Klartale > Nyheter

Sunday, 02 October, 03:07

Klartale - 19 sep 22 kl. 08:31

Jordfeilen på Oslo S endelig rettet

I nesten én uke har det vært forsinkede og innstilte tog til og fra Oslo S. Årsaken har vært en jordfeil. Bane Nor har lett etter feilen. Men det har vært vanskelig. Men natt til mandag lyktes de endelig.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, Nor, Bane Nor, Twitter, Nordli, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordfeilen, OsloS , endelig, rettet
NRK - 19 sep 22 kl. 06:35

Jordfeilen på Oslo S er rettet

Bane Nor melder mandag morgen at jordfeilen på Oslo S er rettet. Reisende må derimot fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger. – Det kan være lurt å vurdere om man kan ta en annen avgang enn de som er aller mest travle, sier Olav Nordli, pressevakt i Bane Nor.

NRK - 19 sep 22 kl. 06:35

Jordfeilen på Oslo S er funnet og rettet

Bane Nor mener de har funnet den gjentagende jordfeilen ved Oslo S som har ført til forsinkelser og innstillinger den siste uken. – I 5-tiden i dag ble det lokalisert en feil og byttet en komponent som vi føler oss trygge på har utbedret feilen sånn at den nå forsvinner, sier pressevakt i Bane Nor, Olav Nordli. Feilen ble funnet i en komponent i signalanlegget på Oslo S.

NRK - 01 jun 22 kl. 20:26

Strømproblemene for toget er rettet

Hovedbanen på Oslo S ble onsdag ettermiddag rammet av strømproblemer. Ved 20-tiden var feilen rettet opp igjen, opplyser Bane Nor. Det var kontaktledningen i Brynsbakken i Oslo som var revet ned, en ledning som sørger for strøm til togene.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:29

Jordfeil rettet ved Oslo S

Jordfeilen som har skapt problemer for togtrafikken på Oslo S, er rettet. Ved 12.15-tiden var det kun mindre forsinkelser i togtrafikken..

NRK - 14 sep 22 kl. 10:48

Feil stanser fortsatt togtrafikken

Togene på Oslo S fikk kjøre som normalt en liten periode i formiddag – før trafikken på ny ble stoppet av en jordfeil. Jordfeilen har kommet og gått mandag, og sørget for både forsinkelser og innstillinger i trafikken til og fra Oslo S. Også tirsdag var det flere forsinkelser på grunn av en gjentakende jordfeil..

NRK - 18 sep 22 kl. 10:43

Jordfeil seks dager på rad på Oslo S

Jordfeilen på Oslo S er tilbake. Dette er den sjette dagen på rad med forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på grunn av en gjentakende jordfeil. Bane Nor søker fortsatt etter feilen, men sier at det tar tid..

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:00

Her skal folk kunne minnes de døde etter 22. juli

22. juli 2011 ble 77 mennesker drept. 69 ble drept på Utøya.

NRK - 21 sep 22 kl. 03:14

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen rettet

Signalfeilen som førte til forsinkelser på Gardermobanen og Sørlandsbanen tirsdag, kveld er rettet. Natt til onsdag opplyser Bane Nor også at de har løst strømproblemene på Hovedbanen, som skapte forsinkelser mellom Oslo S og Nyland. Signalfeilen på Gardermobanen førte tirsdag til at flere tog kjørte med redusert hastighet på deler av strekningen.

VG - 18 jul 22 kl. 21:08

Endelig!

Endelig er SAS-streiken slutt. Strandede turister kommer seg endelig hjem. Og feriehungrige nordmenn kan komme seg ut i verden igjen..

NRK - 08 aug 22 kl. 16:28

EU har lagt fram «endelig tekst» til ny atomavtale med Iran

EU har lagt fram det de omtaler som «endelig tekst» til en ny og revidert atomavtale med Iran, og iranske forhandlere opplyser at den nå er til vurdering. – Vi arbeidet i fire dager og i dag er teksten lagt på bordet, sier en europeisk tjenestemann som deltar i forhandlingene. Han forteller videre at forhandlingene nå er over.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 21 timer siden

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

Klartale - Igår: 17:45

Kong Charles er nå på engelske mynter

Britiske Royal Mint viste fram de første myntene. På de er selveste kong Charles.Fra rundt desember vil britene kunne se bildet på vekslepengene sine.

Klartale - Igår: 16:30

Se Støre snakke om Ukraina og Østersjøen

Fredag tok Russland over deler av Ukraina. Det skjer til store protester fra mye av verden. Norge har også fordømt valget.

Klartale - Igår: 14:40

Her sier Putin at Russland tar deler av Ukraina

– Kjære statsborgere av Russland, sa president Putin fredag. Han hilste så til folk i fylkene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja i Ukraina. Han sa så at disse fire fra fredag blir en del av Russland.

Klartale - Igår: 13:15

Asiatiske byer synker

Flere årsaker skyldes at byene synker.Blant annet blir det flere folk. Og flere samler seg rundt de samme stedene.

Klartale - Igår: 12:50

Politiet ferdig med etterforskningen

Tina Jørgensen ble funnet drept for 22 år siden. Nå sier politier at de er ferdig med å etterforske saken. Personen som var siktet er samme person som var siktet for drapet mot Birgitte Tengs.

Klartale - Igår: 12:35

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

Klartale - Igår: 12:06

Norge gir tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

Klartale - Igår: 11:57

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Klartale - Igår: 11:30

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com