NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 17:36

NRK - 14 sep 22 kl. 17:59

Forsøk på telefonsvindel

Politiet i Agder advarer mot svindelforsøk fra et telefonnummer som tilhører Drammen politistasjon. Flere personer skal ha blitt oppringt av dette nummeret onsdag ettermiddag. De som ringes utgir seg for å være Økokrim og spør etter kontoinformasjon. Dette skal være svindelforsøk og publikum må ikke oppgi informasjonen, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsøk, telefonsvindel
NRK - 06 jul 22 kl. 14:40

Oslopolitiet åtvarar mot telefonsvindel

Det er mange som tek kontakt med politiet i Oslo etter at dei har blitt forsøkt svindla. Det blir ringt frå eit telefonnummer som kan forvekslast med nummeret til Oslo-politiet. Personen oppgir at vedkommande ringer frå Økokrim og forsøker og skaffe kontoinformasjon og passord, ifølge politiet..

Klartale - 31 maj 22 kl. 15:20

Putin forsøker å bli venn med afrikanske land

Russland tok over den ukrainske øya Krim for åtte år siden. Fra 2014 til nå har Russland sendt mange soldater til ulike afrikanske land. En forsker sier at de skal være til stede i over 20 land.

Aftenposten - 06 jun 22 kl. 11:22

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen.

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen..

Klartale - 10 jun 22 kl. 11:15

Stormingen av kongressen var et forsøk på å kuppe makten

6. januar 2021 stormet folk USAs Kongress. Mange av dem gjorde det for å vise sin støtte til Donald Trump.

NRK - 12 jul 22 kl. 22:14

Cheney: Trump har forsøkt å kontakte vitne i kongresshøringen

Donald Trump har forsøkt å kontakte en person som har vitnet i komiteen som gransker kongresstormingen, sier republikanske Liz Cheney. Cheney er nestleder i komiteen i Representantenes hus som gransker stormingen av kongressbygningen 6. januar i fjor.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:54

Mann skal ha forsøkt å dra jente inn i bil

Ein mann i 50-åra er arrestert for å ha forsøkt å dra ei jente i barneskulealder inn i ein bil på Osterøy, skriv BT. Det var søndag ettermiddag at to jenter skal ha blitt forsøkt lokka inn i ein bil. Jentene skal ha sprunge frå staden.

NRK - 09 maj 22 kl. 14:38

Ukraina: Nytt russisk forsøk på å storme stålverk

Russiske styrker i Mariupol har gjort et nytt forsøk på storme stålverket Azovstal, ifølge Ukrainas regjering. En talsmann for forsvarsdepartementet sier stridsvogner og artilleri er tatt i bruk i operasjonen, ifølge The Guardian. De siste ukrainske styrkene i Mariupol har forskanset seg i stålverket.

NRK - 14 maj 22 kl. 04:44

Kyiv: Russlands krigføring inne i en ny fase

Russlands invasjon og krigføring i Ukraina er nå inne i en tredje fase, noe som vil føre til langvarig krigføring, ifølge ukrainske myndigheter. I første fase forsøkte Russland å ta Ukraina «på få dager», sa rådgiver Viktor Andrusiv i innenriksdepartementet i en TV-sendt kommentar fredag. Den andre fasen var preget av forsøkene på å omringe ukrainske styrker og bekjempe dem i flere okkuperte områder, forklarer han.

Klartale - 16 maj 22 kl. 06:00

Hva skjer med Bosnia-Hercegovina?

Den blodigste krigen siden andre verdenskrig skjedde blant bosniere, kroater og serbere. 100.000 døde og to millioner mennesker flyktet.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:45

Hevder Putin ble forsøkt drept

Den ukrainske avisen Pravda skriver at Ukrainas militære etterretningssjef Kyrylo Budanov sier at det ble gjort et konkret forsøk på å drepe Russlands president Vladimir Putin etter at krigen i Ukraina startet. Budanov sier at forsøket var helt mislykket, men det skjedde for omtrent to måneder siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 45 minutter siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 45 minutter siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 1 time siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com