VG > Økonomi

Sunday, 25 September, 04:36

VG - 20 sep 22 kl. 05:52

Lærerfrykt for lærerflukt ved tvungen streikeslutt

Lærere frykter lærerflukt dersom regjeringen griper inn med tvungen lønnsnemnd. De tror manglende rekruttering og dårlig lønnsutvikling blir enda verre med tvungen streikeslutt..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærerfrykt, for, lærerflukt, ved, tvungen, streikeslutt
Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

Klartale - 27 maj 22 kl. 06:00

Skal 16-åringene få stemme?

Om ett år er det nytt lokalvalg i Norge. Da vil folk i hele Norge kunne få påvirke hvem som bestemmer der de bor.Men det er regler i Norge for hvem som får stemme ved stortingsvalg og lokalvalg.

Klartale - 26 jun 22 kl. 06:23

Slik møtte Oslo drapene ved London Pub

Tidlig søndag var det mange med Pride-flagg i Oslo. De gikk i retning utestedene London Pub og Per på hjørnet. Det var utenfor der at masseskytingen skjedde.

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 14 sep 22 kl. 07:05

Slik jobbet de for å få flere til å stemme ved valget

I helgen var det valg i Sverige. I mye i landet ble det meldt om at rekordmange svensker brukte sjansen til å stemme på forhånd.– Det er også inntrykket vi har her, sa Adina Mehmedovic til Klar Tale sist uke.

Klartale - 25 jun 22 kl. 15:47

Gikk i spontant Pride-tog i Oslo

To mennesker er drept. 21 mennesker er skadd. Angrepet i Oslo berører alle i hele byen.

NRK - 17 sep 22 kl. 19:00

Forsikringsbransjen frykter flere pipebranner 

De høye strømprisene gir rekordsalg av ved. Nå frykter forsikringsbransjen også at det blir rekordmange pipebranner til vinteren. Allerede i fjor vinter, med strømprisen på vei opp, var det en økning i slike branner: – Våre undersøkelser tyder på at 50–60 prosent flere vil fyre med ved.

NRK - 07 maj 22 kl. 08:32

Åtte av ti vil ha aldersgrense for elsparkesykkel

I en fersk spørreundersøkelse støtter 85 prosent at det innføres nedre aldersgrense ved bruk av elsparkesykkel. De fleste ønsker at aldersgrensen skal gå ved 16 år, skriver Tryg forsikring i en pressemelding. – Med de nye reglene som blir innført om kort tid vil det innføres en nedre aldersgrense ved 12 år, mens hele 44 prosent av de spurte i undersøkelsen mener denne grensen bør gå ved 16 år, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring..

NRK - 08 maj 22 kl. 05:37

ngen ukrainsk flagg ved krigsminnesmerker i Berlin

Verken ukrainske eller russiske flagg er tillatt ved krigsminnesmerkene i Berlin søndag, dagen som markerer slutten på andre verdenskrig. 8. mai er datoen da Nazi-Tyskland kapitulerte i 1945, noe som ble markert rundt om i Europa.

Klartale - 08 maj 22 kl. 07:00

Vil Putin snakke om fred eller krig under paraden?

Det er mange rykter om hva som vil skje 9. mai. Det er dagen Russland feirer at de vant krigen mot Tyskland og nazistene i 1945.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Haaland involvert i alt: – Kan ikke bare stole på Erling

LJUBLJANA/OSLO (VG) (Slovenia – Norge 2–1) Norge har ikke scoret et mål i Nations League uten at Erling Braut Haaland har har vært sist eller nest sist på ballen. Ikke noe problem, mener Martin Ødegaard og Ståle Solbakken..

VG - 15 minutter siden

Favoritt arrestert etter bråk på hotellet

SYDNEY (VG) Mathieu van der Poel ble arrestert før fellesstarten i Sykkel-VM. Neste uke må han møte i retten..

VG - 8 timer siden

Femte runde av «Skal vi danse: All stars»

Filmkveld står på programmet i kveld. Nathan «Nate» Kahungu slo til med 2x10 poeng. Det har ingen av de andre så langt klart å matche.

VG - 7 timer siden

Familien i massegraven

Maria (13) og syv familiemedlemmer gjemmer seg i kjelleren i blokken i Izium, øst i Ukraina, da et russisk jagerfly angriper. Hun og 51 andre omkommer da boligblokken kollapser. De gravlegges i massegraven utenfor byen som nå åpnes opp av ukrainske etterforskere.

VG - 7 timer siden

Riksmeklerens bolletriks

RIKSMEKLEREN (VG) Mats Rulands innkjøp av en hel bærepose med hveteboller skal ha virket positivt på stemningen mellom partene i lærerstreiken..

VG - 8 timer siden

2x10 poeng til Nathan

Filmkveld står på programmet i «Skal vi danse i kveld. Og Nathan slo til med 2x10 poeng.

VG - 8 timer siden

VG-børsen etter Slovenia – Norge: Kamprusten Nyland med avgjørende glipp

LJUBLJANA (VG) Klubbløse Ørjan Håskjold Nyland (32) beholdt landslagsplassen – og den kamprustne keeperen scorer lavest av samtlige på VG-børsen etter å ha sluppet inn et langskudd som tapte kampen for Norge..

VG - 9 timer siden

Vi kan stoppe grønnvaskingen av olje

Aktivisme virker. Om vi kan forby tobakksreklame og -sponsing, kan vi også forby reklame for fossile brensler..

VG - 9 timer siden

TMZ: Robin Wright skiller seg

Den tidligere «House of Cards»-skuespilleren Robin Wright (56) skal ha søkt om skilsmisse fra Clément Giraudet (38) etter fire års ekteskap..

VG - 10 timer siden

«Slakteren av Mariupol» blir forfremmet

Russland avsatte lørdag sin viseforsvarsministeren. Den nye generalen i jobben, Mikhail Mizintsev (60), er omtalt som «slakteren av Mariupol»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com