NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:24

NRK - 17 sep 22 kl. 11:54

Riksmekleren: Har hatt kontakt med part i lærerstreiken

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland melder til NRK at han har hatt kontakt med arbeidstakersiden i dag. NRK har spurt om det er bevegelse hos noen av partene, men Ruland skriver at «Det er ikke noe nytt å melde». Lærerne offentliggjorde tidligere lørdag hvilket forslag de har gitt til motparten. Hovedkravet er et «skoletillegg» for alle lærere fra 1. mai neste år på 10.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mats Wilhelm Ruland, NRK, Ruland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: RiksmeklerenHar , hatt, kontaktmed , parti , lærerstreiken
NRK - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmeklerens kontor om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken. – Det er ingen grunn til at det skal skje per nå, opplyser Riksmeklerens kontor til NTB. – Generelt når det er streik er det kontakt mellom mekler og partene og det jobbes på bakrommet.

NRK - I førrgår: 14:13

Russland hevder USA er en part i krigen

Det russiske utenriksdepartementet hevder at USA i praksis er blitt en part i krigen i Ukraina. Det skriver det statlige nyhetsbyrået RIA Novosti. – Washington har igjen vist at de ikke har kontakt med virkeligheten, ettersom de i praksis har blitt en part i konflikten (i Ukraina), sa talskvinnen Maria Zakharova.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:52

Lærerorganisasjonene tilbake etter to timers pause – fortsetter møtet hos Riksmekleren

Etter to timers pause var de tre lærerorganisasjonene tilbake hos Riksmekleren for å se om det er mulig å komme til enighet og få en slutt på lærerstreiken. Møtet hos Riksmekleren startet klokken 10. Om lag halvannen time senere forlot Utdanningsforbundet, Skolenes landsforbund og Norsk Lektorlag lokalene i Grensen i Oslo for å holde interne møter.

Klartale - 27 jun 22 kl. 06:20

Ber folk unngå kontakt med syke og døde fugler

Sist uke ble det funnet smitte med fugleinfluensa hos en død måke på Svalbard. Det var første gang det ble funnet fugleinfluensa i Arktis.Måken var bare den siste av mange ville fugler som har dødd i Norge med viruset i 2022.

NRK - 22 jun 22 kl. 10:41

Partene i flyteknikerstreiken i kontakt med Riksmekleren

Partene i flyteknikerkonflikten har tatt kontakt med mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren, skriver Børsen. Det ble tatt kontakt etter at NHO varslet lockout i går, bekrefter Martinsen overfor avisen..

NRK - 02 sep 22 kl. 11:59

Riksmegler i kontakt med partene i lærerstreiken

Riksmegler Mats Ruland bekrefter at han har kontakt med partene i lærerstreiken. Han signaliserer at en løsning vil komme. – Jeg har hatt kontakt med partene og kommer til å ha kontakt med dem fremover.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:03

Riksmekleren: Ingen ny kontakt med partene

Riksmekler Mats Ruland har ikke hatt kontakt med partene i lærerstreiken siden mandag kveld, og det er heller ikke planlagt noen nye møter, opplyser han til NRK. – Det har ikke vært grunnlag for å kalle dem inn til nye samtaler. For at det skal bli aktuelt må de være villige til å endre posisjon, sier Ruland.

NRK - 25 jun 22 kl. 20:34

NRK erfarer: Oslo-skytter hadde kontakt med Arfan Bhatti

Etter det NRK vet har terrorsiktede Zaniar Matapour (42) og den sentrale islamisten Arfan Bhatti hatt kontakt. NRK får også opplyst at politiet etterforsker hvem i det ekstreme islamistmiljøet 42-åringen har hatt kontakt med, og hvor omfattende kontakten eventuelt har vært. NRK har forsøkt å kontakte Bhatti, men har ikke fått svar.

NRK - 02 jul 22 kl. 14:17

Masseskytingen: Politiet ber alle som har hatt kontakt med siktede om å melde seg

Oslo-politiet har gått gjennom store mengder videomateriale i etterforskningen av masseskytingen. De ber om tips fra alle som har hatt kontakt med siktede. Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med alle som har hatt kontakt med terrorsiktede Zaniar Matapour (43) de siste årene.

NRK - 21 sep 22 kl. 18:24

KS om lærerstreiken: Oppriktig bekymret

Styreleder i KS Gunn Marit Helgesen sier til NRK at de er klare til å sette seg tilbake til forhandlingsbordet og bli enige med de streikende lærerorganisasjonene. – Men det er flere parter som må ta ansvar. KS er én part, lærerorganisasjonene er en annen part.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 30 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 30 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 30 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 45 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com