VG > Økonomi

Monday, 26 September, 01:41

VG - 09 sep 22 kl. 18:19

Russeren bryter til ledelse mot Ruud

(Casper Ruud-Karen Khatsjanov 3–4, kampen pågår) Kan Casper Ruud (23) gå til finalen i US Open? Bare Karen Khatsjanov (26) står mellom nordmannen og sin andre Grand Slam-finale..
Les mer på VG


Les mer om:
Ruud-Karen Khatsjanov, Casper Ruud, US Open, Karen Khatsjanov, Grand Slam, Ruud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russeren, bryter, til, ledelsemot , Ruud
Klartale - 05 sep 22 kl. 13:10

Finland og Sverige gjør noe annet enn Norge

Sanna Marin sier at det er et grep for å hindre at selskaper bryter sammen. Marin er Finlands statsminister.Hun ber nasjonal-forsamlingen godta en pakke på 10 milliarder euro.

NRK - 09 jun 22 kl. 23:16

Politiet vraker ny visjon

To dager etter at Politidirektoratet (POD) varslet at politiet skulle få en visjon, kommer kontrabeskjeden: Den nye visjonen – som politiets øverste ledelse, alle politimestrene og fagforeningene var enige om at de trengte – er avlyst. Det får Aftenposten bekreftet fra politisk ledelse i Justis- og beredskapsdepartementet. Justisminister Emilie Enger Mehl skriver i en SMS til avisen at departementet har hatt dialog med POD de siste dagene.

E24 - 02 jul 22 kl. 15:00

Mine beste tips til sommerlektyre om ledelse

Bøkene jeg har lært mest om ledelse av er de tidløse klassikerne og skjønnlitteraturen, skriver Anita Krohn Traaseth..

Klartale - 23 jun 22 kl. 11:20

Hvem er egentlig den nye sjefen til Erling Braut Haaland?

Norske Erling Braut Haaland er klar for en ny fotballklubb. Han dro fra tyske Borussia Dortmund til engelske Manchester City. Det ble bekreftet sist uke.

NRK - 24 jun 22 kl. 04:48

Klar ledelse for Lula over Bolsonaro

Tidligere president i Brasil Lula da Silva holder fortsatt en klar ledelse over president Jair Bolsonaro og kan bli valgt i første valgomgang i oktober. 47 prosent av dem som ble spurt av målingsinstituttet Datafolha, svarer at de vil stemme på Lula, mens Bolsonaro bare får 28 prosent. Ledelsen på 19 prosentpoeng er bare ørlite mindre enn ledelsen på 21 poeng måneden før, da Lula fikk 48 og Bolsonaro 27 prosent.

Klartale - 08 jul 22 kl. 07:00

Ingen nåde for smuglere i Singapore

Torsdag ble to personer hengt i Singapore. Begge to var dømt til døden for å smugle det narkotiske stoffet heroin inn i landet. Den ene av de to var fra Singapore.

NRK - 29 jun 22 kl. 21:38

Huitfeldt avviser Russlands anklage om brudd på Svalbardtraktakten

Norge bryter ikke Svalbardtraktaten, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt i et svar til de russiske anklagene onsdag. Russland har anklaget Norge for å bryte Svalbardtraktaten ved å hindre matleveranser til russiske gruvearbeidere i Barentsburg. – Norge bryter ikke Svalbardtraktaten.

NRK - 03 maj 22 kl. 00:42

Malis junta bryter forsvarsavtaler med Frankrike

Militærjuntaen i Mali bryter landes forsvarsavtaler med Frankrike. Beslutningen begrunnes med påstander om fransk krenking av landets suverenitet. Juntaens talsmann Abdoulaye Maiga kunngjorde bruddet mandag.

E24 - 29 jun 22 kl. 21:38

Slår tilbake mot russiske anklager: – Bryter ikke Svalbardtraktaten

Russisk politiker hevder Norge nekter matleveranser til russiske gruvearbeidere i Spitsbergen og derfor bryter Svalbardtraktaten. Utenriksminister Anniken Huitfeldt mener dette er feil..

NRK - 06 jun 22 kl. 10:23

Oslo-politiet har fått flere meldinger om brudd på helligdagsfreden

Politiet i Oslo har mandag mottatt en rekke meldinger om støy fra arbeid, noe som bryter med helligdagsfreden. – Vi har alt nå fått flere meldinger om slikt arbeid, skriver Oslo-politiet på Twitter, hvor de i samme slengen minner om at det ikke er tillatt med arbeid som bryter med helligdagsfreden. Dagens lov om helligdagsfred ble vedtatt i 1995 og har siden sørget for å verne om fred og ro på helligdager «for å gi høytiden ro og verdighet».

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Storspill og Eriksen-magi da Danmark slo Frankrike igjen

(Danmark – Frankrike 2–0, Østerrike – Kroatia 1–3) 62 dager før de møtes i gruppespillet i Qatar-VM, slo Danmark regjerende verdensmester Frankrike for andre gang på tre og en halv måned..

VG - 3 timer siden

En nydelig fotballkrangel

To av Norges største fotballpersonligheter småkrangler med ujevne mellomrom. Den mer eller mindre saklige diskusjonen mellom Ståle Solbakken (54) og Kjetil Rekdal (53) tar samtidig bort litt av fokuset fra landslagets svake prestasjon mot Slovenia..

VG - 4 timer siden

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik..

VG - 8 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i størrelse skjønte han at han måtte på sykehuset..

VG - 8 timer siden

Fikk politiet på døren etter instagram-sending

Aaron Carter fikk politiet på døren etter at fansen trodde han brukte narkotika mens han var live på Instagram..

VG - 11 timer siden

Venter store nedbørsmengder på Østlandet

Et lavtrykk er på vei innover kysten av Norge. De neste dagene kan det bli svært vått på deler av Østlandet..

VG - 12 timer siden

Skarstein ble verdensmester: Helt suveren

Birgit Skarstein (33) er verdensmester i roing for fjerde gang i singelsculler PR1. Hun var i en egen klasse i para-VM på 2000 meter..

VG - 13 timer siden

Skarstein har ingen klar plan for livet etter idretten: – Det er kjempespennende

Søndag kjemper Birgit Skarstein for sitt femte VM-gull. 33-åringen er kjent for å ha mange jern i ilden. Men vet ikke hva hun skal bli når hun «blir stor»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com