NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:27

NRK - 10 sep 22 kl. 07:18

Sakna kvinne funnen i Horten

Det er gjort funn av den sakna kvinna i området Løvøya i Horten. Kvinna var medvitslaus, men i live. Ho blei funnen i natt av Norske Redningshunder. Kvinna er no frakta til sjukehus med redningshelikopter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løvøya, Horten, Norske Redningshunder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakna, kvinne, funneni , Horten
NRK - 28 jul 22 kl. 07:35

– Største rosa diamant på over 300 år

Ein stor rosa diamantstein er funnen i Angola. Det er truleg det største funnet av denne typen edelstein på over 300 år. – Denne rekordstore og spektakulære rosa diamanten som er funnen i Lulo viser at Angola framleis er ein viktig aktør på verdsscenen, seier Angolas minister for mineralressursar, som har det passande namnet Diamantino Azevedo.

NRK - 14 aug 22 kl. 13:52

Person funnen etter leiteaksjon i havet ved Brusand

Ein person vart meldt sakna på Brusand i Hå. Han vart funnen i god behald klokka 14.15.

NRK - 11 aug 22 kl. 12:42

Sakna gut i Loddefjord tok buss til Åsane

7-åringen som har vore sakna i Bergen torsdag føremiddag, er funnen i god behald, opplyser politiet. Guten vart meldt sakna då han ikkje dukka opp på SFO i Olsvikåsen dag tidleg og det har vore ein store leiteaksjon i området rundt Vestkanten kjøpesenter i Loddefjord. Innsatsleiar i politiet, Christian Meyer, fortel til NRK at eit busselskap tipsa politiet.

NRK - 16 aug 22 kl. 05:30

Funnen i god behald

Jenta som vart meldt sakna i Gaupne i Luster i går kveld vart ved firetida i natt funnen i god behald. Det fortel Stine Mjelde som er operasjonsleiar i Vest Politidistrikt. Jenta vart funnen i eit bustadfelt, men politiet kan førebels ikkje seie noko om kvifor jenta har vore vekke frå heimen så lenge, seier Mjelde.

NRK - 23 maj 22 kl. 00:14

Sakna fiskar funnen i live

Fiskaren i 60-åra som var sakna ved Øygaren ved Bergen er funnen i live, opplyser politiet. Han er nedkjølt og blir overtatt av helsepersonell. Ei rekke private deltok i søket etter fiskaren som la ut i ein 19 fots grå aluminiumsbåt søndag ettermiddag frå Laviksneset nær Telavåg på Sotra.

NRK - 04 jul 22 kl. 18:16

Sakna person funnen etter båtkantring

Ein person er funnen etter båtkantringa på Smøla på Nordmøre. Vedkommande blir sendt med helikopter til St. Olavs hospital.

NRK - 14 aug 22 kl. 14:58

Sakna gut funnen i Lonevåg

Etter tips frå publikum blei den sakna seksåringen i Lonevåg funnen i god behald og skal snart gjenforeinast med familien, melder Vest politidistrikt..

NRK - 10 sep 22 kl. 06:29

Søkjer framleis etter sakna mann i Nordhordland

Ein mann er sakna etter at ein førarlaus båt blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås i Alver kommune fredag kveld. To helikopter og fleire redningsskøyter har deltatt i søket etter den sakna mannen natt til laurdag. – Vi har funne klede i sjøen og mannen har truleg på seg ein redningsvest.

NRK - 15 sep 22 kl. 10:48

Trappar ned søket etter sakna mann i Alver

Det har føregått ein leiteaksjon etter ein mann i 60-åra i Alver. Mannen har vore sakna sidan båten hans blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås fredag kveld. Trass gode leitetilhøve har ein ikkje lukkast med å finna den sakna.

NRK - 05 jul 22 kl. 16:56

Færre sakna etter isbreulukka i Italia

Fem fjellklatrarar er framleis sakna etter isbreulukka i Italia. Tysdag fekk italienske myndigheiter kontakt med fire utanlandske klatrarar som var meldt sakna. Sju mennesker er funne omkomne, og israset ser derfor ut til å kravd tolv liv.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com