NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:07

NRK - 16 sep 22 kl. 17:38

Front mot front i Alta

Det er uvisst skadegrad på de to personene som var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Leirbotnvann i Alta. To biler kolliderte front mot front. Redningshelikopter på vei. Trafikken står i begge retninger foreløpig. Det melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Leirbotnvann, Alta, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frontmot , fronti , Alta
Klartale - 29 jul 22 kl. 15:11

Politiet legger bort saken om dødsulykke i Alta

Et helikopter styrtet i Alta i 2019. Seks mennesker døde. Nå legger politiet bort saken mot piloten og selskapet.

NRK - 28 sep 22 kl. 14:21

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 05 maj 22 kl. 11:31

Front-mot-front-ulykke i Klepp

Nødetatene har rykket ut etter at de har fått melding om en trafikkulykke ved krysset Kleppvegen og Selevegen i Klepp. Politiet opplyser om at det skal være snakk om en front-mot-front-ulykke. Veien er stengt i begge retninger.

NRK - 10 maj 22 kl. 16:28

Front mot front i Naustdalstunnelen

Vest politidistrikt melder at det har skjedd en trafikkulykke inne i Naustdalstunnelen. To personbiler har kollidert front mot front, med ukjent skadeomfang. Nødetatane er på vei, og tunnelen er stengt..

Klartale - 06 jul 22 kl. 09:15

Nytt bråk kan bety slutten for Boris Johnson som statsminister

Rishi Sunak og Sajid Javid var to av de som sa de vil slutte. Sunak har vært finansminister. Javid har vært helseminister.

NRK - 08 jul 22 kl. 20:09

Front mot front i Steinkjer

Politiet har fått melding om front mot front-kollisjon mellom bobil og personbil på E6 i Steinkjer. Det melder politiet på Twitter. Nødetatene er på veg til stedet.

NRK - 14 sep 22 kl. 08:38

Front-mot-front-ulukke på Askøy

To bilar har vore involvert i ei front-mot-front-ulukke ved Florvåg på Askøy. Førarane er oppegåande og blir sett til av ambulanse på staden, melder politiet. Det er store materielle skadar, melder brannvesenet.

NRK - 20 sep 22 kl. 12:38

Front mot front-ulykke på E10 i Nordland

Politiet har fått melding om en front mot front-ulykke i en rundkjøring på Leknes i Nordland. – Ukjent skadeomfang, skriver de på Twitter. Politiet er på stedet..

NRK - 20 sep 22 kl. 12:45

Front mot front på Leknes

Politiet melder på Twitter at det har skjedd en front mot front-ulykke i rundkjøring E10/Sjøveien i Leknes. Politiet er på stedet og E10 og Sjøveien er stengt i begge retninger. Det meldes at det ikke er personskader og begge biler blir fraktet bort av bilberger..

NRK - 10 maj 22 kl. 07:43

Forstår frustrasjonen i Alta

Folkeavstemningen i Alta er et signal på misnøye med gamle Finnmark, mener fylkespolitikerne Ronald Wærnes (Sp) og Jo Inge Hesjevik (H). I dag er Altas befolkning sin siste mulighet til å gi sin stemme for hvor de mener Alta bør tilhøre ved en eventuell fylkesoppløsning. 20,9 prosent har forhåndsstemt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 3 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 10 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 15 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 30 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com