NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:39

NRK - 09 sep 22 kl. 20:39

Sikta for mordbrann og skadeverk

En mann i 30-årene er sikta etter en brann i boligblokk på Rykkinn i Bærum i fjor, skriver Budstikka. Politiet mener han tente på brannen med vilje. Han er sikta for skadeverk og framkalling av fare for allmennheten, paragrafen som før ble kalt mordbrannparagrafen. 58 beboere i 39 leiligheter måtte evakuere under brannen i oktober i fjor. Ingen mennesker ble skadd, men brannen gjorde stor materiell skade.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rykkinn, Bærum, Budstikka, Kripos, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, for, mordbrannog , skadeverk
NRK - 10 sep 22 kl. 09:43

AN: Kyrkjetilsett dømt for overgrepsbilde

Ein person som er tilsett i kyrkja blei dømt til sju månader i fengsel etter oppbevaring og nedlasting av overgrepsbilde, skriv Avisa Nordland. Det var i fjor at ein mann frå Salten blei sikta for å ha oppbevart tusenvis av overgrepsbilde og eit titals videoar som inneheldt overgrepsmateriale av barn. Ifølge lova gjeld barn personar under 18 år.

NRK - 07 maj 23 kl. 09:38

Person sett fri, men framleis sikta etter mistenkeleg dødsfall i Oslo

Den eine av dei to som er sikta etter eit mistenkeleg dødsfall på Frogner i Oslo er sett fri, men er framleis sikta, melder NTB. Den døde er no identifisert. Den andre sikta er framleis gripen, og blir avhøyrt i løpet av dagen.

NRK - 23 jan 23 kl. 11:34

Sikta etter bustadbrann

Politiet har sikta ein mann i 40-åra i samband med ein brann på Hildre i Ålesund i oktober i fjor. Eit bustadhus blei totalskadd i brannen, og mannen er sikta for grovt skadeverk. Det budde ikkje nokon i huset då det brann.

NRK - 12 dec 22 kl. 10:04

Siktet for skadeverk på fotballbaner

Politiet i Innlandet har siktet en mann i 20-årene for grovt skadeverk på flere fotballbaner i Sør-Odal og Nord-Odal 30. oktober. – Vi kan knytte mannen til hendelsene via vitneopplysninger og annet etterforskningsarbeid.

NRK - 04 mar 23 kl. 12:03

Skadeverk på flere biler på Eiganes

Politiet har fått melding om skadeverk på flere biler i området Eiganes gravlund i Stavanger. Det er observert skader på 10 biler. Politiet ber bileiere i området om å sjekke sine kjøretøy.

NRK - 26 maj 22 kl. 16:25

Spacey sikta for overgrep

Skodespelaren Kevin Spacey er sikta av britisk politi for fire seksuelle overgrep mot tre ulike menn. – Han er også sikta for å ha fått ein person til å delta i seksuell aktivitet utan samtykke, seier Rosemarie Ainslie. Ho er sjef for politieininga som har sikta den kjende skodespelaren.

NRK - 12 jul 22 kl. 16:20

Dei sikta etter Sian-påkøyringa har endå ikkje blitt avhøyrt

Dei to kvinnene som er sikta etter påkøyrselen av ein bil med Sian-medlem i Oslo, er ennå ikkje avhøyrt, melder Dagbladet. Påkøyrselsen skjedde kort tid etter Sian-leder Lars Thorsen tente på ein koran i eit vegkryss på Mortensrud i Oslo. Sjåføren har tidlegare sagt at ho ikkje ønsker å forklara seg, medan passasjeren ikkje ønsker å forklara seg på grunn av hennar dårlege helsesituasjon.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:04

Kvinne i 50-åra sikta etter valdshending etter at kvinne i 70-åra døydde

Ei kvinne i 50 åra er sikta for å ha utøvd vald mot ei 70 år gammal kvinne i Søre Sunnmøre. 70-åringen blei frakta til sjukehuset onsdag etter ei valdshending. Kvinna døydde på søndag.

NRK - 02 aug 22 kl. 15:38

Eldre ektepar drepne på Otta – ikkje i familie med den sikta

Dei drepne på Otta var eit eldre ektepar i 80-åra. Det er ingen familiær relasjon mellom dei drepne og den sikta, men dei bur i same nabolag, opplyser politiet i ei pressemelding. Den sikta gjerningsmannen i 40-åra er enno ikkje avhøyrt.

NRK - 09 aug 22 kl. 06:09

Søstre løslatt fra varetekt-sikta for vold mot 99-årig mor

To søstre i slutten av 70-åra fra Hedmarken er løslatt etter ei uke i varetekt. De to ble pågrepet og fengsla forrige mandag etter en voldshendelse natt til søndag 31. juli.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire personer funnet bevistløse i Halden sentrum

– Det er fire personer som er bevisstløse, men vi vet ikke mer enn det inn til videre, opplyser politiets operasjonssentral til Halden Arbeiderblad. To luftambulanser skal være på vei mot Halden sentrum. Veien stenges nå i begge retninger på strekningen forbi Immanuels kirke, skriver avisa.

NRK - 30 minutter siden

Trua lege med kniv på legevakta

Klokka kvart på eitt kom ein mann inn på legevakta med ambulansen i Bergen. Der truga han ein lege med kniv. Personalet låste mannen inne på eit pasientrom.

NRK - 1 time siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 1 time siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 2 timer siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 3 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 9 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com