NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:05

NRK - 09 sep 22 kl. 12:32

Hele fotballrunden i England er utsatt

Hele Premier League-runden denne helgen er utsatt på grunn av dronning Elizabeths død. Premier League tok denne avgjørelsen på egen hånd. Kampene blir spilt på et senere tidspunkt, noe som er utfordrende i en sesong som allerede er ekstremt tettpakket grunnet VM i Qatar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Premier League, Elizabeths, League, VM, Qatar, England

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hele, fotballrundeni , Englander , utsatt
NRK - 09 sep 22 kl. 12:32

Hele fotballrunden i England er avlyst

Hele Premier League-runden denne helgen er avlyst på grunn av dronning Elizabeths død. Premier League tok denne avgjørelsen på egen hånd. Også EFL, det vil si den engelske mesterskapsserien, nivå 3 og nivå 4 i England, har utsatt sine kamper.

Klartale - 11 jul 22 kl. 15:40

Chelsea-spiller advarer mot gode spillere på Norge

Denne måneden kjemper fotball-kvinnene om å bli Europas beste. Mandag kveld er det klart for England mot Norge. England er en av favorittene til å vinne mesterskapet.

NRK - 13 jun 22 kl. 19:01

99 prosent av apekopp-tilfella i England er menn

Det er rapportert om 104 nye tilfelle av apekoppar i England, melder britiske helsestyresmakter, ifølge AP. I alt er det no 470 stadfesta tilfelle av sjukdommen England. 99 prosent av dei som er smitta i England er menn, og dei fleste av desse bur i London.

Klartale - 15 jul 22 kl. 15:30

– Ikke opptatt av hvem som er favoritt

Martin Sjögren sier at han ikke vurderer hvem som er favoritt. Han er trener for det norske kvinnelandslaget. – Forutsetningene er veldig tydelige.

Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .

VG - 28 aug 22 kl. 21:44

Eksperten mener Helland stemplet med vilje: – Jeg ble sjokkert

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm – Kristiansund 1–1) LSKs Pål André Helland reagerer på eks-Mjøndalen-trener Vegard Hansens uttalelser i sendingen fra fotballrunden. Discoverys nye ekspert fastslo at Helland stemplet KBKs Henrik Gjesdal med vilje i sluttminuttene..

VG - 11 jun 22 kl. 22:35

Målløst mellom storkanonene: England i fare for å rykke ned

(England 0–0 Italia) England fikk muligheten til å revansjere tapet fra EM-finalen i fjor sommer, men den muligheten tok de ikke vare på. Nå må England passe seg for å unngå nedrykk til nivå B..

NRK - 03 aug 22 kl. 13:26

Rekordmange narkotikarelaterte dødsfall i England og Wales

Dødsfall knytt til narkotikabruk var på sitt høgste i England og Wales nokonsinne i fjor, viser ferske tal. Auken er hovudsakleg skylda opiater. I fjor blei det registrert 4849 dødsfall knytt til narkotiaforgiftning i England og Wales, ifølge statistikkbyrået ONS.

Klartale - 05 jul 22 kl. 12:30

Ekspert tror Norge kan bli Europas beste

Seks av åtte eksperter hos kanalen BBC tror England vinner mesterskapet. Hvis det skjer, vil det være første gang for vertsnasjonen.Gail Redmond mener derimot at Norge kan overraske.

Klartale - 05 sep 22 kl. 11:40

Nasas oppskyting av rakett ble utsatt igjen

Nasa jobber med romfart. De er en av verdens største organisasjoner på det.Den siste uken har de planlagt å sende opp en rakett til månen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com