NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 17:49

NRK - 18 sep 22 kl. 08:30

Tre tenåringar i bilulykke

Tre ungdommar i slutten av tenåra kom til alt hell frå det utan alvorlege skader etter at bilen deira hamna utfor fylkesveg 615 på Hyevegen i Gloppen i natt. Køyretøyet hamna ned i ei skråning og enda i ei elv. Det er oppretta sak, melder politiet. Dei fekk melding om hendinga 04.17.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hyevegen, Gloppen, Tom Johannessen, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, tenåringari , bilulykke
NRK - 28 aug 22 kl. 15:52

Tre 15-åringar er mistenkt etter bombefunn i Sverige

Tre 15-åringar er mistenkt for å stå bak ei bombe som vart funnen i slottsparken i Stockholm, skriv Expressen. Svensk politi fann sist søndag ein bag som inneheldt ein sprengladning utanfor ein restaurant i Kungsträdgården midt under Stockholms kulturfestival..

NRK - 21 jun 22 kl. 10:46

Tenåring dømt til flere års fengsel for voldtekt

En 18-åring er dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder for å ha voldtatt en tenåringsjente og for å ha seksuelt forgrepet seg på en annen i Agder. I tillegg har den unge mannen fått ett år og seks måneder av straffen betinget, med en prøvetid på fire år, melder Agderposten. Han må også betale en erstatning på 250.

NRK - 22 maj 22 kl. 09:00

Tenåring øvelseskjørte med full mor

En kvinne i 40-årene som ledsaget sønnen i tenårene under øvelseskjøring i Trøndelag natt til søndag, ble tatt med promille langt over lovlig verdi. Bilen tenåringen kjørte, ble stoppet av politiet under en promillekontroll i Trøndelag klokken 01.40.

NRK - 14 jul 22 kl. 17:25

Tenåring pågrepet etter å ha sparket og slått vektere

Øystein Sagen, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, sier til NRK at det er en ung person i tenårene som har sparket og slått vekterne ved Trondheim torg. Gjerningspersonen er en kjenning av politiet, og klokken 17.24 melder de at tenåringen er pågrepet.

NRK - 19 jul 22 kl. 15:57

Metanol kan være årsaken til 21 dødsfall på bar i Sør-Afrika

Det giftige kjemikaliet metanol er funnet i kroppen til alle de 21 tenåringene som døde på en bar i Sør-Afrika i juni. Sørafrikanske myndigheter venter fortsatt på et endelig svar på om metanol kan være årsaken til at tenåringene mistet livet. Tidligere har myndighetene sagt at de mistenker at de kan ha blitt forgiftet av noe de spiste, drakk eller røykte.

NRK - 09 jul 22 kl. 03:26

Fem til legevakt for sjekk etter bilulykke ved Skedsmovollen

Fem personer ble sendt til legevakt for sjekk etter en bilulykke på E6 ved Skedsmovollen natt til lørdag. Det er ikke meldt om alvorlig personskader. Ligger oljesøl i veibanen.

NRK - 09 jul 22 kl. 03:34

Stakk av fra bilulykke i Stavern

Politiet satt i gang søk med politihelikopter og hundeekvipasjer etter fører og passasjer løp fra en bilulykke ved Stavern natt til lørdag. De skal ha kjørt av veien, og det var store materielle skader på bilen. En politipatrulje kom over de to gående et stykke unna hendelsesstedet.

NRK - 05 jul 22 kl. 19:50

Minnestund etter skytinga i København

Klokka 20 er det minnestund for ofra i skytinga på kjøpesenteret Field's i København. Tre personar omkom. Kronprins Frederik og prins Christian er blant deltakarane på minnemarkeringa i Danmark.

NRK - 20 sep 22 kl. 03:51

Politiet pågrep tenåringer etter voldshendelse i Tønsberg

Politiet har kontroll på tre gjerningspersoner etter at en mann ble slått til og fikk et stort kutt i ansiktet i Tønsberg. Vi har pågrepet to av de tre. Dette er unge menn i tenårene fra Tønsberg-området, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 05 jul 22 kl. 17:51

København-skytinga: Skal undersøke gjerningsmannen sin kontakt med psykiatrien

Etter søndagens skyteepisode på kjøpesenteret Field's i København, vil Region Hovedstaden saman med Sundhedsministeriet i Danmark undersøke gjerningsmannen sin kontakt med psykiatrien. Det kjem fram i ei pressemelding. Politiet har etter angrepet fortalt at gjerningsmannen er kjent i psykiatrien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 1 time siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com