E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:21

E24 - 09 sep 22 kl. 15:31

EUs energiministere ber EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass

EUs energiministere er enige om å be EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass, men det er foreløpig uklart hvordan pristaket skal utformes, melder NTB..
Les mer på E24


Les mer om:
EUs, EU, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EUs, energiministere, ber, EU-kommisjonen, foreslået , pristak, gass
NRK - 09 sep 22 kl. 15:30

EUs energiministere ber EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass

EUs energiministere er enige om å be EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass, men det er foreløpig uklart hvordan pristaket skal utformes. Tsjekkias næringsminister Jozef Sikela sier at EU-ministerne er blitt enige om at det må innføres et pristak, men at dette er et av de vanskeligste spørsmålene å avklare. Han sier derfor at EU-kommisjonen må få komme tilbake til detaljene om hvordan dette pristaket skal innrettes..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 15:32

EUs energiministere ber EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass

EUs energiministere er enige om å be EU-kommisjonen foreslå et pristak på gass, men det er foreløpig uklart hvordan….

Klartale - 20 aug 22 kl. 06:01

– Ytringsfriheten skal være for alle

Tenk deg at det er valg. Du skal inn i stemmelokalet for å stemme på ditt parti. Men du får problemer med å komme inn.

Klartale - 15 aug 22 kl. 19:00

Vil gi alle bedre mulighet til å ytre seg

Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge i 2022? Mandag kom svarer fra Ytringsfrihetskommisjonen. Da leverte de sin rapport til regjeringen.

NRK - 15 jul 22 kl. 14:44

EU-kommisjonen tar grep mot ungarsk bensinrabatt

Ungarn sin bensinrabatt til kjøretøy med ungarske nummerskilt bryter med loven, mener EU-kommisjonen. Statsminister Viktor Orban har innført en drivstoffrabatt, som går ut på at bilister med ungarske kjøretøy betaler 60 til 70 prosent mindre enn utenlandske biler. Bakgrunnen er skyhøye drivstoffpriser i Europa.

VG - 09 sep 22 kl. 12:01

Energikrisen: Danmark vil diskutere pristak på norsk gass

BRUSSEL (VG) Den danske energiministeren Dan Jørgensen vil at EUs foreslåtte pristak på russisk gass, også bør gjelde gass levert fra Norge. Fredag sitter EUs energiministere i krisemøte..

E24 - 09 sep 22 kl. 12:08

Energikrisen: Danmark vil diskutere pristak på norsk gass

BRUSSEL (VG) Den danske energiministeren Dan Jørgensen vil at EUs foreslåtte pristak på russisk gass, også bør gjelde gass levert fra Norge. Fredag sitter EUs energiministere i krisemøte..

NRK - 15 jun 22 kl. 10:21

Ser tegn til at krigsforbrytelser kan ha funnet sted i Ukraina

Den norske juristen Erik Møse orienterte onsdag om FNs undersøkelseskommisjons etterforskninger i Ukraina de siste ti dagene. Sammen med Jasminka Džumhur og Pablo de Greiff, har Møse besøkt en rekke ukrainske byer på jakt etter spor på mulige krigsforbrytelser, brudd på menneskerettighetene og andre folkerettsbrudd. Møse sa at arbeidet har vært produktivt, men at de på nåværende tidspunkt ikke er i en posisjon til å komme med noen faktabaserte uttalelser eller fordele noen skyld.

Klartale - 27 jul 22 kl. 11:30

Russland sender enda mindre gass til Europa

Russland har solgt og sendt gass til Europa gjennom store rør. De har kapasitet til å sende veldig mye. Særlig gjennom rørledningen Nord Stream 1.

NRK - 29 aug 22 kl. 14:18

EU skal holde krisemøte om energiprisene

EUs energiministere skal holde krisemøte om energiprisene 9. september, skriver Reuters..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 5 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 8 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com