NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:03

NRK - 14 sep 22 kl. 18:18

Socialdemokraterna svakt tilbake mens tellingen går mot slutten

Socialdemokraterna går noe tilbake etter at 121.000 sene forhåndsstemmer er telt opp i Sverige, men mandatfordelingen i den nye Riksdagen blir ikke påvirket. Når det gjenstår å telle helt ferdig i 40 av nesten 6.600 valgkretser, leder høyresiden og Moderaternas Ulf Kristersson med ett mandat – 175 mot de rødgrønnes 174 riksdagsplasser. Siden søndag kveld har Socialdemokraterna falt marginalt fra 30,5 til 30,4 prosents oppslutning.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Riksdagen, Moderaternas Ulf Kristersson, Socialdemokraterna, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Socialdemokraterna, svakt, tilbake, mens, tellingen, gårmot , slutten
NRK - 09 maj 22 kl. 09:56

Socialdemokraterna i Sverige bekrefter: Tar Nato-beslutning 15. mai

Socialdemokraterna vil ta stilling til svensk Nato-medlemskap 15. mai, opplyser partisekretær Tobias Baudin. – Vi har landet på at vi vil ta en beslutning 15.

NRK - 04 maj 22 kl. 18:50

Socialdemokraterna i Sverige varsler mulig Nato-avgjørelse 15. mai

Socialdemokraterne kan komme til å ta stilling til svensk Nato-medlemskap 15. mai. Denne dagen blir partiledelsen sammenkalt til et ekstraordinært møte.

VG - 15 maj 22 kl. 18:38

Socialdemokraterna sier ja til svensk Nato-medlemskap

Det svenske regjeringspartiet Socialdemokraterna sier søndag at de har bestemt seg for å si ja til å søke om medlemskap i Nato..

Klartale - 03 jun 22 kl. 09:48

Det kan bli politisk krise 100 dager før valget i Sverige

Det er valg i Sverige i høst. Men statsministeren truer med å slutte i neste uke. Årsaken er at mange flere partiet er lite fornøyd med hennes justisminister.

NRK - 02 sep 22 kl. 10:00

Socialdemokraterna har endret syn på kjernekraft

I forkant av valget i Sverige har Socialdemokraterna uttalt seg mer positivt om utbygging av ny kjernekraft. I SVTs valgomat mente partiet tidligere at «kjernekraften skal bygges ut» var et ganske dårlig forslag. Men dette ble endret bare noen timer før fristen SVT hadde satt.

NRK - 08 aug 22 kl. 10:17

Oslo Børs startet uken svakt ned

Oslo Børs gikk mandag svakt ned fra start. Etter en halv times handel lå hovedindeksen på 1.244 poeng, ned 0,08 prosent.

NRK - 17 aug 22 kl. 09:57

Dødt løp mellom blokkene i svensk politikk

25 dager før valget i Sverige er det tilnærmet dødt løp mellom de rødgrønne og høyresiden, viser ny måling. De rødgrønne partiene har nå en oppslutning på 49,7 prosent, mens de borgerlige partiene på høyresiden får 49 prosent på målingen som Demoskop har utført for Aftonbladet. Socialdemokraterna er størst med en oppslutning på 29,6 prosent (+0,9), mens Moderaterna får 19,9 prosent (-0,4) og Sverigedemokraterna 18,4 prosent (+0,7).

Klartale - 18 aug 22 kl. 06:00

Prinsesser, magi og alver tilbake på TV-skjermen

I 2001 sjarmerte hobbitene hele verden i filmen «Ringenes herre». De var små mennesker som ville redde verden fra ondskap – ved å ødelegge en magisk ring. Bare ti år senere lot vi oss sjokkere av brutal vold i TV-serien «Game of Thrones».

NRK - 08 jun 22 kl. 08:00

Olav Thon Gruppen med resultat på 7,8 milliarder i fjor

Til tross for et svakt år for reiselivsnæringen i Norge i 2021 hadde Olav Thon Gruppen et resultat før skatt på 7,8 milliarder kroner, hvorav 4,4 milliard forklares av oppjusterte markedsverdier på konsernets eiendomsportefølje og fastrenteavtaler, det skriver selskapet i en pressemelding. – De aller fleste virksomhetsområdene i Olav Thon Gruppen utviklet seg godt, og på tross av at 2021 var nok et svakt år for reiselivsnæringen, oppnådde Olav Thon Gruppen det høyeste resultatet noensinne, sier konserndirektør for finans Arne B. Sperre..

E24 - 24 jun 22 kl. 08:35

Oslo Børs snur svakt opp

Tankrederiet Hunter Group skyter opp etter salgsnyhet på svakt positiv børs..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 15 minutter siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 30 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com