NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 01:19

NRK - 16 sep 22 kl. 06:21

Ein person truga med kniv i Skien

To personar truga ein annan person med kniv i Skien sentrum i går kveld. Politiet har avhøyrt mannen som blei truga, men det er framleis uklart kva motivet for trugselen var. Ingen er foreløpig arrestert i saka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Einperson , trugamed , knivi , Skien
NRK - 13 aug 22 kl. 21:29

Mann truga på livet for å få gratis slush

Politiet har aksjonert i Boganesveien i Stavanger, der ein mann truga dei tilsette i ein restaurant på livet. Mannen i 30-åra skal ha sagt at han ville skamslå eller drepe dei som arbeidde i restauranten om han ikkje fekk ein gratis slush. Mannen skal ha sett rusa ut, og politiet vil ta han til legevakta før dei tek han til arresten.

NRK - 19 aug 22 kl. 10:09

Mann truga med kniv på Bergen Storsenter

Politiet søker etter ein person som har truga ein tilsett på Bergen Storsenter med kniv. Ifølge Vest politidistrikt er det ikkje ran, men trugslar på grunn av at mistenkte fekk tilsnakk av ein tilsett..

Klartale - 07 sep 22 kl. 10:01

Her ble tre personer knivstukket på to døgn

Vaterlandsparken på Grønland i Oslo tirsdag kveld. En person er knivstukket. Mannen er livstruende skadd.

NRK - 17 jun 22 kl. 10:59

Dømt for vald

Ein mann i 30-åra frå Sunnmøre er dømd til fengsel i eitt år og seks månader for vald og truslar mot sambuaren sin. Ifølgje dommen har mannen truga og krenka kvinna og nekta henne å bevege seg fritt. Ved eit høve truga han med å drepe henne.

NRK - 07 maj 22 kl. 21:34

Truga med våpen på E18

Rundt klokka 21 braut det ut slagsmål mellom bilistar på E18 i Kristiansand etter eit uhell. – Då bilistane stoppa har den eine parten truga med slagvåpen og kniv, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 10 sep 22 kl. 09:03

Rana kiosk med kniv

Laurdag morgon vart ein 7-Eleven-kiosk på Torgallmenningen i Bergen rana med kniv, skriv Bergens Tidende. Ein tilsett skal ha vore aleine på jobb då ein person viste fram ein kniv. Personen skal ha fått med seg eit pengebeløp.

NRK - 07 sep 22 kl. 04:00

Flere unge i Oslo bevæpner seg med kniv

Over flere år har politiet tatt stadig flere unge som går med kniv. I alt har Oslo-politiet tvitret om knivepisoder 28 ganger siden juni. Og det er bare de sakene politiet har valgt å tvitre om, skriver Aftenposten.

NRK - 26 maj 22 kl. 16:16

Ein til legevakta etter masseslagsmål

Politiet rykka ut til Torgallmenningen i Bergen i ettermiddag, etter meldingar om slagsmål mellom fleire personar. Det var også meldt om at ein kniv eller anna farleg gjenstand vart vist fram under slagsmålet. – Det er snakk om ein gjeng unge menn som har havna i slosskamp.

NRK - 15 sep 22 kl. 22:37

Person truet med kniv i Skien

Politiet leter med flere patruljer etter to personer som skal ha truet en person med kniv ved Ibsenhuset i Skien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22 torsdag kveld. Det er ifølge politiet uklart hva motivet for truslene var..

NRK - 18 jul 22 kl. 18:10

Trakk fram kniv mot politiet

En mann trakk fram kniv mot en politipatrulje, skriver Politiet i Øst på Twitter. Mannen ble pepret og ingen ble skadet. Det var i forbindelse med patruljering at politiet ble kontaktet vedrørende en mann med kniv i beltet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 45 minutter siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 1 time siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 2 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 3 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com