NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 02:56

NRK - 16 sep 22 kl. 08:53

SSB: Færre har forbrukslån, og de skylder mindre

Fra 2019 til utgangen av 2021 var det en nedgang på elleve prosent i antall personer i Norge med usikret gjeld. De med forbrukslån hele perioden, reduserte gjelda. Rapporten fra Statistisk sentralbyrå (SSB) gir en oversikt over hvordan usikret gjeld har utviklet seg i ulike deler av befolkningen siden gjeldsregisteret ble etablert i 2019. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Statistisk, SSB, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Færrehar , forbrukslånog de , skyldermindre
Klartale - 09 jun 22 kl. 10:37

Viken er mest avhengig av arbeidere fra andre land

Deler av Norge er helt avhengig av at det kommer arbeidsfolk fra andre land til Norge. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).De har regnet på hvor mange som flytter eller reiser til Norge for å jobbe.

NRK - 18 aug 22 kl. 08:33

Folketallet i Norge øker

Folketallet i Norge økte med 20 000 personer i andre kvartal. Mye av økningen skyldes innvandring fra Ukraina, ifølge nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Ved utgangen av kvartalet var folketallet i Norge på 5.

Klartale - 19 maj 22 kl. 10:16

Det blir født færre barn i Norge enn tidligere

I årets første kvartal innvandret 14.600 personer til Norge. 5.

NRK - 03 jun 22 kl. 11:31

Datatilsynet vil føre tilsyn med SSB

Statistisk sentralbyrå (SSB) krever at dagligvareaktørene Norgesgruppen, Coop, Rema og Bunnpris leverer ut bongdata om sine kunder. NRK omtalte dette i helgen. Datatilsynet vil nå gjennomføre en kontroll med virksomheten, skriver tilsynet.

NRK - 09 sep 22 kl. 08:09

SSB venter at Norges Bank hever styringsrenten til 2,75 prosent i år

Statistisk sentralbyrå (SSB) anslår at Norges Bank kommer til å sette opp styringsrenten med ytterligere 1 prosentpoeng innen utgangen av 2022. – Vi legger til grunn at Norges Bank prioriterer å dempe inflasjonen nå, og dermed setter opp renten til tross for svak vekst i økonomien, sier administrerende direktør i SSB Geir Axelsen. SSB tror at Norges Bank kommer til å sette opp styringsrenten til 2,75 prosent i år: Først med 0,5 prosentpoeng i september, deretter 0,25 prosentpoeng ved de to neste.

NRK - 24 maj 22 kl. 08:27

SSB: Endrede reisevaner i kollektivtrafikken

Antall kollektivreiser i 2021 var fortsatt mye lavere enn før pandemien, til tross for gjenåpning og flere reisende på senhøsten. I 2021 var det 34 prosent færre kollektivreiser sammenlignet med 2019, viser tall fra SSB. Året var i likhet med 2020 preget av koronatiltak og hjemmekontor for mange, noe som har påvirket folks reisevaner.

NRK - 25 maj 22 kl. 08:12

SSB: Laveste arbeidsledighet på 14 år

Arbeidsledigheten i Norge sank til 2,9 prosent i mars, ned 0,4 prosentpoeng fra desember. Det er det laveste nivået på 14 år, ifølge SSB. Det viser sesongjusterte tall fra Statistisk sentralbyrås (SSB) arbeidskraftundersøkelse onsdag.

NRK - 25 aug 22 kl. 08:48

SSB: Veksten i arbeidsstyrken har flatet ut

Arbeidsledigheten i Norge var i juni 3,2 prosent. Det er en nedgang på 0,1 prosentpoeng fra mars til juni, ifølge SSB. Sesongjusterte tall fra Statistisk sentralbyrås ( SSB ) arbeidskraftundersøkelse (AKU) viser at arbeidsstyrken omtrent var uendret i denne perioden.

NRK - 16 maj 22 kl. 08:25

SSB: Tredje største handelsoverskudd noensinne

Handelsoverskuddet for april ble på 92,6 milliarder kroner, som er det tredje største overskuddet noensinne, viser tall fra SSB. Eksportverdien i april 2022 var 93,6 prosent høyere enn samme måned året før. Inntektene var noe lavere enn rekordmåned mars, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB), skriver NTB..

NRK - 20 maj 22 kl. 10:23

Høgaste talet på tapte arbeidsdagar i eit mellomoppgjer

– For å vera eit år med mellomoppgjer ser vi at det har vore mange og store arbeidskonfliktar. Det fortel Tonje Køber, seksjonssjef for arbeidsmarknad og lønn i ein pressemelding frå SSB. Vanlegvis pleier dei store arbeidskonfliktane oppstå i år med hovudoppgjer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 15 minutter siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com