NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 01:56

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Stort redningsaksjon etter at båt blei funnen drivande

Hovudredningssentralen i Sør-Noreg har starta søk i Barmfjorden etter at ein båt blei funne drivande i sjøen ved Rundereim i Selje. – Det som gjorde oss bekymra var at motoren var nede og at den var varm, seier Siv Namork, redningsleiar i Hovudredningssentralen Sør-Noreg. Redningshelikopter frå Florø, båt frå Røde Kors, politi og brannvesen er med i søket. Ingen personar er meldt sakna, seier Namork. Politiet veit ikkje kven som eig båten og det er ikkje funne registreringsnummer på den heller, melder Tom Johannessen, operasjonsleiar i Vest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Noreg, Barmfjorden, Rundereim, Selje, Siv Namork, Hovudredningssentralen Sør-Noreg, Florø, Røde Kors, Namork, Tom Johannessen, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, redningsaksjon, etterat , båt, blei, funnen, drivande
NRK - 27 jul 22 kl. 13:02

Redningsaksjon på Namsvatnet

Det er satt i gang en redningsaksjon for å finne et eldre ektepar på Namsvatnet i Røyrvik kommune. De dro ut i klokken 08 for å sette garn, men ingen har hørt noe fra dem siden. Det er satt i gang en redningsaksjon for å lete etter personer eller båten de brukte..

NRK - 15 jul 22 kl. 19:43

Redningsaksjon etter trafikkulykke

Politiet setter i gang en redningsaksjon etter en trafikkulykke ved Vatngårdsvatnet i Fosen i Trøndelag. En bil ble funnet utenfor veien og hadde truffet en stein. Det var ingen personer i bilen.

NRK - 16 jun 22 kl. 17:52

Redningsaksjon etter kanovelt i Tysnes

På Kyrkjevatnet i Tysnes føregår det ein redningsaksjon etter ein gut som er sakna etter at ein kano har velta i vatnet. Naudetatar er i gang med søk på staden..

NRK - 09 aug 22 kl. 13:50

Redningsaksjon på Senja etter kajakkpadler

Det er satt i gang en redningsaksjon utenfor Torsken på Senja, etter at en person har veltet med kajakk. Padleren har selv ringt etter hjelp, og både helikopter og båter er i gang med søk..

NRK - 20 aug 22 kl. 01:28

Måtte stanse redningsaksjon etter hund i Etne

Brannvesenet måtte natt til lørdag gi opp en redningsaksjon etter en liten hund som falt utenfor en bratt skråning i Etne. Mannskaper fra brannvesenet i Etne forsøkte på flere måter å redde ut hunden som skled ned en bratt skråning etter å ha hoppet over en kant i veien ved Markhus langs Åkrafjorden. – Det var en omtrent 50 meter lang og svært bratt skråning ned mot sjøen.

VG - 07 jul 22 kl. 14:46

Redningsaksjon etter to gutter i Larvik

Politiet har iverksatt en redningsaksjon etter at to gutter på SUP-brett er meldt savnet på sjøen i Larvik..

VG - 07 jul 22 kl. 14:46

Redningsaksjon etter to gutter i Larvik: Funnet i god behold

Politiet har iverksatt en redningsaksjon etter at to gutter på SUP-brett er meldt savnet på sjøen i Larvik..

NRK - 31 jul 22 kl. 02:57

Flere personer i vannet etter at båt gikk på grunn

En redningsaksjon ble satt i gang for å redde folk opp av vannet etter at en båt gikk på grunn og sank ved Landøya i Asker natt til søndag. Båten har truffet et skjær i fjorden, men omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Flere personer havnet i vannet, og litt for klokken 3 var en redningsaksjon på gang for å få dem opp.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:08

Redningsaksjon etter kajakkpadlar på Lom

Det er iverksett ein redningsaksjon etter at ein kajakk har gått rundt på Lom. Det skal ha skjedd i Smådøla overfor Tesse. Det er krevjande redningsforhold i det høge juvet, skriv politiet i Innlandet på Twitter..

VG - 03 aug 22 kl. 18:17

Redningsaksjon etter kajakkpadler i Lom

Politiet har iverksatt redningsaksjon etter at en kajakkpadler gikk rundt i Lom i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 1 time siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 2 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 3 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com