hasj og GHB da han i desember i fjor, i høy hastighet traff 13 år gamle Dhenujen Yogathas som krysset veien. Da saken startet i Oslo tingrett mandag nektet mannen straffskyld, skriver VG.

NRK - 11 maj 22 kl. 17:37

Førstestatsadvokat om manglende opplysninger: – Svært uheldig

NRK har tidligere omtalt eldre overgrepsanklager mot Jan Helge Andersen. Staten måtte betale 200.000 i voldsoffererstatning for et overgrep Jan Helge Andersen ble anmeldt for i 2009, meldte TV 2 denne uka.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Signalfeil skaper forsinkelser på Sørlandsbanen

En signalfeil ved Gulskogen utenfor Drammen fører lørdag kveld til forsinkelser i togtrafikken på Sørlandsbanen. Bane Nor opplyste om feilen på sine nettsider klokken 18.47 – Det er forsinkelser på grunn av signalfeil ved Gulskogen.

NRK - 10 minutter siden

Det første bildet av dronning Elizabeths siste hvilested

Buckingham Palace delte lørdag et bilde av dronning Elizabeths siste hvilested i den kongelege krypten i St. Georges kapell ved Windsor Castle..

NRK - 5 minutter siden

Kina med kraftig Taiwan-advarsel i FN

Kina vil ta kraftig grep for å forhindre enhver ekstern støtte til uavhengighet for Taiwan, sier utenriksminister Wang Yi i FNs hovedforsamling. I sin tale lørdag advarte Wang utenlandske aktører mot innblanding i Taiwan. – Vi må besluttsomt bekjempe aktiviteter knyttet til separatister som vil ha uavhengighet for Taiwan, og vi må ta de mest kraftfulle skritt for å motsette oss ekstern innblanding, sa utenriksministeren.

NRK - 1 time siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com