NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 02:01

NRK - 15 sep 22 kl. 13:27

To personer pågrepet etter drapsforsøk i Oslo tirsdag

To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk på Tveita fredag morgen. De siktede er to unge menn. Den ene siktede fremstilles for varetektsfengsling i dag kl. 14. En fremstilles for varetektsfengsling i morgen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tveita, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer pågrepet, etter, drapsforsøki , Oslo, tirsdag
NRK - 20 sep 22 kl. 13:02

Dømt for drapsforsøk etter macheteangrep i Oslo

Fire menn er dømt etter det brutale overfallet i Strøget i Oslo i juli i fjor. Én av de fire er dømt for drapsforsøk, mens de tre andre er dømt for ran. Den 21 år gamle mannen som angrep en jevnaldrende med machete, er dømt til fengsel i fem år og seks måneder.

NRK - 02 sep 22 kl. 10:54

Enda en person er pågrepet etter voldshendelsen på Grønland

Enda en person er pågrepet etter voldshendelsen på Grønland onsdag 10. august, der en mann ble alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet med kniv. – Han ble pågrepet i Oslo i går.

Klartale - 07 sep 22 kl. 10:01

Her ble tre personer knivstukket på to døgn

Vaterlandsparken på Grønland i Oslo tirsdag kveld. En person er knivstukket. Mannen er livstruende skadd.

NRK - 12 aug 22 kl. 12:13

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk etter vold på Grønland

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en voldshendelsen på Grønland onsdag. Det melder Aftenposten. En mann ble alvorlig skadet.

NRK - 24 aug 22 kl. 12:03

Mann siktet for drapsforsøk på kvinne i Fredrikstad

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble funnet med alvorlige kuttskader i Fredrikstad mandag kveld. – Det er pågrepet en mann siktet for drapsforsøk, bekrefter Nina Martinsen, politiadvokat i Øst politidistrikt til NRK. Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:31

Dømt for drapsforsøk

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:06

Skjerpa tiltalen

Under sin prosedyre skjerpa aktor Inger Myklebust tiltalen i saka mot mannen som er tiltalt for valdtekt og drap på Helen Luel Asefaw i Molde i november. Tidlegare har han i tillegg vore tiltalt for to drapsforsøk på ein annan åstad i nærleiken. Dette er no auka til tre drapsforsøk.

NRK - 16 sep 22 kl. 02:08

Kjærestepar tiltalt for drapsforsøk

Mannen som forsøkte å skyte Argentinas visepresident Cristina Kirchner i hodet, er tiltalt for drapsforsøk, går det fram av rettsdokumenter ifølge AFP. 35 år gamle Fernando Sabag Montiel rettet en pistol mot Kirchner på kloss hold da hun hilste på støttespillere utenfor boligen sin i Buenos Aires 1. september.

NRK - 11 aug 22 kl. 14:49

Voldshendelse i Oslo etterforskes som drapsforsøk

Voldshendelsen som fant sted på Grønland i Oslo onsdag ettermiddag, etterforskes som drapsforsøk, opplyser politiet. Så langt er ingen pågrepet i saken. – Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:56

Kvinne tiltalt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 1 time siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 2 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 3 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com