NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:09

NRK - 15 sep 22 kl. 17:02

Togtrafikken går som normalt på Oslo S

Togtrafikken går som normalt på Oslo S igjen etter at det ble meldt om mulige forsinkelser torsdag ettermiddag grunnet en jordfeil. – Status per nå er at det ikke er noen jordfeil, og at alt går som normalt mer eller mindre, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen i Bane Nor til NTB. I 14-tiden torsdag ettermiddag opplyste Bane Nor at forsinkelser kunne oppstå på Oslo S grunnet en gjentakende jordfeil. Denne feilen har skapt store problemer på sentralbanestasjonen tirsdag og onsdag. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Stavdal Paulsen, Bane Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togtrafikken, gårsom , normalt, OsloS
NRK - 19 jul 22 kl. 16:37

Togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal går igjen

Det var tidligere en stans i togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal tirsdag ettermiddag. Det meldte Vy på sine sider. Togtrafikken skal gå som normalt igjen..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:13

Togtrafikken tar pause mellom Gardermoen og Lillehammer

Frå og med tysdag 9. august vil det ikkje gå persontog mellom Gardermoen og Lillehammer. Det melder Bane Nor i ei pressemelding.

NRK - 20 sep 22 kl. 23:23

Flere feil skaper problemer i togtrafikken

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen, samt strømproblemer i Oslo fører til forsinkelser i togtrafikken tirsdag kveld. Tirsdag kveld fører flere feil til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Det er blant annet strømproblemer i Oslo som fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nyland.

NRK - 16 maj 22 kl. 10:22

Vogntog i jernbanebru – togtrafikken stengt

Togtrafikken mellom Spikkestad og Heggedal i Asker er stengt etter at et vogntog kjørte inn i en jernbanebru mandag morgen. – Føreren har kommet fra Spikkestad og kjørt i retning Røyken. Vogntoget har så kjørt i brua og oppdaget for sent at den var for lav.

NRK - 05 sep 22 kl. 15:26

LO etter tog-møte med regjeringen: – Oppfatter at de ikke har låst seg

Planer om å splitte opp togtrafikken på Østlandet i to selskap har skapt raseri i fagbevegelsen. Nå har LO blitt forsikret om at saken ikke er ferdigbehandlet. – Vi oppfatter regjeringen dit hen at de ikke har låst seg i denne saken, sier nestleder Steinar Krogstad i LO i en epost til NTB.

Klartale - 30 jun 22 kl. 12:10

– Det er trygt

Jonas Gahr Støre sier det er trygt å bo i landet, også for skeive. Støre er Norges statsminister. Han oppfordrer folk til å leve normalt.

NRK - 17 sep 22 kl. 11:29

Togene går som normalt igjen

Skøyen stasjon er åpnet igjen etter togstansen lørdag morgen. – Det betyr at alle togene går som normalt igjen, opplyser pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til NRK. Det var stans i togtrafikken i nærmere fire timer etter at en kjøreledning ble revet av.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:29

Jordfeil rettet ved Oslo S

Jordfeilen som har skapt problemer for togtrafikken på Oslo S, er rettet. Ved 12.15-tiden var det kun mindre forsinkelser i togtrafikken..

NRK - 17 sep 22 kl. 07:51

Full stans i togtrafikken på Skøyen

Det er stans i togtrafikken på Skøyen stasjon i Oslo på grunn av problemer med strømtilførselen. Feilen oppsto før klokka 7 lørdag morgen. Bane Nor opplyser at de jobber med å løse feilen, men ikke vet hvor lang tid dette tar.

NRK - 14 sep 22 kl. 10:48

Feil stanser fortsatt togtrafikken

Togene på Oslo S fikk kjøre som normalt en liten periode i formiddag – før trafikken på ny ble stoppet av en jordfeil. Jordfeilen har kommet og gått mandag, og sørget for både forsinkelser og innstillinger i trafikken til og fra Oslo S. Også tirsdag var det flere forsinkelser på grunn av en gjentakende jordfeil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com