VG > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:26

VG - 16 sep 22 kl. 14:14

PST: Ønsker å lette på helsetjenestens taushetsplikt

Psykiske lidelser utgjør en sårbarhetsfaktor når det gjelder terrorisme, slår PST fast i ny rapport..
Les mer på VG


Les mer om:
PST

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, Ønskerå , lette, helsetjenestens, taushetsplikt
Klartale - 29 jun 22 kl. 09:02

PST frykter nye angrep fra islamister og andre miljøer

Terrorfaren er forsatt høy i Norge. Angrepet i Oslo forrige lørdag regnes som et islamistisk terrorangrep. Og det kan komme flere, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

Klartale - 02 jun 22 kl. 15:13

Sjøvold slutter som sjef for PST

Hans Sverre Sjøvold slutter som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Det melder nyhetsbyrået NTB.Det har vært mye kritikk mot Sjøvold den siste tida.

NRK - 01 jun 22 kl. 10:43

PST: To pågrepet og siktet for terrordeltakelse

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har pågrepet en mann i Oslo siktet for terrordeltakelse. Det opplyser PST onsdag. Mannen fremstilles for Oslo tingrett onsdag ettermiddag.

NRK - 18 aug 22 kl. 16:03

Dette skal evalueres etter masseskytingen i Oslo

Politidirektøren og sjef PST har besluttet at håndteringen av masseskytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni skal evalueres. Nå er sammensetningen av utvalget og mandat for arbeidet klart.

Klartale - 16 sep 22 kl. 15:10

PST vil vite mer fra helsevesenet

PST la fram en ny rapport fredag. Den handlet om ekstremisme og psykiske lidelser. De snakket om samarbeidet med helsetjenestene.

NRK - 02 jun 22 kl. 14:58

Sjøvold går av som PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold går av som sjef for PST, det skriver regjeringen i en pressemelding. - Tjenesten trenger en sjef som har sin fulle og hele oppmerksomhet rettet mot å løse et meget viktig samfunnsoppdrag og i så måte ha samfunnets tillit. Dette er viktigere enn noen gang i den sikkerhetssituasjonen vi nå befinner oss i.

NRK - 25 jun 22 kl. 09:57

PST: – Jobber med å avklare om det kan være planlagt flere voldshandlinger

PST skriver på Twitter at de er orientert om skytingen i Oslo natt til lørdag. De bekrefter at den pågrepne er kjent for PST fra tidligere. – Vi bidrar nå med all relevant informasjon vi har til Oslo PD, og jobber med å avklare om det kan være planlagt flere voldshandlinger.

NRK - 25 jun 22 kl. 14:08

PST: – Hever trusselnivået fra moderat til ekstraordinært

– PST vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. Det sier PST-sjef Roger Berg under en pressekonferanse i Nydalen klokken 14.00 i dag.

NRK - 27 jun 22 kl. 17:09

PST: Frykter følgehandling etter skyting

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier de har fokus på å hindre at noe ytterligere skal skje i saken der to menn ble drept i terrorangrepet i Oslo natt til lørdag. – Vi frykter en følgehandling. Det har vi jo sett tilfeller av i andre land, og det er ikke uvanlig at enkelte blir inspirert eller at det er flere som har den samme tankegangen som her har skjedd, og som kan tenke seg å begå en ny terrorhandling i Norge, sier PST-sjef Roger Berg til NRK.

NRK - 15 aug 22 kl. 16:45

Matapours forsvarere klager inn PST etter Oslo-skytingen: – Ulovlig

I et brev til Justisdepartementet skriver forsvarerne at Oslo politidistrikt har uttalt seg «eksemplarisk», mens uttalelsene fra Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har vært «svært alvorlige krenkelser». Forsvarerne reagerer spesielt på at midlertidig PST-sjef Roger Berg under en pressekonferanse allerede 25. juni sier at PST «vurderer handlingen som en ekstrem islamistisk terrorhandling»..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Lavrov: Atomvåpen-doktrinen gjelder nye områder i Ukraina

Utenriksminister Sergej Lavrov er klar på at den russiske atomvåpen-doktrinen også vil gjelde i de nye områdene som Russland trolig kommer til å annektere i Ukraina..

VG - 10 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abortforbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler, mens demonstrantene fortviler..

VG - 10 timer siden

Norge sier «njet» til turistvisum for russere

Fire av ti russere som søkte visum til Norge i august, fikk avslag. Gjennom flere runder er den norske visumpraksisen overfor russiske borgere strammet inn. Så å si alle russere som søker om turistvisum, får nå avslag..

VG - 18 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag

Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - møtes søndag klokken 12..

VG - 18 timer siden

Partene hver til sitt etter halvannen time

Lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. Flere av partene følte på presset før møtet..

VG - 18 timer siden

Valget i Italia: Alenemor fra ytre høyre kan vinne

«Jeg er kvinne. Jeg er mor. Jeg er italiensk.

VG - 18 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes: – Tiden begynner å renne ut

Lørdag klokken 10.00 møter partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni..

VG - Igår: 04:06

Hauken som mener Putin ikke er tøff nok: – Han var like populær som Putin

Noen demonstrerer mot Vladimir Putins krig. Igor Girkin (51) presser presidenten fra den andre siden. Ekspertene er uenig om hvor stor innflytelse han har..

VG - Igår: 22:51

Slik ser Mykhailo ut etter fire måneder i russisk fangenskap

Bildet til høyre viser hvordan Mykhailo Dianov ser ut etter fire måneder som russisk krigsfange. Før det var han en av soldatene som forsvarte Azovstal-stålverket i Mariupol..

VG - Igår: 22:28

På innsiden av Russlands krig

Med bilder og intervjuer de har delt med VG, gir fem russiske soldater et sjeldent innblikk i hvordan og hvorfor de kriger mot Ukraina..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com