Dagbladet > Nyheter

Monday, 26 September, 02:00

Dagbladet - 19 sep 22 kl. 15:50

Fant verdens eldste hjerte

Fisken døde på et korallrev for 380 millioner år siden. Nå mener forskerne at de har gjort et nøkkelfunn om vår historie..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, verdens, eldste, hjerte
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 14 jun 22 kl. 08:50

FHI-rapport: Kreft og Hjerte- og karsykdommer de vanligste dødsårsakene i 2050

Tirsdag morgen la FHI fram en rapport med framskrivninger om noen av de viktigste utfordringene for folkehelsen fram mot 2050. – I årene som kommer vil befolkningen eldes ytterligere. En større andel personer vil bli over 75 år, og det vil være flere over 90 år, skriver FHI i en pressemelding.

Klartale - 30 aug 22 kl. 16:00

Kongeparet fikk møte 105 år gamle Nikka

Kong Harald og dronning Sonja var på besøk i Valldal i Fjord kommune tirsdag. Det er i fylket Møre og Romsdal. Kongen og dronningen har pleid å reise rundt i fylkene i Norge hvert år.

NRK - 30 aug 22 kl. 18:44

Che Guevaras eldste sønn er død

Den eldste sønnen til revolusjonslegenden Che Guevara, Camilo Guevara March, døde mandag under et besøk i Venezuela, opplyser Cubas president Miguel Díaz-Canel. Ifølge den cubanske avisen Prensa Latina døde 60-åringen av blodpropp som førte til et hjerteinfarkt. Camilo Guevara March var den eldste av fire barn Che Guevara fikk med cubanske Aleida March.

Klartale - 07 sep 22 kl. 08:42

Har mulighet til å bli verdens beste

Casper Ruud er blant en av verdens beste tennisspillere. For tiden spiller han turneringen US Open. Slike turneringer kalles også Grand Slam, og er en av de store innenfor tennis.

Dagbladet - 28 maj 22 kl. 20:08

«Oldefar» er verdens eldste

Chiles frodige, grønne skoger er hjem for et gigantisk tre som ifølge forskere skal være verdens eldste. Det skal knuse rekordholderen med over 500 år..

NRK - 23 maj 22 kl. 19:32

Huitfeldt svarer Polen: – Vi har vist at vi er et land med et stort hjerte

Norge har bidratt med betydelige beløp til Ukraina, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til kritikken fra Polen om at Norge bør dele mer av gassoverskuddet. – Hvis vi sammenligner med andre land, har Norge allerede bidratt med betydelige beløp, sier Huitfeldt til kritikken fra Polens statsminister Mateusz Morawiecki. – Vi har vist at vi er et land med et stort hjerte og stor solidaritet med det ukrainske folket, sier utenriksministeren.

NRK - 09 jun 22 kl. 09:01

Hjerte- og lungeredning etter arbeidsulykke

En person er bevisstløs og det pågår hjerte- og lungeredning på vedkommende etter en arbeidsulykke i Tjemslandsmarka på Varhaug. En person har falt ned fra et stillas. Nødetatene er på stedet..

Klartale - 09 jun 22 kl. 12:07

Dette døde vi av i fjor

Det døde ifølge Folkehelse-instituttet (FHI) 41.676 personer i Norge i 2021. Det er 13 år siden det døde så mange.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

260 000 menn skal ha dratt

Russisk etterretning anslår at 261 000 menn har forlatt Russland siden Vladimir Putin beordret delvis mobilisering, ifølge Novaja Gazetas kilde, som tviler på at anslaget stemmer..

Dagbladet - 4 timer siden

Meteorologen med nedslående melding

Til uka skal det bøtte ned på øst- og Sørlandet. - Regnjakka kan bare bli hengende framme hele uka, sier statsmeteorolog Pernille Borander..

Dagbladet - 4 timer siden

Kvinne drept av hai

En kvinne ble søndag drept av en hai ved kysten utafor Plettenberg Bay i Sør-Afrika. Frivillig organisasjon advarer om unormalt stor haiaktivitet..

Dagbladet - 8 timer siden

-Voldtar og torturerer barn

Russiske soldater har torturert og voldtatt barn helt ned til fire år. Det kommer fram i en ny rapport fra FNs Ukraina-granskning..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade med Twitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade medTwitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 11 timer siden

Truet avdødes sønn med politi

Sommel og stengte dører hindrer Michael i jakten på sannheten om farens død ved et av Recoveryakademiets sentre. Beskjeden han fikk fra farens fastlege sjokkerte ham..

Dagbladet - 12 timer siden

Funnet etter 72 år

19-årige Joseph J. Poupolo forsvant under Koreakrigen. Over 70 år seinere har DNA-analyser gitt familien mulighet til å holde en begravelse for den amerikanske soldaten..

Dagbladet - 12 timer siden

Russisk avis: Stenger grensene

Det uavhengige russiske nettstedet Meduza melder at myndighetene i Russland vil stenge grensene for menn i tjenestedyktig alder..

Dagbladet - 14 timer siden

Ble tulleringt - avslører særbehandling

Talsmannen for den russiske presidenten Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, bekrefter at sønnen hans ble utsatt for tulleringing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com