NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:46

NRK - 17 sep 22 kl. 20:35

Drapssiktet erkjenner de faktiske forhold

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk i Tysvær erkjenner de faktiske forhold, melder Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tysvær, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, erkjennerde , faktiske, forhold
NRK - 25 maj 22 kl. 12:23

Drapssiktet i Oslo erkjenner å ha stukket med kniv

En 40-årig mann erkjenner å ha knivstikket en mann i 30-årene på Dælenenga i Oslo i fjor. Han nekter straffskyld etter drapssiktelsen. Ifølge Avisa Oslo er politiet i ferd med å avslutte sin etterforskning.

NRK - Igår: 08:58

Kvinnen siktet for drap i Bærum erkjenner delvis de faktiske forhold

Forsvareren til kvinnen i 20-årene som er siktet for å ha drept en mann i Bærum natt til torsdag, sier at kvinnen nå får oppfølging fra helsepersonell. – Hun har delvis erkjent de faktiske forhold, men jeg vil ikke utdype noe mer rundt hva hun har forklart i avhør enn det, sier advokat Marte Svarstad Brodtkorb til NTB. Hun er forsvarer for kvinnen i 20-årene som er siktet for drapet på en mann i 30-årene på Gjettum i Bærum.

NRK - 18 maj 22 kl. 09:26

Bråthen erkjenner straffeskyld

Bråthen erkjenner straffeskyld for hele tiltalen. – Jeg erkjenner straffeskyld for hele tiltalen, sier han da han ble spurt om dette av dommeren etter tiltalen var lest opp av aktor..

NRK - 18 maj 22 kl. 09:26

Bråthen erkjenner straffskyld

Bråthen erkjenner straffskyld for hele tiltalen. – Jeg erkjenner straffskyld for hele tiltalen, sier han da han ble spurt om dette av dommeren etter tiltalen var lest opp av aktor..

NRK - 22 maj 22 kl. 16:53

Voldssiktet kvinne i Sveio erkjenner ikke straffskyld

Kvinnen som er siktet etter at en mann ble stukket med en skarp gjenstand i Sveio natt til lørdag, erkjenner ikke straffskyld. Søndag var den siktede kvinnen i nye avhør med politiet. Hun er siktet for grov kroppsskade.

NRK - 02 jun 22 kl. 09:39

Erkjenner ikke straffskyld for misbruk av stilling

Det mannlige befalet som er tiltalt for misbruk av stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med en kollega av lavere rang, erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid å ha sendt tekstmeldinger med seksualisert innhold til fornærmede. Det er satt av to dager til rettssaken i Nord-Troms og Senja tingrett..

NRK - 05 jul 22 kl. 10:19

Siktede i Tromsø-drapet sier han handlet i nødverge

En 26 år gammel mann fra Tromsø er siktet for drap på sin egen far. Han erkjenner ikke straffskyld. – Han har gått inn i det han mener har vært en selvforsvarshandling, sier forsvarer Ken Olav Warth til VG.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:31

18-åring innrømmer å ha oppbevart 37 kilo hasj

18-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i Nord-Troms og Senja tingrett, erkjenner straffskyld for oppbevaring av 37,66 kilo hasj, og en mindre mengde narkotika på sitt bosted. 16-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i samme sak, erkjenner delvis straffskyld. Han erkjenner å ha oppbevart narkotika der han bor, men ikke for å ha tilknytning til beslaget på 37,66 kilo hasj.

NRK - 28 sep 22 kl. 08:11

USA erkjenner å ha drept i alt tolv sivile i verden i fjor

I en ny rapport fra Pentagon erkjenner det amerikanske militæret å ha totalt drept rundt tolv sivile personer i verden i 2021, alle i Afghanistan. Forsvarsdepartementet vurderer at om lag tolv sivile ble drept og om lag fem sivile ble såret som et resultat av amerikanske militæroperasjoner, heter det i rapporten, som er blitt laget hvert år siden 2018 som følge av et vedtak i Kongressen. Deler av rapporten er unntatt offentligheten.

NRK - 25 jun 22 kl. 04:06

Justisministeren orientert om skytingen

Justisminister Emilie Enger Mehl er orientert om hendelsen i Oslo – Jeg holdes løpende orientert om skytingen i Oslo. Dette er en svært alvorlig hendelse som ryster oss alle. Mine tanker går til de drepte og skadde, og alle berørte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 45 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 45 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com