NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:13

NRK - 13 sep 22 kl. 11:02

Dømt til fengselsstraff

Ein 17 år gamal gut er dømt til samfunnsstraff i 100 dagar med ei gjennomføring på fem månader, subsidiært fengsel i 100 dagar for vald og truslar. Aktor Magne Kvalvik bad om 90 dagars samfunnsstraff då saka var oppe i tingretten førre veke. Han meinte at fengsel ikkje ville vere det rette for å få tenåringen på rett spor. Tenåringen er dømt for vald mot ein jamnaldrande og truslar mot fleire personar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Magne Kvalvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, til, fengselsstraff
NRK - 22 maj 22 kl. 23:10

Ikke fengsel for små mengder narkotika

Rusavhengige som blir tatt med inntil 10 gram kokain, heroin eller amfetamin skal ikke lenger få fengselsstraff. Riksadvokaten kom onsdag med nye retningslinjer for politiets arbeid med narkotikasaker. Her slås det fast at rusavhengige ikke skal stanses, arresteres, eller ransakes på bakgrunn av mistanke om eget bruk.

NRK - 08 jul 22 kl. 01:31

Russisk lokalpolitiker risikerer fengselsstraff for kritikk av krigen

Det ble torsdag lagt ned påstand om sju års fengsel for en russisk lokalpolitiker som kritiserte landets invasjon av Ukraina. Aleksej Gorinov, som er medlem av bystyret i Moskva, ble pågrepet i april. Han kan bli Russlands første folkevalgte til å bli dømt til fengselsstraff for å med overlegg ha spredt «desinformasjon» om det russiske militæret, et lovbrudd med strafferamme på opptil 15 års fengsel.

NRK - 22 jun 22 kl. 17:57

Frifunnet for narkotikabesittelse etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. De mente det «utvilsomt» var en krenkelse av artikkel 8 i Den europeiske menneskerettskonvensjonen.

NRK - 24 jun 22 kl. 09:50

40.000 underskrifter til nytt dansk parti

På mindre enn ett døgn har 40.000 dansker skrevet under på at de ønsker at Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokratene, skal kunne stille til valg. Det nye partiet ble registrert torsdag ettermiddag.

NRK - 22 jun 22 kl. 17:57

Mann frifunnet for narkotikafunn etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. Dermed la både aktor og forsvarer ned påstand om frifinnelse.

NRK - 28 jun 22 kl. 20:30

Ghislaine Maxwell får 20 års fengsel

Ghislaine Maxwell er dømt til fengsel i 20 år for å ha medvirket til overgrep av flere jenter helt ned i 14-årsalderen. Hun blir også ilagt en bot på 750.000 dollar, melder Bloomberg.

Klartale - 05 aug 22 kl. 09:27

Vil USA bytte en fanget våpenhandler mot basketballspilleren?

Griner har vært i fengsel i Russland siden 17. februar. Da ble hun pågrepet på flyplassen i Moskva.

NRK - 22 aug 22 kl. 19:31

Nav-drapssiktet i Bergen varetektsfengsles i ti uker

Den 40 år gamle mannen som er tiltalt for drap og drapsforsøk i et Nav-kontor i Bergen i fjor, er varetektsfengslet i ti uker. Tiltalte har sittet i varetekt fra han ble pågrepet av politiet i september i fjor. Varetekten ble sist forlenget ved Hordaland tingretts kjennelse 27.

NRK - 22 maj 22 kl. 14:52

Hundeeier i retten etter at hunden drepte katt

En mann har nektet å vedta et forelegg han fikk etter at hunden hans påførte en katt dødelige skader. Onsdag må han møte i Oslo tingrett, melder NTB. Hendelsen skjedde på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer.

NRK - 22 jun 22 kl. 17:57

Lagmannsretten: Mann frifunnet for narkotikafunn etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for bruk og besittelse av nesten en kilo narkotika, etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. Dermed la både aktor og forsvarer ned påstand om frifinnelse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com