NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:53

NRK - 13 sep 22 kl. 12:24

Tveit bru på E16 i Vang stenges fra torsdag til mandag

Tveit bru i Valdres vil være stengt fra torsdag morgen til mandag formiddag mens Statens vegvesen fjerner den midlertidige brua og midlertidige veifyllinger. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding tirsdag. Tveit bru er en av 14 trebruer som ble stengt etter at Tretten bru falt ned 15. august. En midlertidig bru ble åpnet 23.
Les mer på NRK


Les mer om:
Valdres, Statens, Tretten, Tveit, Gunnar Eiterjord, E16, Vang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tveit, bru, E16i , Vang, stengesfra , torsdag, til mandag
NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 23 aug 22 kl. 11:57

Midlertidig bru Vang i Valdres åpner i dag

Det er nå klart at den midlertidige brua som settes inn for stengte Tveit bru på E16 i Vang i Valdres åpner for vanlig trafikk mellom klokka 14.00 og 15.00 i dag.

NRK - 13 sep 22 kl. 11:45

Tveit bru stenges for å fjerne midlertidig bru

Tveit bru på E16 i Vang i Valdres stenges fra og med torsdag 15. september kl. 09.

NRK - 26 jun 22 kl. 11:53

Preses: Hatet skremmer, men alle må stå opp for kjærligheten

Hatet mot det skeive miljøet er skremmende, sa preses Olav Fykse Tveit i søndagens minnegudstjeneste. Han ber alle stå opp for kjærligheten. To menn ble drept og 21 skadd da 42 år gamle Zaniar Matapour åpnet ild mot flere utesteder i Oslo, blant annet London pub som er svært populær i det skeive miljøet.

Klartale - 13 sep 22 kl. 13:44

Tina Bru har fått varsel om skattesmell

Flere politikere har utnyttet seg av en ordning for bolig. Skatteetaten kontrollerte politikerne som hadde fått pendlerbolig. Det gjorde de fra 2017 til 2020.

NRK - 07 sep 22 kl. 12:23

Lokale bruer kan bli åpnet neste uke

Norsenga bru på E16 i Kongsvinger og Flisa bru på fylkesveg 206 i Åsnes kommune kan trolig åpnes mot slutten av neste uke. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Det er gjennomført spesialinspeksjoner av de 14 bruene som ble stengt etter at Tretten bru falt ned.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:01

Statens vegvesen har funnet feil på to trebruer

I forbindelse med kontrollen av stengte trebruer har vegvesenet funnet mulige feil og mangler på Norsenga bru på E16 og Flisa bru på fylkesveg 206. Det skriver de i en pressemelding. Det var etter at Tretten bru kollapset 15.

NRK - 10 jan 23 kl. 09:23

Vegen åpen etter kollisjon i Vang i Hamar

Fylkesveg 1798 ved Lunden skole i Vang i Hamar er åpen igjen etter en kollisjon mellom en taxi og en personbil i morges. En sjåfør i taxien og ei kvinne og et barn i personbilen unngikk store skader. Det ble store skader på begge bilene.

NRK - 20 aug 22 kl. 12:55

Montering av midlertidige bruer har startet

Bruelementene til de midlertidige bruene som skal settes inn for Tveit bru på E16 i Vang i Valdres og Moumbekken bru på riksveg 22 i Fredrikstad, er kommet fram. Monteringa er godt i gang, skriver Statens Vegvesen. Men: – Det er for tidlig å si når de midlertidige bruene kan åpne, men vi jobber for fullt for at det skal skje så fort som mulig, sier avdelingsdirektør Cato Løkken i Statens vegvesen.

NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 5 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 15 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 15 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 45 minutter siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 45 minutter siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 1 time siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 1 time siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 2 timer siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com