E24 > Økonomi

Saturday, 24 September, 19:08

E24 - 14 sep 22 kl. 10:16

EU-domstolen opprettholder milliardbot mot Google

EU-domstolen opprettholder en bot på 4,1 milliarder euro mot nettgiganten Google, for misbruk av markedsmakt på mobilplattformen Android..
Les mer på E24


Les mer om:
Google, Android

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-domstolen, opprettholder, milliardbotmot , Google
NRK - 14 sep 22 kl. 10:18

EU-domstolen opprettholder milliardbot mot Google

EU-domstolen opprettholder en bot på 4,3 milliarder euro mot nettgiganten Google, for misbruk av markedsmakt på mobilplattformen Android. begrunnelsen for boten på hele 44 milliarder kroner, som Google ble ilagt av EUs konkurransetilsyn i 2018, het det at selskapet hadde «brukt sitt Android-system til å sementere dominansen til sin søkemotor». (NTB).

Aftenposten - 14 sep 22 kl. 10:16

EU-domstolen opprettholder milliardbot mot Google

EU-domstolen opprettholder en bot på 4,1 milliarder euro mot nettgiganten Google, for misbruk av markedsmakt….

NRK - 18 jul 22 kl. 17:29

Google bøtelagt i Russland for Ukraina-innhold

En domstol i Moskva har ilagt Google en bot på 21 milliarder rubler, over 3,6 milliarder kroner, for å ha unnlatt å fjerne innhold om krigen i Ukraina. Det russiske medietilsynet Roskomnadzor hevder videoplattformen YouTube, som er eid av Google, ikke fjernet det de hevder er «falsk informasjon» om Russlands krigføring i Ukraina. Videre anklager Roskomnadzor Google for å unnlate å fjerne «ekstremist- og terrorpropaganda» og innhold som «oppfordrer mindreårige til å delta i uautoriserte demonstrasjoner».

NRK - 23 jul 22 kl. 05:39

Google har sparket ingeniør som sa kunstig intelligens-teknologi har følelser

Forrige måned sa ingeniøren Blake Lemoine offentlig at han tror at Googles språkteknologi, Lamda, har følelser, og at man derfor skulle respektere hva teknologien ønsker seg. Google og flere eksperter på kunstig intelligens nektet for at dette stemte. Nå har ingeniøren fått sparken fra Google, melder BBC.

NRK - 27 jul 22 kl. 12:58

EU-domstol avviser anke fra russisk TV-kanal

Underretten i EU-domstolen har i en kjennelse opprettholdt sanksjonene som rammer den russiske TV-kanalen Russia Todays (RT) virksomhet i Frankrike. Avgjørelsen fra Underretten, den ene av to avdelinger under EU-domstolen, avviser RT Frankrikes begjæring om annullering av sanksjoner, ifølge en uttalelse fra domstolen. EU har som svar på den russiske invasjonen av Ukraina vedtatt sanksjoner mot russiske statsmedier som ledd i en serie store sanksjonspakker.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:06

Efta-domstolen meiner Nav bruker trygderegel feil

Overgangsstønaden for einslege forsørgarar er ein del av EØS-avtalen, slår Efta-domstolen fast. Stønaden blir gitt til einslege foreldre med barn under åtte år. Noreg kan ha praktisert regelen feil sidan EØS-avtalen trådde i kraft i 1994, skriv Rett24.

NRK - 13 jun 22 kl. 11:04

Google inngikk milliardforlik i gruppesøksmål

Søndag inngikk Google et forlik på 118 millioner dollar i et gruppesøksmål om kjønnsdiskriminering, melder AFP. Summen tilsvarer omtrent 1,14 milliarder norske kroner. Saken ble opprettet i 2017.

NRK - 02 jul 22 kl. 08:12

Google vil slette opplysninger om besøk på abortklinikker i USA

Google kunngjorde fredag at de vil slette lokasjonshistorikk som viser hvor og når brukere har besøkt abortklinikker i USA. Google frykter at myndighetene i delstater der abort blir forbudt, ved hjelp av geolokalisering skal finne fram til kvinner som tar abort i andre delstater. Etter at høyesterett omstøtte Rode vs.

NRK - 31 aug 22 kl. 10:49

Trumps Truth Social er utestengt frå Google Play

Den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump sin sosiale medium-plattform Truth Social har blitt utestengd frå Google Play, melder BCC. Google Play seier plattformen bryter med app-giganten sine reglar mot innhald med fysiske trugslar og oppfordring til vald. Utestenginga gjer det vanskeleg for brukarar av Android-mobilar å lasta ned appen..

NRK - I førrgår: 07:18

Opprettholder dom mot Røde Khmer-leder

FNs spesialdomstol for Kambodsja opprettholder livstidsdommen mot tidligere Røde Khmer-leder Khieu Samphan. Khieu Samphan (91) dømt for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten. Dommen er den siste som er avsagt av tribunalet, som har kostet over 330 millioner dollar.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Guoda Juonyte kjøpte bolig like før renten gikk opp.

Har du kjøpt din første bolig i løpet av de siste to årene? Da kan du slite fremover, mener økonom. Gouda (21) er likevel optimist..

E24 - 7 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag - jobber hardt for løsning

RIKSMEKLEREN (VG) Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - og møtes igjen søndag klokken 12. Riksmekleren roser partene for å jobbe konstruktivt for en løsning..

E24 - 7 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag

Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - møtes søndag klokken 12..

E24 - 3 timer siden

Rec Solar om strømstøtten: Holder fortsatt stengt

Rec Solar holder fortsatt stengt i Norge på grunn av dyr strøm, men møter forståelse fra de tillitsvalgte, til tross for permittering av flere hundre ansatte..

E24 - 5 timer siden

Lysbakken lover harde tak om statsbudsjettet

SV-leder Audun Lysbakken lover kamp i forhandlingene med regjeringen om statsbudsjettet – og advarer mot å tro at renteøkninger er eneste våpen mot inflasjon..

E24 - 5 timer siden

Lysbakken lover regjeringen harde tak på skatt og strøm

Regjeringen skal forhandle med SV om både strømstøtte og statsbudsjett i høst. SV-leder Audun Lysbakken lover kamp..

E24 - 5 timer siden

De nye, store strømforbrukerne

Store prosjekter i industri og oljebransjen vil kreve mye strøm, samtidig som det planlegges lite ny kraftutbygging. Se listen over de nye, store forbrukerne her..

E24 - 7 timer siden

Partene hver til sitt etter halvannen time

Lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. Flere av partene følte på presset før møtet..

E24 - 7 timer siden

Har gitt ekskonen enda en luksusbolig

Først fikk hun syv boliger på Konglungen i Asker. Nå har Kjell Inge Røkke gitt også en 850 kvadratmeter stor bolig ved Vigelandsparken til ekskonen Anne Grete Eidsvig..

E24 - 8 timer siden

Edvard (73) trosser ekspertenes råd: Handler kun i favorittaksjen sin

Edvard Hanøy har kjøpt og solgt aksjer i et halvt århundre. Han trosser ekspertenes råd og handler kun i favorittaksjen sin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com