NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:20

NRK - 13 sep 22 kl. 14:46

Brann i forbrenningsanlegg slukket

Tirsdag ettermiddag brant det i en acetylen-flaske inne i et forbrenningsanlegg på Risløkka i Oslo. Politiet opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter. Sperringene i Brobekkveien og Haraldrudveien åpnes opp igjen, opplyser politiet på Twitter. Acetylen er en gass som brukes til sveising og til skjæring..
Les mer på NRK


Les mer om:
Risløkka, Oslo, Brobekkveien, Haraldrudveien, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , forbrenningsanlegg, slukket
NRK - 13 sep 22 kl. 14:46

Brann i forbrenningsanlegg

Nødetatene er på plass på Risløkka i Oslo hvor det brenner i en acetylen-flaske, melder Oslopolitiet på Twitter. Politiet har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter. Brannvesenet har ikke kontroll på situasjonen.

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mogstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til branden og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mongstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til brannen og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 09 jun 22 kl. 19:03

Brann i bil i Oslofjordtunnelen slukket

– Det har vært en brann i personbil. Denne skal være slukket, melder Oslo politidistrikt på Twitter. Brannvesenet er på vei til bilen, opplyser politiet..

NRK - 08 jul 22 kl. 18:18

Brann i Ski slukket

Brannen i Ski er nå slukket. Politiet melder at arbeidet med etterslukking nå er i gang. Evakuerte beboere i nærheten får nå dra hjem.

NRK - 23 aug 22 kl. 05:01

Brann i Stavanger slukket

Åtte personer ble evakuert under en brann i Auglendsdalen i Stavanger natt til tirsdag. Brannen er slukket, og det er ikke meldt om personskader. Like etter klokken 3 fikk nødetatene melding om at det brant i en bygning der det hadde vært røykutvikling tidligere på kvelden.

NRK - 10 maj 22 kl. 15:21

Lastebil-brannen ved Bryn er slukket

– Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Det blir et omfattende opprydningsarbeid på stedet. Det er nå svært begrenset med røyk i området.

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Slukket stor bilbrann i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken ble stoppet.

NRK - 05 jun 22 kl. 20:05

Brann i Bergen sentrum slukket

Klokka 20.00 skrev politiet at det brant i et bygg i Bergen sentrum. Nå skal brannen være slukket.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 4 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com