NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:31

NRK - 15 sep 22 kl. 21:32

Mann og kvinne tiltalt for overgrep mot seksåring

En mann og en kvinne i 40-årene fra Innlandet er tiltalt for voldtekt av en seks år gammel jente. Mannen, som var jentas stefar, er tiltalt fordi han skal ha fått seksåringen til å beføle ham. Det betegnes som en «kvalifisert seksuell handling» med et barn under 14 år, noe som i straffeloven defineres som voldtekt. Årsaken er at yngre barn nesten alltid vil kunne sies å være ute av stand til å motsette seg handlingen. Strafferammen er fengsel i inntil ti år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannog , kvinne, tiltalt, for, overgrepmot , seksåring
NRK - 28 maj 22 kl. 12:50

Mann i 20-årene tiltalt for vold trusler mot kvinne

En mann i 20-årene er i Oslo tingrett tiltalt for å ha utøvd vold mot en kvinne og deretter delt et bilde av kvinnen i sosiale medier der hun var toppløs. Han er tiltalt blant annet for å ha slått og dyttet henne. Ved en annen anledning truet han kvinnen med kniv og sa at hun eller kompisen skulle dø.

NRK - 11 jul 22 kl. 19:19

Mann og kvinne tiltalt for forsøk på å hvitvaske nesten 30 milliarder danske kroner

Dansk påtalemyndighet har tiltalt en mann og kvinne for forsøk på å hvitvaske 29,4 milliarder danske kroner via Danske Banks nå stengte filial i Estland. Ifølge tiltalebeslutningen, som nyhetsbyrået Ritzau har fått tilgang til, ble hvitvaskingen utført fra 2008 til 2016 ved hjelp av til sammen 40 kommandittselskaper som ble opprettet i Danmark. For drøyt to uker siden ble en kvinne fra Litauen dømt til drøyt fire års fengsel etter å ha tilstått hvitvaskingen.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:56

Kvinne tiltalt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

NRK - 14 sep 22 kl. 09:19

Mann tiltalt for å ha delt overgrepsvideoer av barn

En 40 år gammel mann er tiltalt for å ha tatt bilder og videoer som framstiller seksuelle overgrep mot barn, og for å ha delt materialet videre. Det skriver Avisa Nordhordland. I videoene ble barna misbrukt av en voksen mann eller dame, ifølge avisen.

NRK - 05 jul 22 kl. 21:23

Kvinne tiltalt for drapsforsøk

En kvinne i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk i Halden, skriver Halden Arbeiderblad. I mars i år gikk hun til angrep på en annen kvinne med kniv. En annen person som var til stede fikk hindret at det utartet seg, men kvinnen som gikk til angrep er nå tiltalt for drapsforsøk..

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 12 maj 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for overgrep i Vestfold

En mann i 50-årene fra Vestfold er tiltalt for voldtekt av barn under 14 år. Saken kommer opp i Vestfold tingrett i slutten av september. Ifølge tiltalen skal mannen ha utført handlinger som tilsvarer voldtekt mot ei fem år gammel jente som var hans stebarnebarn.

NRK - 13 aug 22 kl. 09:15

Mann tiltalt for dyrking av store mengder cannabis i Oslo

En mann i 30-årene må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha dyrket fram minst 460 cannabisplanter i en bolig på østkanten i Oslo. Saken var opprinnelig berammet til starten av juni, men ble utsatt av ukjente årsaker. Førstkommende torsdag starter den to dager lange rettssaken, hvor mannen er tiltalt for omfattende cannabisproduksjon i perioden november 2019 til november 2020.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:36

To tiltalt etter skyting på Lademoen

En kvinne og en mann i femti-årene er tiltalt for grov kroppskade etter at en mann ble skutt på Lademoen i Trondheim i september i fjor. Kvinna er tiltalt for å ha avfyrt pistolen. Den mannlig tiltalte hjalp kvinna med å lade pistolen og skru av sikringa før hun skjøt fornærma i låret, går det fram av tiltalen fra statsadvokaten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 45 minutter siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 3 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.

NRK - 1 time siden

Rekkehusbrann slukket i Bergen

Brannen i et rekkehus på Bønes i Bergen lørdag kveld er slukket. Hele borekken ble evakuert. To personer fra den brennende boenheten ble hentet ned fra en balkong og evakuert.

NRK - 1 time siden

Nytt drap i Södertälje – voldsspiral, sier politiet

En mann i 40-årene ble lørdag kveld skutt og drept i bydelen Ronna i Södertälje. Svensk politi beskriver utviklingen som en «voldsspiral». Skytingen skjedde i 19.

NRK - 1 time siden

En skadd i knivstikking på Nesodden

En person i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikking på Nesodden utenfor Oslo lørdag kveld. Vedkommende skal ikke være kritisk skadd, opplyser Øst politidistrikt, som melder at de har arrestert en person, mistenkt for knivstikkingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com