NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:57

NRK - 09 sep 22 kl. 20:39

Sikta for mordbrann og skadeverk

En mann i 30-årene er sikta etter en brann i boligblokk på Rykkinn i Bærum i fjor, skriver Budstikka. Politiet mener han tente på brannen med vilje. Han er sikta for skadeverk og framkalling av fare for allmennheten, paragrafen som før ble kalt mordbrannparagrafen. 58 beboere i 39 leiligheter måtte evakuere under brannen i oktober i fjor. Ingen mennesker ble skadd, men brannen gjorde stor materiell skade.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rykkinn, Bærum, Budstikka, Kripos, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, for, mordbrannog , skadeverk
NRK - 10 sep 22 kl. 09:43

AN: Kyrkjetilsett dømt for overgrepsbilde

Ein person som er tilsett i kyrkja blei dømt til sju månader i fengsel etter oppbevaring og nedlasting av overgrepsbilde, skriv Avisa Nordland. Det var i fjor at ein mann frå Salten blei sikta for å ha oppbevart tusenvis av overgrepsbilde og eit titals videoar som inneheldt overgrepsmateriale av barn. Ifølge lova gjeld barn personar under 18 år.

NRK - 26 maj 22 kl. 16:25

Spacey sikta for overgrep

Skodespelaren Kevin Spacey er sikta av britisk politi for fire seksuelle overgrep mot tre ulike menn. – Han er også sikta for å ha fått ein person til å delta i seksuell aktivitet utan samtykke, seier Rosemarie Ainslie. Ho er sjef for politieininga som har sikta den kjende skodespelaren.

NRK - 12 jul 22 kl. 16:20

Dei sikta etter Sian-påkøyringa har endå ikkje blitt avhøyrt

Dei to kvinnene som er sikta etter påkøyrselen av ein bil med Sian-medlem i Oslo, er ennå ikkje avhøyrt, melder Dagbladet. Påkøyrselsen skjedde kort tid etter Sian-leder Lars Thorsen tente på ein koran i eit vegkryss på Mortensrud i Oslo. Sjåføren har tidlegare sagt at ho ikkje ønsker å forklara seg, medan passasjeren ikkje ønsker å forklara seg på grunn av hennar dårlege helsesituasjon.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:04

Kvinne i 50-åra sikta etter valdshending etter at kvinne i 70-åra døydde

Ei kvinne i 50 åra er sikta for å ha utøvd vald mot ei 70 år gammal kvinne i Søre Sunnmøre. 70-åringen blei frakta til sjukehuset onsdag etter ei valdshending. Kvinna døydde på søndag.

NRK - 02 aug 22 kl. 15:38

Eldre ektepar drepne på Otta – ikkje i familie med den sikta

Dei drepne på Otta var eit eldre ektepar i 80-åra. Det er ingen familiær relasjon mellom dei drepne og den sikta, men dei bur i same nabolag, opplyser politiet i ei pressemelding. Den sikta gjerningsmannen i 40-åra er enno ikkje avhøyrt.

NRK - 09 aug 22 kl. 06:09

Søstre løslatt fra varetekt-sikta for vold mot 99-årig mor

To søstre i slutten av 70-åra fra Hedmarken er løslatt etter ei uke i varetekt. De to ble pågrepet og fengsla forrige mandag etter en voldshendelse natt til søndag 31. juli.

NRK - 06 sep 22 kl. 16:13

Sandaker-sikta varetektsfengsla med full isolasjon

Mannen i 20-årene som er sikta etter skyting mot en bil på Sandaker i Oslo fredag, er varetektsfengsla i to uker med full isolasjon. Det betyr at han heller ikke vil kunne kommunisere med innsatte i fengselet. Mannen er sikta for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 07 jun 22 kl. 12:00

Sikta for fem valdtekter

Ein mann i Trondheim er no sikta for å ha valdteke fem kvinner, opplyser politiadvokat Ole Andreas Aftret til NRK. Sikta i 40-åra har sete i varetekt sidan april. Han nektar straffskuld og blir framstilt for forlenga varetekt i ettermiddag.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:26

To personer sikta etter båtulykke

En mann i 20-åra fra Skien er sikta for promillekjøring og uaktsom kjøring etter en båtkollisjon i Kragerø natt til søndag. Føreren av den andre båten, en mann i 20-åra fra Buskerud, er sikta for uaktsom kjøring. To personer ble skadd i ulykka..

NRK - 23 jun 22 kl. 13:51

Sikta for organtjuveri i Storbritannia

Britisk politi har sikta to nigerianske statsborgarar for å ha planlagt å fjerne organ frå eit barn, for å selje dei vidare, melder NTB. Dei er sikta for å ha arrangert eller lagt til rette for ei reise for ein person som skulle bli utnytta, opplyser Metropolitan Police i London. Barnet er teken hand om, opplyser politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 45 minutter siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 45 minutter siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com