NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:20

NRK - 11 sep 22 kl. 09:04

Mann arrestert etter ran

En mann i 20-årene er arrestert og siktet etter at fire personer i 20-årene ble ranet på åpen gate på Hana i Sandnes i natt. – Raneren tok gjenstander fra en av de fire, men alle er ofre i saken, sier jourhavende jurist Tonje Ravndal ved Sør-Vest politidistrikt. Hun kan ikke si hva som ble tatt av hensyn til etterforskningen. Politiet har ikke tatt beslag i noen våpen eller skarpe gjenstander. – Det er ingen relasjon mellom raneren og ofrene, sier Ravndal.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hana, Sandnes, Tonje Ravndal, Sør-Vest, Ravndal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, arrestert, etter, ran
NRK - 30 maj 22 kl. 16:32

Mann pågrepet og siktet for grovt ran

En mann er pågrepet og siktet for grovt ran på Bryne, skriver politiet i en pressemelding. Det var natt til i dag, like etter 02.00, at politiet fikk melding om at bensinstasjonen på Shell på Bryne hadde vært utsatt for væpnet ran.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 05 aug 22 kl. 12:51

Ein av dei sikta i Sandnes vert stilt for varetekt i dag

Onsdag vart ein mann i 20-åra arrestert og sikta for grov kroppsskade eller medverknad til det etter ein mann 31. juli vart knivstukken på Hana i Sandnes. – Mistanken mot mannen for dette forholdet er svekka og der ligg ikkje lenger skjellig grunn til mistanke for medverknad til kroppsskade, skriv politiadvokat Christine Kleppa i ei pressemelding.

NRK - 22 aug 22 kl. 14:23

Fiskeriministeren om Freya: Avliving var det beste alternativet

Å avlive hvalrossen Freya var det beste alternativet, svarer fiskeriminister Bjørnar Skjæran (Ap) på skriftlig spørsmål fra MDG. Folk fulgte ikke myndighetenes anbefalinger om å holde avstand til Freya, skriver Skjæran. – Det resulterte i situasjoner der både publikum og hvalrossen sto i fare for å bli skadd, eller liv kunne gå tapt.

NRK - 06 jul 22 kl. 03:11

En mann pågrepet etter ran i Oslo

En mann er pågrepet etter å ha blitt stanset i en bil på Ryen. Både bil og fører samsvarer med beskrivelsen til mannen som ble utsatt for ran på Grønland, som fant sted like etter klokken halv ett natt til onsdag. Mannen ble truet med å gi fra seg penger.

NRK - 06 jul 22 kl. 03:11

Én pågrepet etter ran i Oslo

En mann er pågrepet etter å ha blitt stanset i en bil på Ryen. Både bil og fører samsvarer med beskrivelsen til mannen som ble utsatt for ran på Grønland, som fant sted like etter klokken halv ett natt til onsdag. Mannen ble truet med å gi fra seg penger.

NRK - 06 jul 22 kl. 00:51

Mann utsatt for ran i Oslo

En mann ble utsatt for ran på Grønland i Oslo natt til onsdag. Han ble truet til å gi fra seg penger. Mannen skal være fysisk uskadd.

NRK - 08 sep 22 kl. 11:10

Ny mann dømt for grovt ran

En mann i starten av 20-åra fra Oslo-området er i Østre Innlandet tingrett dømt til fengsel i to år og ni måneder for grovt ran av et ektepar i Brumunddal 14. februar i 2020. Mannen er også dømt til å betale 330 000 kroner i til sammen til ekteparet i oppreisning og erstatning.

NRK - 16 sep 22 kl. 19:51

Kvinne død etter å ha blitt arrestert av moralpolitiet i Iran

En 22 år gammel iransk kvinne, som lå i koma etter hun ble arrestert av moralpolitiet i Teheran, døde på sykehus fredag, ifølge iranske medier. Mahsa Amini var med familien på besøk i Teheran da hun ble arrestert av de statlige ordensvaktene som sørger for at den strenge kleskoden for kvinner overholdes. Kleskoden innebærer at alle kvinner, uansett nasjonalitet og religion, dekker til håret og halsen.

NRK - 05 jun 22 kl. 15:34

Tiltalt for ran og trusler

Onsdag må to menn i 20-årene møte i Ski tinghus tiltalt for ran, vold og trusler. De to er fra henholdsvis Oslo og Oppegård. Ifølge tiltalten rana de i august 2019 en mann utenfor en bensinstasjon i Follo.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 30 minutter siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com