NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 17:47

NRK - 17 sep 22 kl. 10:24

Melding om knivstikking i Tysvær

Flere patruljer er på vei til en privatadresse i Tysvær der en person skal ha blitt knivstukket av en annen. Det melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Den skadde personen er ved bevissthet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tysvær, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , knivstikkingi , Tysvær
VG - 17 sep 22 kl. 11:17

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Tysvær

En kvinne i 40-årene er pågrepet etter en melding om knivstikking i Tysvær i Rogaland. Hun er siktet for drapsforsøk..

Dagbladet - 17 sep 22 kl. 15:56

Knivstikking i Tysvær: Kvinne siktet for drapsforsøk

En kvinne i 40-åra er siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Tysvær, like utenfor Haugesund. En mann i 50-åra er fraktet til Stavanger Universitetssykehus..

NRK - 17 sep 22 kl. 10:24

Melding om knivstikking i Tysvær - gjerningsperson pågrepet

Flere patruljer rykket ut til en privatadresse i Tysvær i Rogaland der en person skal ha blitt knivstukket av en annen. Det melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Politiet har pågrepet gjerningspersonen, melder de selv på Twitter klokken 10:32.

NRK - 17 sep 22 kl. 10:24

Melding om knivstikking i Tysvær - person pågrepet

Flere patruljer rykket ut til en privatadresse i Tysvær i Rogaland der en person skal ha blitt knivstukket av en annen. Det melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Politiet har pågrepet en person, melder de selv på Twitter klokken 10:32.

VG - 17 sep 22 kl. 11:17

Politiet: Skal ha blitt knivstukket i Tysvær – person pågrepet

En person er pågrepet etter en melding om knivstikking i Tysvær i Rogaland..

NRK - 30 aug 22 kl. 12:25

Én til sykehus etter mulig knivstikking på Stovner

Store styrker fra Oslo-politiet er tirsdag formiddag på Stovner etter melding om mulig knivstikking. – Det er to skadde på stedet, men vi vet ikke noe om skadeomfanget eller hvordan de er blitt skadd. Det er derfor vi sier at dette er en mulig knivstikking, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther til NTB.

Klartale - 06 sep 22 kl. 08:15

To alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Oslo-politiet fikk melding om knivstikking klokka 16.42 mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset T-banestasjon.

NRK - 19 sep 22 kl. 12:08

Tysvær: Siktet for drapsforsøk fengslet i 4 uker

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk i Aksdal i Tysvær kommune lørdag, er mandag varetektsfengslet i fire uker. To av ukene er med brev- og besøkskontroll, samt medieforbud og full isolasjon. – Både siktede og fornærmede er avhørt, i tillegg til flere vitner.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:24

Melding om mulig knivstikking på Stovner

Politiet er på Stovner i Oslo med store styrker etter melding om en mulig knivstikking, melder OPS Politiet Oslo på Twitter..

VG - 05 sep 22 kl. 16:56

Melding om knivstikking på Furuset

Politiet i Oslo er på Furuset T-bane sammen med ambulanse etter melding om en knivstikking på Furuset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 1 time siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com