NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:44

NRK - 08 sep 22 kl. 16:02

Avlyser vaktskifte utenfor Buckingham Palace

Den tradisjonsrike seremonien med vaktskifte utenfor Buckingham Palace er avlyst for fredag morgen, skriver BBC. Et skilt var plassert utenfor slottet med denne informasjonen, men det ble senere fjernet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buckingham Palace, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avlyser, vaktskifte, utenfor, Buckingham, Palace
Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

Aftenposten - 08 sep 22 kl. 16:08

Vaktskifte foran Buckingham Palace avlyst fredag

NRK - 09 sep 22 kl. 15:16

Kong Charles hilser på folket utenfor Buckingham Palace

Kong Charles den tredje har ankommet Buckingham Palace og hilser på oppmøtte utenfor slottet..

NRK - 10 sep 22 kl. 10:52

Sørgende samles utenfor Buckingham Palace

Flere tusen mennesker samlet seg lørdag morgen utenfor Buckingham Palace for å vise sin respekt til avdøde dronning Elizabeth. Sørgende briter fortsetter å legge ned blomster og tenne lys ved slottsporten..

Klartale - 19 sep 22 kl. 14:45

Bilder fra begravelsen til dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth får en storslått begravelse. Det kalles for århundrets seremoni. Familien hennes og kongelige er der.

NRK - 05 jun 22 kl. 18:18

Dronning Elisabeth møtte opp på egen feiring

Dronning Elisabeth hilste til folket fra balkongen på Buckingham Palace søndag. Gatefesten i London som avslutter dronning Elizabeths 70-årsjubileum, gikk uten hovedpersonen selv – fram til hun plutselig dukket opp ved Buckingham Palace..

NRK - 31 aug 22 kl. 12:17

Dronning Elizabeth skal ta imot Storbritannias nye statsminister i Skottland

Storbritannias dronning Elizabeth skal ønske landets nye statsminister velkommen på slottet Balmoral i Skottland, for første gang i hennes tid som monark. Dronningen vil ta imot den nye statsministeren, som enten blir Liz Truss eller Rishi Sunak, dagen etter at vedkommende blir valgt neste uke. Hun har tidligere tatt imot alle nye statsministre i enten Buckingham Palace eller i Windsor-slottet.

E24 - 08 sep 22 kl. 19:34

Dronning Elizabeth er død, opplyser Buckingham Palace

Dronning Elizabeth er død, opplyser Buckingham Palace. Hun ble 96 år gammel..

NRK - 09 sep 22 kl. 17:14

Truss møter kong Charles

Storbritannias statsminister Liz Truss ankom fredag ettermiddag Buckingham Palace, der hun skal i audiens med kong Charles III. De to møtes da for første gang etter at dronning Elizabeth gikk bort og Charles tok over tronen. Charles ankom Buckingham Palace tidligere fredag, etter å ha vært på Balmoral-slottet der han var ved morens side da hun døde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 4 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com