VG > Sport

Sunday, 25 September, 03:31

VG - 19 sep 22 kl. 19:08

Carlsen tapte med vilje mot Niemann: – Fullstendig uakseptabelt

Det ble et lynraskt kjempedrama da Magnus Carlsen (31) ga opp det etterlengtede partiet mot Hans Niemann (19) etter noen få sekunder. Den norske verdenseneren tapte med vilje mot den jukseanklagede amerikaneren..
Les mer på VG


Les mer om:
Magnus Carlsen, Hans Niemann, Niemann

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, taptemed , viljemot , Niemann, Fullstendig, uakseptabelt
NRK - 21 sep 22 kl. 20:14

Rivalene Carlsen og Niemann videre til kvartfinale

Magnus Carlsen storspiller i Champions Chess Tour og er videre til sluttspillet til tross for at han mistet viktige poeng da han tapte mot jukseanklagede Hans Niemann med vilje. Amerikanske Niemann er også klar for kvartfinale i onlineturneringen, og det betyr at de to rivalene kan møte hverandre igjen – enten allerede i kvartfinalen eller senere i sluttspillet. Hvem som møter hvem i kvartfinalene blir klart senere onsdag kveld..

VG - 19 sep 22 kl. 19:08

Carlsen ga seg etter to trekk mot Niemann: – Fullstendig uakseptabelt

Magnus Carlsen (31) ga opp det etterlengtede partiet mot Hans Niemann (19) etter to trekk og tapte med vilje mot den jukseanklagede motspilleren..

Aftenposten - 19 sep 22 kl. 19:08

Carlsen ga seg etter to trekk mot Niemann. Tapte med vilje.

Det ble et lynraskt kjempedrama da Magnus Carlsen (31) ga opp det etterlengtede partiet mot Hans Niemann (19) etter noen….

VG - 19 sep 22 kl. 19:08

Carlsen ga seg i trekk to mot Niemann: – Fullstendig uakseptabelt

Det ble et lynraskt kjempedrama da Magnus Carlsen (31) ga opp det etterlengtede partiet mot Hans Niemann (19) etter noen få sekunder. Den norske verdenseneren tapte med vilje mot den jukseanklagede amerikaneren..

VG - 21 sep 22 kl. 21:03

Magnus Carlsen bryter tausheten: – Uheldig for mange

Både Hans Niemann og Magnus Carlsen er videre til kvartfinale i Julius Baer Generation Cup. Nå kan duoen igjen møtes – men først i en finale. Onsdag kveld har Carlsen uttalt seg for første gang, med ord, om konflikten med Niemann..

VG - I førrgår: 21:20

Carlsen videre til semifinale - Niemann slått ut

(Magnus Carlsen – Levon Aronian 3–1) Etter en dramatisk kvartfinale, vant Magnus Carlsen (31) mot Levon Aronian (39). Men noen «drømmefinale» mot Hans Niemann (19) blir det ikke..

Klartale - 20 jul 22 kl. 13:02

Carlsen sier nei til å spille ny finale i VM i klassisk sjakk

Carlsen har takket nei til å spille finale i verdens-mesterskapet (VM) i klassisk sjakk. Han har vært verdensmester siden 2013. Det er en tittel han har forsvart flere ganger, både i 2014, 2016, 2018 og 2021.

Aftenposten - 19 sep 22 kl. 18:15

Carlsen møter Niemann igjen: – Sterkt kritisk til håndteringen

Sjakkverdenen holder pusten når Magnus Carlsen (31) skal spille mot Hans Niemann (19) igjen..

VG - 19 sep 22 kl. 18:15

Carlsen møter Niemann igjen: – Sterkt kritisk til håndteringen

Sjakkverdenen holder pusten når Magnus Carlsen (31) skal spille mot Hans Niemann (19) igjen. For to uker siden førte Carlsens overraskende tap til en rekke spekulasjoner om juks..

Aftenposten - 19 sep 22 kl. 19:09

Carlsen ga opp sjakkparti mot Niemann etter to trekk

Magnus Carlsen ga opp partiet mot Hans Niemann etter kun få trekk i årets sjuende Champions Chess Tour-turnering..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Serbia-kjempe i storform før Norge-møte - Sverige risikerer nedrykk

(Serbia - Sverige 4–1) Aleksandar Mitrovic og Serbia er i fryktinngytende form før gruppefinalen mot Norge på Ullevaal tirsdag..

VG - 7 timer siden

Femte runde av «Skal vi danse: All stars»: 3x10 poeng til Cengiz Al

Filmkveld står på programmet i kveld. Cengiz Al og Rikke Lund Nathan var siste par ut og slo til med 3x10 poeng fra dommerne..

VG - 5 timer siden

En hyllest mens han er her

Ordene er ofte overstrømmende etter at noen har gått bort. Men er det ikke egentlig viktigere og varmere med en «levolog» enn en nekrolog?.

VG - 5 timer siden

Solbakken etter ny Rekdal-kritikk: – Har to type kolleger

LJUBLJANA/OSLO (VG) Ståle Solbakken kom med et langt og kryptisk resonnement etter å ha blitt konfrontert med trenerkollega Kjetil Rekdals ferskeste kritikk..

VG - 6 timer siden

Covid-studie: Økt fare for hjerneslag

Personer som har vært smittet av corona kan ha 50 prosent økt risiko for å få hjerneslag sammenlignet med personer som aldri har vært smittet, ifølge ny studie..

VG - 7 timer siden

Nådeløs Haaland straffet tabbe – så snudde Slovenia kampen

LJUBLJANA (VG) (Slovenia – Norge 2–1) Erling Braut Haaland (22) er involvert hver eneste gang Norge scorer mål, men glipper i andre enden sørget for det første tapet i Nations League-gruppespillet..

VG - 7 timer siden

Filmkveld i «Skal vi danse: All stars» og nytt par på dansegulvet

Tidligere i uken måtte Katrine Moholts dansepartner Egor Filipenko trekke seg på grunn av en skade. Inn kommer Tarjei Svalastog som ble slått ut sammen med Martine Lunde forrige lørdag..

VG - 7 timer siden

Ikke bra nok av en landslagskeeper

(Slovenia-Norge 2–1) Det er aldri godt å vite sikkert, men det kan fort ha vært Ørjan Nylands manglende kamptrening som kostet Norge poeng i Ljubljana lørdag kveld..

VG - 17 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag - jobber hardt for løsning

RIKSMEKLEREN (VG) Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - og møtes igjen søndag klokken 12. Riksmekleren roser partene for å jobbe konstruktivt for en løsning..

VG - 10 timer siden

Rekdal reagerer på Solbakkens keepervalg: – Jeg forstår det ikke

LJUBLJANA (VG) Rosenborg-trener Kjetil Rekdal stusser over at klubbløse Ørjan Håskjold Nyland får muligheten foran hans egen målvakt André Hansen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com