NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 03:15

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Stor redningsaksjon etter båt blei funnen drivande

Politiet har fått kontakt med eigaren av båten som blei funnen drivande ved Rundereim i Selje søndag morgon. Det er ikkje eigaren som har nytta båten og han veit ikkje kven som har teke den, melder Vest politidistrikt. Søndag morgon blei det sett i gang ein stor redningsaksjon etter melding om drivande båt. – Det som gjorde oss bekymra var at motoren var nede og at den var varm, seier Siv Namork, redningsleiar i Hovudredningssentralen Sør-Noreg. Redningshelikopter frå Florø, båt frå Røde Kors, politi og brannvesen er med i søket.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rundereim, Selje, Vest, Siv Namork, Hovudredningssentralen Sør-Noreg, Florø, Røde Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, redningsaksjon, etter, båt, blei, funnen, drivande
NRK - 27 jul 22 kl. 13:02

Redningsaksjon på Namsvatnet

Det er satt i gang en redningsaksjon for å finne et eldre ektepar på Namsvatnet i Røyrvik kommune. De dro ut i klokken 08 for å sette garn, men ingen har hørt noe fra dem siden. Det er satt i gang en redningsaksjon for å lete etter personer eller båten de brukte..

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Drivande båt utløyste stor redningsaksjon

Politiet har fått kontakt med eigaren av båten som blei funnen drivande ved Rundereim i Selje søndag morgon. Det er ikkje eigaren som har nytta båten og han veit ikkje kven som har teke den, melder Vest politidistrikt. Søndag morgon blei det sett i gang ein stor redningsaksjon etter melding om drivande båt.

VG - 23 maj 22 kl. 00:30

Fisker savnet etter redningsaksjon

En stor redningsaksjon endte godt i Øygarden..

VG - 23 maj 22 kl. 00:30

Fisker funnet etter redningsaksjon

En stor redningsaksjon endte godt i Øygarden..

NRK - 09 sep 22 kl. 20:49

Førarlaus båt gjekk i ring i Nordhordland – ein mann sakna

Naudetatane har sett i gang ein stor redningsaksjon i Risasjøen nord i Alver kommune. Ein mann er sakna. – Me har funne klede i vatnet.

NRK - 15 jul 22 kl. 19:43

Redningsaksjon etter trafikkulykke

Politiet setter i gang en redningsaksjon etter en trafikkulykke ved Vatngårdsvatnet i Fosen i Trøndelag. En bil ble funnet utenfor veien og hadde truffet en stein. Det var ingen personer i bilen.

NRK - 16 jun 22 kl. 17:52

Redningsaksjon etter kanovelt i Tysnes

På Kyrkjevatnet i Tysnes føregår det ein redningsaksjon etter ein gut som er sakna etter at ein kano har velta i vatnet. Naudetatar er i gang med søk på staden..

NRK - 09 aug 22 kl. 13:50

Redningsaksjon på Senja etter kajakkpadler

Det er satt i gang en redningsaksjon utenfor Torsken på Senja, etter at en person har veltet med kajakk. Padleren har selv ringt etter hjelp, og både helikopter og båter er i gang med søk..

NRK - 20 aug 22 kl. 01:28

Måtte stanse redningsaksjon etter hund i Etne

Brannvesenet måtte natt til lørdag gi opp en redningsaksjon etter en liten hund som falt utenfor en bratt skråning i Etne. Mannskaper fra brannvesenet i Etne forsøkte på flere måter å redde ut hunden som skled ned en bratt skråning etter å ha hoppet over en kant i veien ved Markhus langs Åkrafjorden. – Det var en omtrent 50 meter lang og svært bratt skråning ned mot sjøen.

VG - 07 jul 22 kl. 14:46

Redningsaksjon etter to gutter i Larvik

Politiet har iverksatt en redningsaksjon etter at to gutter på SUP-brett er meldt savnet på sjøen i Larvik..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 1 time siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 1 time siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 3 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com