Dagbladet > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:01

Dagbladet - 11 sep 22 kl. 21:27

- Alvorlige konsekvenser

Søndag har det kommet flere meldinger om et massivt strømbrudd i Ukraina. - Brudd på Folkeretten, sier ekspert..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Ukraina, Folkeretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlige, konsekvenser
Klartale - 07 aug 23 kl. 08:26

Ekstremværet «Hans» er på vei til Norge

– Det er ventet 80 millimeter til 100 millimeter nedbør på 24 timer. Det skriver Meteorologisk institutt på X, tidligere kalt Twitter. De skriver også at hendelsen vil være blant den kraftigste på 25 år.

NRK - 12 sep 23 kl. 22:38

Ny rapport om Helseplattformen: Frykt for flere alvorlige feil

Det meldes om frykt for flere alvorlige feil i en ny rapport om Helseplattformen. Blant dem er at pasientinformasjon kan glippe, samt at arbeidsflyten hemmes. Snart ti måneder etter at journalsystemet ble innført ved St.

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 13:34

Russland med nye trusler etter blokade: Varsler svært alvorlige konsekvenser for Litauens innbyggere

Russland kommer med trusler om alvorlige konsekvenser etter at Litauen blokkerte Kaliningrad..

NRK - 02 okt 22 kl. 15:37

Stoltenberg: Bruk av atomvåpen vil få alvorlige konsekvenser for Russland

Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, sier i et intervju med amerikanske NBC at all bruk av atomvåpen vil få alvorlige konsekvenser for Russland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Han kaller Russlands «atomretorikk» for farlig og uforsvarlig, og sier at ethvert angrep på kritisk Nato-infrastruktur vil bli møtt med en kraftig og samlet respons..

Aftenposten - 08 okt 22 kl. 14:43

Hit ankommer avgjørende norsk gass: – Et angrep ville fått svært alvorlige konsekvenser

– Et angrep ville fått svært alvorlige konsekvenser..

NRK - 13 okt 22 kl. 16:46

Stoltenberg: Det vil få alvorlige konsekvenser hvis Russland bruker atomvåpen i Ukraina

Under en pressekonferanse sier Nato-sjef Jens Stoltenberg at det vil få alvorlige konsekvenser hvis Russland bruker atomvåpen i Ukraina. – Russland vet at en atomkrig ikke kan vinnes, sier Stoltenberg..

E24 - 24 nov 22 kl. 17:01

Putin om mulig pristak på gass: – Vil få alvorlige konsekvenser

Russlands president Vladimir Putin advarte torsdag at EUs planer om å innføre et pristak på gass ville få alvorlige konsekvenser for energimarkedet..

NRK - 20 dec 22 kl. 20:50

USA åtvarar Taliban: Vil få konkrete konsekvenser

USA åtvarar mot at Talibans forbod mot kvinnelege studentar på afghanske universitet vil få konkrete konsekvenser, melder nyheitsbyrået AFP. – Taliban burde forventa at denne avgjerda, som er i strid med forpliktingane dei har gjort gjentatte gonger og i offentlegheita ovenfor sitt eige folk, vil få konkrete konsekvenser for dei, sa talsperson for det amerikanske utanriksdepartementet Ned Price til reportarar. Han la til at USA fordømmar avgjerda på det sterkaste.

NRK - 14 apr 23 kl. 11:27

Tror ikke på lokale konsekvenser etter utvisningene

Torsdag ble det kjent at 15 personer ved den russiske ambassaden er erklært uønsket i Norge. Ifølge norske myndigheter er de 15 personene russiske etterretningsoffiserer. Russlands generalkonsulat i Kirkenes ligger like ved rådhuset til Sør-Varanger kommune i Kirkenes.

NRK - 07 jul 23 kl. 07:49

Sør-Korea: Fukushima-plan vil ha ubetydelige konsekvenser

Japans plan for å slippe radioaktivt kjølevann ut i havet vil ha ubetydelige konsekvenser for Sør-Korea, sier landets regjering for å berolige befolkningen. Planene om å slippe ut radioaktivt kjølevann fra Fukushima over en periode på flere tiår har blitt møtt med protester i Sør-Korea. Noen har gått så langt som til å hamstre salt, av frykt for at havsalt i fremtiden vil være forurenset av kjølevannet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Nagorno-Karabakh oppløses

Halvparten av befolkningen skal ha forlatt regionen etter Aserbajdsjans militære inngripen. Torsdag melder separatist-myndighetene at de vil oppløse seg selv innen årsskiftet..

Dagbladet - 30 minutter siden

Skolen i sorg: - Helt ufattelig

En pult står tom på Slettheia skole i Kristiansand torsdag morgen, etter at en åtte år gammel jente og hennes mor ble funnet drept onsdag. - Preger alle, sier rektor til Dagbladet..

Dagbladet - 2 timer siden

Slutter å eksistere

Armenske myndigheter hevder at halvparten av befolkningen i Nagorno-Karabakh har forlatt regionen, i etterkant av Aserbajdsjans militære inngripen. Torsdag melder separatist-myndighetene at de vil oppløse seg selv innen årsskiftet..

Dagbladet - 2 timer siden

- Ser tegn på nytt skifte

Veldet av ekstreme hendelser på jorda, kan være et tegn på at klimaet er i endring, mener flere danske forskere..

Dagbladet - 2 timer siden

65 000 skal ha krysset grensa

Armenske myndigheter hevder at halvparten av befolkningen i Nagorno-Karabakh har forlatt regionen, i etterkant av Aserbajdsjans militære inngripen..

Dagbladet - 7 timer siden

- Ingenting som truer Trump

I natt er det duket for ny TV-debatt om hvem som skal lede det republikanske partiet - også denne gangen uten Donald Trump. Det har ingen ting å si for oppslutningen hans, mener norsk ekspert..

Dagbladet - 10 timer siden

Putins krav: - Én måned

Vladimir Putin skal ha gitt forsvarsminister Sergej Sjojgu et stort ultimatum, ifølge en kilde til ISW..

Dagbladet - 11 timer siden

Rapper skutt og drept i Stockholm

Personen som ble skutt og drept etter en skyteepisode på Mälarhöjden i Stockholm onsdag, skal være en rapper i slutten av tenåra..

Dagbladet - 12 timer siden

- Et sjokk for alle

Onsdag ble en mor og hennes 8 år gamle datter funnet drept i en bolig i Kristiansand. - Ikke noe man forventer at skjer her, sier nabo..

Dagbladet - 19 timer siden

Mor og datter funnet døde

Politiet rykket onsdag ut til en adresse i Kristiansand, etter melding om en alvorlig voldshendelse. En mor og hennes 8 år gamle datter er funnet døde, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com