VG > Økonomi

Sunday, 25 September, 03:22

VG - 14 sep 22 kl. 03:24

Instagram-post kan ha ført til drapet

CALIFORNIA (VG): Politiet i Los Angeles undersøker om en Instagram-post av PnB Rock kan være årsaken til at drapsmannen kort tid etter publisering dukket opp og tok livet av rapperen..
Les mer på VG


Les mer om:
California, Los Angeles, Instagram, PnB Rock

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Instagram-postkan ha , ført, til, drapet
Klartale - 07 sep 22 kl. 13:00

Slik er de unges liv i sosiale medier

– Klare for neste spørsmål? spør lærer Birgitte Fjelde Gunnarson.– Nei, vi trenger litt mer tid, svarer en elev.

Klartale - 20 sep 22 kl. 14:35

Ronaldo tjener millioner på Instagram

Cristiano Ronaldo er en av verdens beste fotballspillere. Han er kåret til det flere ganger. Det siste året har han også fått enda flere følgere på sosiale medier.

Klartale - 25 jul 22 kl. 06:30

Dette er landene det er farlig å være uenig med

Mohammed bin Salman er kronprins i Saudi-Arabia. Han ble kjent for mye av verden for fire år siden. Og han ble kjent for et drap på journalisten Jamal Khashoggi.

NRK - 19 aug 22 kl. 18:36

Andrew Tate utestenges fra Facebook og Instagram

Influenser Andrew Tate er utestengt fra Facebook og Instagram. Ifølge Meta, som er eierselskapet til Instagram og Facebook, utestenges Tate på grunn av brudd på selskapets retningslinjer.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:52

Russisk forfatter tiltalt for kritikk av krigen

Den russiske forfatteren Dimitrij Glukhovskij ble 7. juni tiltalt for brudd på den spesielle loven om diskreditering av Russlands militære styrker. Det melder den Putin-vennlige avisa pravda.

NRK - 15 jul 22 kl. 21:27

Biden diskuterte Khashoggi-drapet med Mohammed bin Salman

President Joe Biden og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman møtte hverandre med en jovial knokehilsen i Jeddah, skriver NTB. Det tok ikke lang tid før kritikken mot presidenten kom. Mohammed bin Salman, er regnet som landets reelle leder.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

NRK - 14 jul 22 kl. 16:46

Sri Lankas president har søkt avskjed per e-post

Presidenten i Sri Lanka, Gotabaya Rajapaksa, har sendt en e-post med sin avskjedssøknad. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Torsdag kveld sendte Rajapaksa en e-post med sin formelle avskjedssøknad til lederen for Sri Lankas nasjonalforsamling, opplyser en talsmann for sistnevnte.

NRK - 07 aug 22 kl. 12:20

Politiet advarer om falsk e-post i Tønsberg

Politiet advarer medlemmer i Vivestad menighetsråd i Tønsberg om en falsk e-post. E-posten skal være sendt fra den falske adressen «ragnhild.kirken@gmail.

NRK - 15 sep 22 kl. 05:42

Ikke svar politiet på e-post

Politiet i Agder gjør folk oppmerksomme på at man ikke må svare på en e-post som kan se ut som kommer fra politiet. Flere har fått e-post hvor de blir beskyldt for å ha lastet ned ting ulovlig fra internett og blir bedt om å svare..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Femte runde av «Skal vi danse: All stars»

Filmkveld står på programmet i kveld. Nathan «Nate» Kahungu slo til med 2x10 poeng. Det har ingen av de andre så langt klart å matche.

VG - 6 timer siden

Familien i massegraven

Maria (13) og syv familiemedlemmer gjemmer seg i kjelleren i blokken i Izium, øst i Ukraina, da et russisk jagerfly angriper. Hun og 51 andre omkommer da boligblokken kollapser. De gravlegges i massegraven utenfor byen som nå åpnes opp av ukrainske etterforskere.

VG - 6 timer siden

Riksmeklerens bolletriks

RIKSMEKLEREN (VG) Mats Rulands innkjøp av en hel bærepose med hveteboller skal ha virket positivt på stemningen mellom partene i lærerstreiken..

VG - 7 timer siden

2x10 poeng til Nathan

Filmkveld står på programmet i «Skal vi danse i kveld. Og Nathan slo til med 2x10 poeng.

VG - 6 timer siden

VG-børsen etter Slovenia – Norge: Kamprusten Nyland med avgjørende glipp

LJUBLJANA (VG) Klubbløse Ørjan Håskjold Nyland (32) beholdt landslagsplassen – og den kamprustne keeperen scorer lavest av samtlige på VG-børsen etter å ha sluppet inn et langskudd som tapte kampen for Norge..

VG - 8 timer siden

Vi kan stoppe grønnvaskingen av olje

Aktivisme virker. Om vi kan forby tobakksreklame og -sponsing, kan vi også forby reklame for fossile brensler..

VG - 8 timer siden

TMZ: Robin Wright skiller seg

Den tidligere «House of Cards»-skuespilleren Robin Wright (56) skal ha søkt om skilsmisse fra Clément Giraudet (38) etter fire års ekteskap..

VG - 9 timer siden

«Slakteren av Mariupol» blir forfremmet

Russland avsatte lørdag sin viseforsvarsministeren. Den nye generalen i jobben, Mikhail Mizintsev (60), er omtalt som «slakteren av Mariupol»..

VG - 10 timer siden

Lund Svindal hylles for åpenheten

Lørdag delte Aksel Lund Svindal at han er rammet av testikkelkreft. Nå renner hyllest og støtteerklæringene inn..

VG - 12 timer siden

Brant hijaber og klippet håret i protest mot Iran

Flere hundre personer hadde møtt opp i en følelsesladet demonstrasjon mot det iranske regimet foran Stortinget i Oslo lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com