NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:18

NRK - 14 sep 22 kl. 23:15

Kvinne pågrepet med ladd hagle

En kvinne i Salten i Nordland ble pågrepet med to skytevåpen, deriblant en ladd hagle, etter en væpnet politiaksjon onsdag kveld. Det bekrefter operasjonsleder Ivar Bo Nilsson til Avisa Nordland. Kvinnen hadde også en stor kniv da hun ble pågrepet. – Det er en dame som har fremsatt trusler mot en annen person. De truslene har hun fulgt opp med bilder som var litt skremmende, som gjorde at vi dro hjem til henne for å ransake, sier Nilsson.
Les mer på NRK


Les mer om:
Salten, Nordland, Ivar Bo Nilsson, Avisa Nordland, Nilsson, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, pågrepetmed , ladd, hagle
NRK - 09 jun 22 kl. 13:56

Tror 17-årings våpen var ladd

17-åringen som ble skadd i et skyteuhell på Trosterud i går, er sikta for grov ulovlig bevæpning. Årsaken til at den er grov er at politiet tror våpenet var ladd, sier politiinspektør Per Thomas Omholt. – Det tror vi fordi det har gått av et skudd, og da har det mest sannsynlig vært ladd.

NRK - I førrgår: 21:52

Politiet har pågrepet to personer etter mulig våpenbruk

En mann i 30-årene er pågrepet i Prinsdal i Oslo etter at politiet fikk melding om at det var blitt avfyrt skudd. Pågripelsen skjedde i Oslo, uten dramatikk. I tillegg ble en mann i 20-årene pågrepet i saken.

NRK - 21 aug 22 kl. 03:09

Mann pågrepet etter festbråk – truet med å hente våpen

En beruset mann på en privat fest i Ringsaker røk natt til søndag uklar med andre på festen, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det endte med at han truet med å hente våpen, og forlot festen. – Han ble pågrepet av politiet på sin bopel like ved, hvor han hadde bevæpnet seg med hagle, opplyser politiet.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 10 jun 22 kl. 09:41

Skytingen på Trosterud: fremstilles for fengsling fredag

Den siktede 17-åringen i skyteepisoden på Trosterud onsdag, fremstilles for varetektsfengsling fredag. Det opplyser hans forsvarer Sugin Varatharajan til VG. 17-åringen ble skadd i et skyteuhell, og er siktet for grov ulovlig bevæpning.

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 18:19

Han la fingeren på avtrekkeren. Offeret ble skutt i hodet. Men det kan ha vært et uhell, mener retten.

Den maskerte mannen rettet en ladd pistol mot hodet til Halal Kara. Men mente han å drepe?.

NRK - 15 aug 22 kl. 09:53

Skyteulykken på Mågerø: Havarikommisjonen har levert rapport

Den 30. november 2021 ble en soldat skadet i en skyteulykke på Mågerø på Tjøme i forbindelse med en øvelse. Øvelsen skulle egentlig gjennomføres med tomt våpen.

NRK - 15 aug 22 kl. 09:53

Skyteulykken på Mågerø: Rapport er klar

Den 30. november 2021 ble en soldat skadet i en skyteulykke på Mågerø på Tjøme i forbindelse med en øvelse. Under øvelsen, som skulle gjennomføres med tomt våpen, deltok også den svenske Forsvarsmakten.

NRK - 25 aug 22 kl. 10:33

31-åring tiltalt for å ha skutt mann på Mortensrud

Det er nå tatt ut tiltale mot en 31-åring år gammel mann som skal ha skutt en annen mann i låret en gjesteparkering på Mortensrud i mai i år. Avisa Oslo skriver at 31-åringen ifølge tiltalen skal ha benyttet en revolver som var ladd med fire patroner under episoden. 31-åringen skal samtidig være tiltalt for å ha vært i besittelse av revolveren, som han ikke hadde bæretillatelse for.

NRK - 02 sep 22 kl. 21:03

Guterres sjokkert over attentatet på Argentinas visepresident

FNs generalsekretær António Guterres er sjokkert over attentatet mot Argentinas visepresident Cristina Kirchner, som torsdag fikk en pistol rettet mot hodet. En vænet mann stormet bort til Kirchner da hun var i ferd med å sette seg inn i en bil i Buenos Aires. – En mann rettet en pistol mot hodet hennes og trakk av, sier president Alberto Fernández.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 4 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com