NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:12

NRK - 19 sep 22 kl. 20:14

Tsunamivarsel i Mexico

Et jordskjelv med en styrke på 7,5 har rystet den vestlige Michoacan-regionen i Mexico, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det er sendt ut tsunamivarsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michoacan, Mexico, USGS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tsunamivarseli , Mexico
NRK - 17 jun 22 kl. 07:04

VM-byane 2026 er klare

Fifa offentleggjorde torsdag kva byar som skal huse fotball-VM i USA, Mexico og Canada i 2026. I USA: Arlington (nær Dallas), Atlanta, East Rutherford (nær New York), Foxboro (nær Boston), Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Santa Clara (nær San Francisco) og Seattle. I Mexico: Guadalajara, Mexico by og Monterrey.

NRK - 16 aug 22 kl. 23:51

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.

NRK - 11 sep 22 kl. 02:14

Tsunamivarsel etter jordskjelv i Papua Ny-Guinea

Eit jordskjelv med ein styrke på 7,6 råka den austlege Ny-Guinea-regionen søndag, opplyser EMSC. Det amerikanske tsunamivarslingssystemet sende tsunamivarsel etter skjelvet..

NRK - 18 sep 22 kl. 09:05

Tsunamivarsel i Taiwan

Et jordskjelv med en styrke på 6,8 rammet den tynt befolkede sørøstlige delen av Taiwan søndag. Det melder det lokale meteorologiske instituttet, skriver Reuters. Det er utløst tsunamivarsel..

NRK - 06 maj 22 kl. 19:32

Russland støtter Ukraina-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Medlemmene av FNs sikkerhetsråd er enige om en erklæring, formulert av Norge og Mexico, som tar til orde for en fredelig løsning i Ukraina. Også Russland har uttrykt støtte til teksten. Den skal formelt vedtas rundt klokken 21 norsk tid, opplyser den norske FN-delegasjonen til NTB.

NRK - 10 maj 22 kl. 04:46

To journalister drept i Mexico

To journalister ble drept i delstaten Veracruz øst i Mexico mandag, ifølge lokale myndigheter. Totalt har elleve journalister blitt drept i landet til nå i år. Yessenia Mollinedo og Sheila Garcia, som var henholdsvis direktør og reporter for nyhetsnettstedet El Veraz, ble skutt i byen Cosoleacaque, rundt 57 mil sørøst for Mexico City, ifølge lokale medier, ifølge NTB..

NRK - 18 maj 22 kl. 11:26

Tallet på savnede i Mexico passerer 100.000

Mer enn 100.000 personer er nå oppført som savnede i voldsherjede Mexico. Tre firedeler av dem er menn.

NRK - 12 jun 22 kl. 02:26

Mexico gir migranter midlertidige dokumenter

Mexico har de siste dagene utstedt nærmere 7000 midlertidige dokumenter og transittvisa til migranter i en såkalt karavane som forsøker å komme seg til USA. Hundrevis av migranter er på vei nordover med buss, mens andre har spredt seg ut til flere byer etter at karavanen dro fra Tapachula på grensa til Guatemala for snart en uke siden. Noen hviler, mens andre venter på penger fra slektninger.

NRK - 04 aug 22 kl. 00:45

Nok en journalist drept i Mexico

Ernesto Mendez er den 13. journalisten som er drept i Mexico i år. Han var redaktør for nettavisen Tu Voz, og ble skutt og drept sammen med to andre på en bar han eide i delstaten Guanajuato tirsdag.

NRK - 04 aug 22 kl. 03:49

9 uinnesperret i gruve i mexico

Ni gruvearbeidere er innesperret etter at en kullgruve i det nordlige Mexico kollapset onsdag, opplyser president Andrés Manuel López Obrador. López Obrador tvitret at ulykken skjedde i Sabinas i delstaten Coahuila i Nord-Mexico, og at 92 soldater og spesialister og fire hunder er satt inn i redningsarbeidet. Lokale medier skriver at en arbeider greide å komme seg ut og varslet om ulykken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com