NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:33

NRK - 14 sep 22 kl. 15:05

Fant geiten Oskar skutt med pil

Politiet kobles inn etter at eierne av Parken Hytteutleie på Askøy fant geiten Oskar skutt med pil og bue. Da Wenche Wåge Brandsdal kom på jobb i dag oppdaget hun ugjerningen, skriver Askøyværingen. – Det er som det ikke er virkelig, det er utrolig at noen kan gjøre noe slikt, sier Brandsdal til NRK. Geiten har det etter forholdene bra, og er behandlet av veterinær. Brandsdal tror geiten er skutt sent tirsdag kveld eller natt til onsdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Parken Hytteutleie, Askøy, Oskar, Wenche Wåge Brandsdal, Askøyværingen, Brandsdal, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, geiten, Oskar, skuttmed , pil
NRK - 14 sep 22 kl. 14:29

Geit skutt med pil på Askøy

En geit er skutt med en pil på Hanøy på Askøy. Eierne fant geiten, som går på et inngjerdet område, med pilen stående 20 centimeter inn i låret. Pilen er nå fjernet av en dyrlege, skriver Askøyværingen.

VG - 30 aug 22 kl. 19:07

Oskar Westerlin får egen VGTV-serie: – Blir helt sykt

Influencer Oskar Westerlin (24) og kameraten Jørgen «Jølle» Fjeldstad (23) har fått frie tøyler i sitt nye prosjekt..

VG - 23 sep 22 kl. 12:01

Oskar Westerlin viste frem kjæresten

Flere kjendiser var på premierefesten til «Ikke lov å le på hytta». Oskar Westerlin tok med kjæresten på den rød løperen..

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 03 maj 22 kl. 22:50

To ulver skutt i Innlandet

Tirsdag ble en ulv skutt ved Elstad Camping i Ringebu. – Ulven ble skutt i området ved campingen og kastet seg så på elva Lågen. Den døde og har blitt plukket opp igjen fra elva, sier Ole Knut Steinset, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn til Oppland Arbeiderblad.

Klartale - 08 jul 22 kl. 08:36

Japans tidligere statsminister ble skutt

Shinzo Abe ble skutt fredag. Han var i Nara-regionen i Japan. Abe er tidligere statsminister i Japan.

NRK - 30 maj 22 kl. 08:23

Fortsatt ingen pågripelser etter skyting i Oslo

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at mannen som ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo søndag, var et tilfeldig offer. Ingen er pågrepet i saken. Offeret, en mann i 20-årene, er alvorlig skadd.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:02

Ung mann skutt i Oslo

Politiet i Oslo har funnet en ung mann som er skutt på Trosterud i Oslo. Det opplyser politiet til NRK. – For kort tid tilbake fikk politiet melding om at en ung mann var skutt på Trosterud.

NRK - 07 jul 22 kl. 17:40

Mann skutt i Göteborg - maskerte menn forlot på moped

Mannen skal ha oppholdt seg i en tobakksbutikk i Göteborg da han ble skutt. Hendelsen fant sted torsdag ettermiddag. Politiet etterlyser flere maskerte personer som forlot stedet på moped, skriver Expressen.

NRK - 30 aug 22 kl. 10:22

Ni personer tiltalt etter drap i Sverige

Tolv år gamle Adriana mistet livet i Norsborg i Stockholm høsten 2020. Jenta ble skutt utenfor en hamburgerrestaurant mens hun luftet en hund, av et skudd var egentlig rettet mot noen andre. Politiet mener at mannen i bilen som skjøt, var ute etter to personer i 20-årsalderen med koblinger til kriminelle miljøer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 30 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 30 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 30 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 45 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com