NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:31

NRK - 14 sep 22 kl. 13:15

Varsel om jord- og flaumskredfare

Det er sendt ut gult farevarsel for jord- og flaumskredfare i Møre og Romsdal i morgon. Dette fordi det er venta periodar med mykje regn. Det melder varsom.no. Bratte skråningar, bekkar og elveløp med stor vassføring er spesielt utsett.
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varselom , jordog , flaumskredfare
Klartale - 13 sep 22 kl. 13:44

Tina Bru har fått varsel om skattesmell

Flere politikere har utnyttet seg av en ordning for bolig. Skatteetaten kontrollerte politikerne som hadde fått pendlerbolig. Det gjorde de fra 2017 til 2020.

NRK - 21 jun 22 kl. 11:30

Skattemøte i Stortingets presidentskap tirsdag

Stortingets presidentskap og de parlamentariske lederne på Stortinget møttes tirsdag om Skatteetatens varsel om skattesmell. – Vi har hatt en runde om varselet med de parlamentariske lederne, og det blir et nytt møte med presidentskapet i løpet av kort tid, opplyser stortingspresident Masud Gharahkhani til VG. Det er ikke kjent hva konklusjonen på møtet ble.

NRK - 24 aug 22 kl. 11:47

Møte om skattesaken på Stortinget

De parlamentariske lederne på Stortinget og presidentskapet diskuterer onsdag hvordan Skatteetatens varsel om skattekrav skal håndteres. Skattesaken diskuteres i et møte som etter planen skulle starte på Stortinget klokka 11.30.

NRK - 07 maj 22 kl. 18:52

Vil ha ekstern granskning av skred

Veiselskapet Nye Veier vil ha en ekstern granskning av jord- og steinskredet som gikk over E6 ved Stavsjøfjelltunnelen i Malvik onsdag. Hvem som skal foreta granskningen og når den starter er foreløpig uklart. Nødetatene fikk melding om skredet onsdag klokken 13.

NRK - 22 jul 22 kl. 22:16

EU foreslår å utsette klimareguleringer for landbruket

EU-kommisjonen foreslår at landbruket skal være midlertidig fritatt for regler om vekstskifte og krav om brakk jord, på grunn av den globale matkrisen. Reglene det gjelder skulle egentlig tre i kraft fra 2023, og vil medføre strengere miljøkrav for landbruket. Blant annet skal man etter planen innføre krav om at bønder må veksle på hva de gror fra år til år, for å beskytte jordsmonnet.

Klartale - 29 jul 22 kl. 06:30

Unge i Ukraina har ravefest mens de rydder i ruiner

Mer enn 200 unge ukrainere har funnet en ny måte å hjelpe landet sitt. De jobber for å rydde opp og bygge opp igjen det som ble ødelagt av soldater fra Russland.Det samme skjer hver dag.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

Klartale - 05 sep 22 kl. 09:40

Kan ha reddet oldebarnet fra raset

Hun kan ha reddet livet til oldebarnet sitt. Det sier ordføreren i Heim kommune til kanalen NRK. 85 år gamle Bjørg Hendset døde i raset.

NRK - 29 maj 22 kl. 10:56

Flomfarevarsel på nest høyeste nivå for Altaelva

NVE har sendt ut oransje varsel om flomfare for Altaelva. Dette er det nest høyeste av fire farenivåer. Varselet gjelder fram til og med mandag.

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:00

Derfor kan du høre alarmen klokka 12

Samme anlegg blir brukt til å sende ulike meldinger til folk. Den du kan høre i dag betyr dette: «Viktig melding – søk informasjon».Før var meldingen at du skulle lytte til radio.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Signalfeil skaper forsinkelser på Sørlandsbanen

En signalfeil ved Gulskogen utenfor Drammen fører lørdag kveld til forsinkelser i togtrafikken på Sørlandsbanen. Bane Nor opplyste om feilen på sine nettsider klokken 18.47 – Det er forsinkelser på grunn av signalfeil ved Gulskogen.

NRK - 10 minutter siden

Det første bildet av dronning Elizabeths siste hvilested

Buckingham Palace delte lørdag et bilde av dronning Elizabeths siste hvilested i den kongelege krypten i St. Georges kapell ved Windsor Castle..

NRK - 5 minutter siden

Kina med kraftig Taiwan-advarsel i FN

Kina vil ta kraftig grep for å forhindre enhver ekstern støtte til uavhengighet for Taiwan, sier utenriksminister Wang Yi i FNs hovedforsamling. I sin tale lørdag advarte Wang utenlandske aktører mot innblanding i Taiwan. – Vi må besluttsomt bekjempe aktiviteter knyttet til separatister som vil ha uavhengighet for Taiwan, og vi må ta de mest kraftfulle skritt for å motsette oss ekstern innblanding, sa utenriksministeren.

NRK - 1 time siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com