NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:01

NRK - 13 sep 22 kl. 14:46

Sperret av område i Oslo

Nødetatene er på plass på Risløkka i Oslo hvor det brenner i en Acetylenflaske, melder Oslopolitiet på Twitter. Politiet har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter. Brannvesenet har ikke kontroll på situasjonen. – Det er brann i acetylen flaske, med mulig smitte opp i en oksygensflaske på anlegget på Haralrud. Vi har ikke kontroll på brannen pr nå, Håvard Bakken, innsatsleder Oslo brann- og redningsetat..
Les mer på NRK


Les mer om:
Risløkka, Oslo, Acetylenflaske, Oslopolitiet, Twitter, Haralrud, Bakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sperretav , områdei , Oslo
NRK - 10 maj 22 kl. 22:12

Deler av Stockholm sperret av etter mistenkelig funn

Svensk politi har sperret av et område i sentrum av Stockholm etter funn av en mistenkelig gjenstand. Ifølge svenske medier ble den mistenkelige gjenstanden funnet nær sentralbanestasjonen i Stockholm, og politiets bombegruppe er på vei til stedet. – Det er en gjenstand som må undersøkes og av den grunn er det den del trafikkproblemer.

Klartale - 07 jul 22 kl. 02:28

Evakuerer speidergrupper etter oversvømmelse

– Vi evakuerer et område av gangen. Få flyttet over speidere som ligger i faresonen for mer vann, sier en vakt ved en leirgate. Soveposer og liggeunderlag flyttes fra ett telt til et annet.

NRK - 10 jun 22 kl. 14:51

20 sperret av raset i Loen

Cecilie Øversveen hos Hovedredningssentralen sier til VG at det er over 20 personer innenfor området som er sperret av raset i Loen. – De er ikke i fare per nå, men trenger bistand for å komme seg ut, sier Øversveen til avisen. Et barn og en mann er skadet i raset, ifølge politiet..

NRK - 10 jun 22 kl. 14:51

Fire biler med folk tatt av skredet - 20 sperret inne

Det har gått et snøskred i Kjenndalen i Loen, og minst en mann og et barn er skadd. Skredet har truffet veien og tatt biler og campingvogner. Innsatsleder Tormod Hvattum i politiet sier til Bergens Tidende at fire biler er tatt av skredet.

NRK - 30 maj 22 kl. 08:23

Fortsatt ingen pågripelser etter skyting i Oslo

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at mannen som ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo søndag, var et tilfeldig offer. Ingen er pågrepet i saken. Offeret, en mann i 20-årene, er alvorlig skadd.

Klartale - 27 aug 22 kl. 06:30

Mennesker får det bedre og dyr lider

Folk i Afrika skal få det bedre. De skal leve med høyere standard. Det er noe regjeringene kjemper for.

NRK - 14 sep 22 kl. 11:11

Etterforsker dobbeltdrap i Sverige

To personer er funnet døde i en leilighet i Ulricehamn i Sverige. To personer som og befant seg i leiligheten er pågrepet og mistenkt for drap, skriver svensk politi i en oppdatering. – Alle de involverte er unge, to av dem er under 18 år, står de videre.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være flere enn tusen døde etter skjelvet.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:39

Fylkesrådet vil ha havvind på Helgeland

Fylkesrådet i Nordland ber NVE vurdere havvindproduksjon på Helgeland Ytre. – Området ble konsekvensutredet allerede i 2012, og vi har fått ytterligere kunnskap så sent som i 2020. Å åpne dette feltet må prioriteres, sier fylkesrådsleder i Nordland Tomas Norvoll.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com