NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:36

NRK - 17 sep 22 kl. 01:55

Filmet stedatter i dusjen

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i et halvt år for å ha snikfilmet stedatteren sin i dusjen. Snikfilmingen skjedde i deres hjem i Vestland fra våren 2020 til våren i fjor, skriver Bergens Tidende. Mannen plasserte mobiltelefonen sin i skittentøykurven, vinklet den mot dusjen og toalettet og brukte smartklokken til å zoome inn på stedatteren. Mannen tilsto, noe som gjorde at han fikk strafferabatt. Gulating lagmannsrett skjerpet straffen fra tingretten med 50 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestland, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Filmet, stedatteri , dusjen
Klartale - 06 maj 22 kl. 07:00

9 tips til å spare på vannet

Oslo ber folk spare på vannet. Å dusje kortere er en enkel måte å spare vann på.– Jeg hører jo eksempler på folk som er veldig stolte av at de har redusert dusjingen fra 30 til 20 minutter.

NRK - 13 maj 22 kl. 10:36

Forsvaret gjennomgår rutiner etter dusjfilmingssak

Forsvaret sier de vil gjennomgå sine rutiner for mobbing og seksuell trakassering etter saken om en kvinnelig soldat som ble filmet i dusjen gjentatte ganger. – Forsvarsstaben har satt i gang en gjennomgang av Forsvarets rutiner for å bli bedre til å håndtere slike saker. Dette arbeidet har høy prioritet.

NRK - 08 jun 22 kl. 13:44

To russ dømt etter at sex ble filmet på russebuss

To russ er i Sør-Rogaland tingrett dømt for å ha filmet og delt en video av en 16 år gammel jente og en mann over 18 som hadde sex på en russebuss i fjor sommer, skriver Aftenbladet. I og med at jenta var under 18 da hendelsen skjedde, ble de som filmet og delte videoen dømt etter Straffelovens paragraf 311, fremstilling av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Retten mener ingen av de to visste at det i strafferettslig forstand var et barn som ble filmet.

VG - 08 maj 22 kl. 08:57

Snikfilmet i dusjen

Sersjantens mobil avslørte at han gjentatte ganger hadde snikfilmet soldaten Julie Sandanger (25) i dusjen. I dag er mannen fremdeles sersjant i Forsvaret..

NRK - 19 maj 22 kl. 09:11

Dusjfilmingssak stoppet på avdelingsnivå

Forsvarsstaben var ikke informert da en sersjant ble dømt for filming av en underordnet i dusjen. Sjefen for Forsvarsstaben mener de bør få vite om slike saker. – Saken har ikke vært på vårt bord.

Aftenposten - 25 aug 22 kl. 20:17

Oslo-familien har innført makstid. Slik sparer også du tusenvis i dusjen.

En familie i Sør-Norge kan nå spare flere tusen kroner i året hvis de kutter ned tiden i dusjen med et par minutter hver..

E24 - 25 aug 22 kl. 20:15

Oslo-familien har innført makstid. Slik sparer også du tusenvis i dusjen.

En familie i Sør-Norge kan nå spare flere tusen kroner i året hvis de kutter ned tiden i dusjen med et par minutter hver. – Prisene er jo spinnville. Her i huset er maks dusjtid nå 5 minutter, sier Roar Figenschow..

NRK - 13 maj 22 kl. 19:20

Russ tiltalt for å ha filmet og delt sexvideo av 16-åring

En kvinne og en mann er tiltalt for å ha filmet og delt en video av en 16-åring som utførte en seksuell handling på en russ i fjor. Jenta på filmsnutten var overstadig beruset og husker ingenting fra hendelsen, skriver Stavanger Aftenblad. Morgenen etter lå filmsnutten og ventet på 16-åringen på Snapchat.

VG - 09 maj 22 kl. 19:05

Uforsvarlig i Forsvaret

Det er ille at en kvinnelig soldat blir filmet naken i dusjen av en overordnet. At Forsvaret ikke håndterer dette på skikkelig vis, gjør saken enda verre..

NRK - 12 maj 22 kl. 16:58

Forsvarsministeren forventer oppfølging av dusjfilmingssak

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) forventer at Forsvaret tar ansvar og følger opp saken om en kvinnelig soldat som ble filmet i dusjen gjentatte ganger. – Jeg ser alvorlig på saken og forventer at Forsvaret tar sitt ansvar som arbeidsgiver og følger opp både denne konkrete enkeltsaken og systemene de har for å håndtere denne type saker, skriver Gram i en epost til Forsvarets Forum. (NTB).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 15 minutter siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 15 minutter siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com