NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:31

NRK - 12 sep 22 kl. 21:09

Fører siktet etter båtulykken i Bergen

En mann har fått status som siktet etter båtulykken i Bergen søndag, der to voksne og ett barn ble sendt til sykehus. Søndag ble det tatt rutinemessig blodprøver av mannen, noe som gir ham siktet-status. Politiet forsøker også å tak i video av hendelsen. – Politiet gjør undersøkelser opp mot å få tak i eventuelle digitale spor eller videoopptak av hendelsen, sier politiadvokat Katrine Engelsgjerd Eikestad om båtulykken på Byfjorden søndag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Katrine Engelsgjerd Eikestad, Byfjorden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fører, siktet, etter, båtulykkeni , Bergen
NRK - 14 sep 22 kl. 11:55

Har fått forsvarer etter båtulykken i Bergen

Det er nå oppnevnt bistandsadvokat og forsvarer etter den alvorlige båtulykken i Byfjorden i Bergen søndag. Et barn måtte få livreddende hjelp etter ulykken der en hurtiggående båt gikk rundt. Tirsdag ettermiddag fikk barnet og de to voksne i ulykken fremdeles behandling på sykehus.

NRK - 12 sep 22 kl. 09:46

Én mistenkt etter båtulykken i Bergen

Én person er mistenkt etter den alvorlige båtulykken på byfjorden i Bergen søndag ettermiddag. Det opplyser påtalejurist Katrine Eikestad ved Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 29 jul 22 kl. 10:50

Jesper (12) døde i båtulykken i Bømlo

Det var Jesper Johannessen Hollund som mistet livet etter småbåtulykken i Bømlo torsdag 21. juli. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 13:33

Bistandsadvokat: – Dypt tragisk sak

Bistandsadvokat Ingrid Aksnes sier hun har vært i kontakt med de pårørende i båtulykken i Bergen, etter at en 11 år gammel gutt nå er erklært død. Hun kommer med følgende uttalelse til NRK. – Jeg vil uttrykke at dette er en dypt tragisk hendelse som har rammet familien hardt.

NRK - 19 jun 22 kl. 18:34

Går ut med navn på omkomne etter båtulykken utenfor Molde

Det var Pål Arne Nygaard Heggem på 44 år og Viggo Andreas Hoel Klungnes på 47 år som omkom i båtulykka ved Seterøya i Moldefjorden lørdag. Begge bodde i Rauma kommune. Politiet går ut med navnene i samråd med de pårørende.

NRK - 22 aug 22 kl. 22:54

Tror ikke at flere var involvert i båtulykke

Politiet tror ikke at flere personer var involvert i båtulykken ved Ormøy utenfor Tønsberg mandag kveld. En person er bekreftet død etter ulykken. Personen er identifisert, men pårørende er ikke varslet, opplyser politiet i Sør-Øst..

VG - 19 jun 22 kl. 16:02

Politiet frigir navn på de omkomne i båtulykken utenfor Molde

MOLDE (VG) De to mennene som lørdag omkom i en båtulykke i Møre og Romsdal, var allerede døde da brannvesenet ankom stedet..

NRK - 15 jul 22 kl. 17:31

Norsk politi tar over etterforskning av båtulykke

Etterforskningen av båtulykken som skjedde mellom Hvaler og Strömstad onsdag overtas av norsk politi. Grunnen til det er at det er fastslått at båten gikk på grunn i Norge, opplyser Thomas Fuxborg i det svenske politiet. To personer omkom i ulykken.

Klartale - 06 sep 22 kl. 06:00

Bor du i Norges beste kommune?

– Vi er strålende fornøyde, sier Tom Henning Slethei til Klar Tale. Han er ordfører i Sola kommune. Den ligger i Rogaland på Vestlandet.

NRK - 17 aug 22 kl. 15:48

Dagbladet: Tengs-siktet også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som siden i fjor høst har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen. Det opplyser politiet til Dagbladet. –Tina Jørgensen-saken har også vært brukt som en del av grunnlaget for politiets begjæring om bruk av skjult etterforskning, som formelt sett også betyr at han har status som siktet også i denne saken, sier Unni Byberg Malmin til Dagbladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 15 minutter siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 15 minutter siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com