NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 01:59

NRK - 17 sep 22 kl. 19:36

Ukjent skadeomfang etter ATV-ulykke

Politiet i Finnmark skriver at en pasient er hentet med redningshelikopter og flys til Hammerfest sykehus med ukjent skadegrad etter ATV-ulykken i Båtsfjord. Politiet etterforsker hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Hammerfest, ATV, Båtsfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, skadeomfang, etter, ATV-ulykke
NRK - 19 sep 22 kl. 12:04

Fikk ATV over seg i Hasvik

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Hasvik med ATV. Personen har fått ATV-en over seg og det er kun en person involvert. Politiet undersøker årsaken.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:32

ATV-fører omkom etter ulykke

Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Mandag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ATV-ulykke ved Biri i Gjøvik kommune. ATV'en veltet på en skogsbilvei ovenfor Honne hotell og konferansesenter.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:32

Mann i 70-årene omkom etter ATV-ulykke

Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Mandag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ATV-ulykke på Biri i Gjøvik kommune. ATV'en veltet på en skogsbilvei ovenfor Honne hotell og konferansesenter.

NRK - 25 jul 22 kl. 21:07

Rykker ut til ATV-ulykke

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke med ATV. Ifølge politiet skal det ha vært to yngre personer på ATV-en, men det er usikkert om noen er skadet. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 25 jul 22 kl. 21:07

Rykket ut til ATV-ulykke

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke med ATV i Mosvik. Ifølge politiet skal det ha vært to gutter på ATV-en. Guttene skal ha pådratt seg noen bruddskader, men er ved bevissthet, opplyser politiet til NRK.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:16

ATV-ulykke ved Nordkyn

Ambulanse og politi har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke i nærheten av Storvannet nord for Kjøllefjord. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert, og det er muligens personskader..

NRK - 08 aug 22 kl. 19:25

ATV-ulykke på Nordkapphalvøya

Nødetatene har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke på E69 på Nordkapphalvøya, ved Nordkapp. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert og begge bevisste.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:33

Alvorlig ATV-ulykke på Biri

Politiet i Innlandet melder at det har skjedd en alvorlig ATV-ulykke på Biri i Gjøvik i ettermiddag. En person er involvert. Nødetatene er på stedet, skriver de videre..

NRK - 04 jul 22 kl. 14:23

ATV-ulykke Meldal

Politiet melder om ei ulykke med ATV i Meldal. En person er skadet. Luftambulanse, ambulanse og politiet er på vei til stedet..

NRK - 17 sep 22 kl. 18:19

Redningshelikopter på vei til ATV-ulykke i Finnmark

En person er involvert i en ulykke med en ATV i Båtsfjord, melder politiet i Finnmark. Personen behandles på stedet og et redningshelikopter er på vei til stedet, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 1 time siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 2 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 3 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com