NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:19

NRK - 16 sep 22 kl. 12:36

Interfax: Riksadvokaten i Luhansk døde i eksplosjon

Riksdvokat Sergei Gorenko skal ha mistet livet i en eksplosjon ved riksadvokatens kontor i utbryterrepublikken Luhansk, melder russiske Interfax, som siterer helsepersonell..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergei Gorenko, Luhansk, Interfax

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Interfax, Riksadvokateni , Luhansk, dødei , eksplosjon
NRK - 16 maj 22 kl. 04:21

Sykehus bombet i Luhansk

Et sykehus i Sievjero-donetsk i Luhansk ble søndag truffet i russiske luftangrep, hevder militæradministrasjonen i Luhansk-regionen. Ni sivile ble såret i angrepene, og får behandling ved sykehuset, som fortsatt driver til tross for bombingen, melder guvernør Serhij Hajdaj i Luhansk på Telegram i følge CNN. Han hevder Russland har bombet bolighus, en kjemisk fabrikk og en skole, i tillegg til sykehuset.

NRK - 08 jun 22 kl. 20:32

Russiske styrker kontrollerer 90 prosent av Luhansk

Russiske styrker kontroller nå det meste av byen Sievjerodonetsk i Luhansk. Nabobyen Lysytsjansk er under harde angrep. Det sa guvernøren i Luhansk-regionen onsdag, ifølge Reuters.

NRK - 04 jul 22 kl. 15:34

Putin erklærer seier i Luhansk

Russlands president Vladimir Putin erklærer seier i Luhansk-regionen, men beordrer forsvarsminister Sergej Sjojgu til å fortsette oppdraget i Ukraina. Putin ble mandag orientert av Sjojgu om situasjonen etter at ukrainske styrker trakk seg ut av Lysytsjansk. Han proklamerte deretter seier i Luhansk-regionen.

NRK - 09 jul 22 kl. 03:36

Luhansk-guvernør advarer mot katastrofe i Sievjerodonetsk

Guvernøren i Luhansk advarer mot en humanitær katastrofe i Sievjerodonetsk som ble okkupert av russiske styrker for to uker siden. Guvernør Serhij Hajdaj sier at byen er uten vann, strøm eller kloakkanlegg mens likene av dem som ble drept, ligger og råtner i boligblokker. Hajdaj sier at russerne forsøker å befeste sine stillinger i Luhansk med vilkårlig masseskyting med artilleri.

NRK - 31 maj 23 kl. 09:08

Minst fem personer drept i angrep i Luhansk

Minst fem personer har mistet livet og 19 er såret i rakettangrep mot Luhansk i Ukraina natt til onsdag, ifølge russiskstøttede separatister i fylket. – Ukrainske styrkers angrep mot landsbyen Karpaty har drept fem personer og såret 19 andre, skriver russiske sikkerhetsmyndigheter i Luhansk på Telegram onsdag morgen. De hevder at en hønsegård og en midlertidig innkvartering for arbeidere ble delvis ødelagt i angrepet på landsbyen, som ligger 35 kilometer utenfor fylkets administrasjonssenter.

NRK - 08 jun 23 kl. 17:41

Dagbladet: Riksadvokaten skjerper tiltalen mot politibetjent i kongsberg-saken

Riksadvokaten har nå grepet inn og utvidet tiltalen etter politivolden på Kongsberg, skriver Dagbladet. Politimannen er nå tiltalt for grov kroppskrenkelse, ifølge avisa. I påtegningen fra riksadvokaten som NTB har tilgang til skriver førstestatsadvokat Runar Torgersen at Riksadvokaten i sin vurderingen «særlig har lagt vekt på omfanget og karakteren av voldsutøvelsen».

NRK - 21 okt 22 kl. 09:51

Riksadvokaten: Politiet har feilbehandlet saker om bøtesoning

Saker om bøtesoning har i stor grad blitt mangelfullt behandlet, og Riksadvokaten pålegger påtalemyndigheten å gjennomføre umiddelbare tiltak. De regionale statsadvokatembetene har kartlagt politidistriktenes praksis for behandling av saker om bøtesoning, det skriver Riksadvokaten i en pressemelding. Det har avdekket at slike saker i stor grad oversendes Kriminalomsorgen for fullbyrding av fengselsstraff uten at sakene er behandlet i samsvar med kravene i straffeprosessloven.

NRK - 21 okt 22 kl. 14:13

Kristiansands ordfører: – Vi kan ikke leve med et uoppklart barnedrap

Kristiansands ordfører er glad for at riksadvokaten mener etterforskningen i Baneheia-saken skal fortsette. – Dette dypt alvorlig, og det er en tragedie for Viggo Kristiansen og alle de nærmeste rundt han, sier Kristiansand-ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) etter at riksadvokat Jørn Maurud fredag innstilte på frifinnelse av Kristiansen. Han mener riksadvokaten kom med en tydelig begrunnelse for at det ikke er noe som tilsier at det er beviser mot Kristiansen.

Klartale - 21 okt 22 kl. 14:31

Jubel hos familien og venner av Kristiansen

Fredag ble det kjent at Riksadvokaten vil be om at Viggo Kristiansen blir frikjent i Baneheia-saken.– Veldig, veldig deilig. En fantastisk følelse.

NRK - 22 dec 22 kl. 15:48

Riksadvokaten vil droppe dyrere trafikkbøter

Satsene for trafikkbøter er høye nok og bør ikke heves, mener Riksadvokaten. Derimot vet sjåførene for lite om hvor mye det svir når de bryter reglene. – Å øke sjåførenes kunnskap om eksisterende bøtenivå bør vurderes som et alternativt virkemiddel til økte bøtesatser, skriver Riksadvokaten i et høringssvar om saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 15 minutter siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 30 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com