NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:13

NRK - 11 sep 22 kl. 13:43

Luftambulanse til traktorulukke

Luftambulanse er på plassen der det har skjedd ei ulukke med traktor i Ringsaker. Politiet melder at skadegraden framleis er ukjent. Dei kan heller ikkje seie noko om kva som skjedde der enno..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ringsaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Luftambulanse, til, traktorulukke
NRK - 23 jun 22 kl. 14:11

Barn skadd i traktorulukke i Melhus

Eit barn er skadd i ei alvorleg traktorulukke i Melhus. Tilstanden til barnet er foreløpig uavklart. – Dette er ei tragisk hending og barnet er frakta i luftambulanse til St.

NRK - 11 sep 22 kl. 14:22

Mann til sjukehus etter traktorulukke

Ein mann er køyrd til sjukehus i Hamar etter å ha hamna under ein traktor i Ringsaker. Arbeidstilsynet er informert om hendinga, melder politiet. Det er framleis ukjent skadegrad, men mannen var medviten då politiet kom til staden..

NRK - 11 sep 22 kl. 13:51

Kom under traktor som trilla

Personen som var involvert i traktorulukke i Ringsaker skal ha hamna under ein trillande traktor. Politiet melder at vedkommande var medviten då dei kom dit. Luftambulansen er på plassen..

NRK - 21 maj 22 kl. 15:42

Luftambulanse på vei til frontulykke i Trøndelag

En luftambulanse er på vei til Grong i Trøndelag der to biler har frontkollidert på fylkesvei 7040. Politiet opplyste om ulykken på Sørsivegen i Grong klokken 15.15.

Klartale - 28 jun 22 kl. 12:24

Flyselskapene sier det vil ta tid før ting er normalt

– Jeg har dessverre ikke hatt noe annet valg enn å gå til tvungen lønnsnemnd. Det sa Marte Mjøs Persen til pressen tirsdag. Hun er arbeidsminister.

NRK - 18 maj 22 kl. 02:12

Alvorlig skadd i elsparkesykkelulykke

En mann er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en elsparkesykkelulykke på Sellebakk i Fredrikstad. Mannen ble funnet på en gangvei av en forbipasserende som varslet politiet tirsdag kveld. – Helsepersonell som kom til stedet vurderte skadene som såpass alvorlig at han ble sendt med luftambulanse til Oslo, forteller operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 20 jun 22 kl. 09:15

Nytt system skal varsle piloter om droner

Norsk Luftambulanse og Avinor har lansert et system som skal gi helikopterpiloter et varsel hvis de flyr nær en drone. Fram til nå har det ikke vært noe sanntidssystem som kan varsle piloter om droner som er i lufta. Det har vært en stor økning i antall nordmenn som eier droner de siste årene.

NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 17 maj 22 kl. 17:20

Med luftambulanse til sjukehus

Motorsyklisten som kjørte av vegen i Ilåslia på Rena er fraktet til sjukehus med luftambulanse. Skadegraden er uavklart, melder politiet i Innlandet..

NRK - 18 maj 22 kl. 20:00

Frontkollisjon i Flå – luftambulanse tilkalt

To biler har frontkollidert på riksvei 7 ved Flå, skriver politiet på Twitter. Minst personer er involvert, og det virker å være alvorlig skade på noen av de involverte, skriver politiet. – Én person er kritisk skadet, sier operasjonsleder Marianne Mørk i Sør-Øst politidistrikt til VG.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com