VG > Økonomi

Sunday, 02 October, 02:04

VG - 13 sep 22 kl. 13:03

Må øke avgiftene på grunn av energipriser: – Det er grusomt

Høye energipriser gjør at Oslo-klubben KFUM øker treningsavgiftene for barn og unge med 250 kroner i høst. Nå går lederen ut mot politikerne..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo, KFUM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: øke, avgiftene, grunnav , energipriserDet er , grusomt
Aftenposten - 13 sep 22 kl. 13:03

Må øke avgiftene på grunn av energipriser: – Det er grusomt

Høye energipriser gjør at Oslo-klubben KFUM øker treningsavgiftene for barn og unge med 250 kroner i høst..

NRK - 02 aug 22 kl. 11:48

Energipriser forventes å stige 70 prosent

Storbritannias innenlandske energipriser forventes å stige 70 prosent når neste prisendring tres i kraft i oktober, anslår analytikere tirsdag. Det vil ramme husholdninger, og regninger på både gass og elektrisitet, melder Reuters. Dette skjer etter at Russland invaderte Ukraina.

Klartale - 25 aug 22 kl. 10:46

Synes du strømmen er dyr? Dette gjør Europas land for å redde sine egne

Staten i Norge bruker milliarder av kroner. De hjelper vanlige folk å betale for strømmen. Bedriftene skal også få hjelp.

NRK - 23 maj 22 kl. 10:49

EU-landene får mer økonomisk spillerom også neste år

På grunn av krigen i Ukraina og prisstigingen på mat åpner EU-kommisjonen for å suspendere reglene sine for offentlig gjeld og underskudd enda et år. Dermed vil reglene være suspendert til utgangen av 2023. Reglene, som skal hindre overforbruk i medlemslandene, ble først suspendert som en følge av koronapandemien.

NRK - 28 jul 22 kl. 15:12

Tysk inflasjon svakt ned

Inflasjonen i Tyskland var på 7,5 prosent i juli, marginalt lavere enn måneden før. Det viser offisielle tall torsdag. I juni var årsinflasjonen på 7,6 prosent.

NRK - 14 sep 22 kl. 08:21

Inflasjonen faller litt i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia falt litt fra 10,1 til 9,9 prosent i august. Bakgrunnen er blant annet et fall i bensinprisene, skriver Sky News. Storbritannia har hatt en av de høyeste inflasjonstaktene i Europa, blant annet på grunn av uvanlig høye energipriser..

VG - 14 sep 22 kl. 11:22

Åpne idrettsanlegg krever politisk vilje

Idrettslagene en svært vanskelig situasjon på grunn av skyhøye energipriser. I verste fall må stenge idrettshaller- og anlegg i vinter..

Klartale - 18 jul 22 kl. 11:23

Det er fare for liv på grunn av varme i Storbritannia

På lørdag var det krisemøte i Storbritannia. Møtet var på grunn av hetebølgen. Statsminister Boris Johnson gikk glipp av møtet.

E24 - 12 maj 22 kl. 09:19

Stordalen på NHOs årskonferanse: - Lei meg for at Jens ikke kom

Med et bakteppe av krig i Europa og stor økonomisk usikkerhet samles norsk næringsliv torsdag. - Se på folk, de har aldri vært så blide, til tross for inflasjon, energipriser, krig i Ukraina, sier Petter Stordalen..

NRK - 18 maj 22 kl. 01:37

Putin: Europa begår økonomisk selvmord

Europa begår «økonomisk selvmord» som følge av sanksjonene mot russisk energi, hevder president Vladimir Putin. Han sier ifølge NTB at en utfasing av russisk olje og gass er lite gjennomtenkt og kommer bare til å skade Europa selv i form av høyere energipriser og økt inflasjon. – Men det er selvsagt helt opp til landene i Europa å begå slikt økonomisk selvmord, sier den russiske presidenten.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Trettebergstuen: Vil ha regelstyrt insentivordning

Kulturministeren fremskynder arbeidet med en ny filminsentivordning. Det uttalte målet er nå å fjerne dagens søknadsfrister og innføre en regelstyrt ordning..

VG - 3 timer siden

Skal spille med norsk flagg på hjelmen

Søndag kveld vil Washington Commanders-spiller Tyler Larsen (31) løpe ut på gresset med et rødt, hvitt og blått flagg på hjelmen – og det er ikke det amerikanske..

VG - 6 timer siden

Kari Traa røk ut av «Skal vi danse: Allstars»

I den sjette runden av Skal vi danse skulle kjendisene dedikere dansene til sine helter. Katrine Moholt og Kari Traa møttes til duell, men det ble sistnevnte som røk ut..

VG - 5 timer siden

Norsk-russere kan bli innkalt til krigen: – Bedre å bli fengslet

Norsk-russere kan bli innkalt for å kjempe for Putin i Ukraina. En norsk-russer VG har snakket med sier han er forberedt på å lyve dersom det skjer..

VG - 6 timer siden

Vetlesen legger seg flat etter storkampen: – Jeg må beklage

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm – Bodø/Glimt 1–4) Hugo Vetlesen storspilte for Glimt etter at han kom inn i toppkampen, men etterpå la 22-åringen seg flat for oppførselen sin..

VG - 6 timer siden

Lillestrøm i harnisk etter offside-scoring - Glimt med viktig seier

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm – Bodø/Glimt 1–4) Bodø/Glimt vant toppkampen borte mot Lillestrøm på tabellen etter en kontroversiell offside-scoring og vakre mål..

VG - 6 timer siden

Sjette runde av «Skal vi danse: Allstars»

I den sjette runden av Skal vi danse skal kjendisene dedikere dansene til sine helter..

VG - 6 timer siden

Zelenskyj vil bare forhandle med ny president: – Oppfordrer til kupp mot Putin

President Volodymyr Zelenskyj sier at Ukraina gjerne snakker med Russland – men ikke så lenge Vladimir Putin er president. – Et smart trekk, sier en utenriksekspert til VG..

VG - 6 timer siden

Dramaet i det danske kongehuset fortsetter: – Det er komplisert

Prins Joachim sier han ikke har snakket med dronningen etter nyheten om at hun fratar barna hans titlene..

VG - 9 timer siden

Vålerenga med dramatisk seier mot Storhamar - Thoresen ut mot tidligere lagkamerat

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga - Storhamar 2–1 etter spilleforlengelse) Vålerenga tok sesongens første stikk mot erkerivalen Storhamar. Men det måtte spilleforlengelse til for å skille lagene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com